| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Galatasaray-Beşiktaş derbisinin olay hakemi Ali Aydın istifa ettiğini Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy"la birlikte düzenlediği basın toplantısında duyurdu. Haluk Ulusoy konuşmasında Ali Aydın"ın çok başarılı bir hakem olduğunu ve O"nun gibilerin kolay kolay yetişmediğini söylerken kararın Aydın"ın kendi öz iradesiyle verdiğini ve hiçbir baskı altında kalmadığını hatırlattı.
Hakem Ali Aydın"da kendisi yüzünden medyanın ve taraftarların Futbol Federasyonu"na ve her iki takımın başkanlarına acımasız eleştiriler yaptığını söylerken herkes adına özür diledi. Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Aydın"ın kendi iradesiyle istifa ettiğini açıkladı. Basın toplantısında konuşan hakem Ali Aydın, "Bugün itibariyle hakemliği bıraktım. Hakemliği bırakma nedenim, birileri istediği için veya mesaj gönderdiği için değil, ben zaten F.Bahçe-Rize maçından sonra bırakmak istediğimi Ulusoy"a söylemiştim" dedi. Ali Aydın, şöyle konuştu: "Eşimle birlikte bu kararı aldım. Kişisel prensiplerim var. Hakemliğe zarar verdiğime inandım. Futbol Federasyonu"na, MHK"ye haksız eleştirilerin olduğunu gördüm. Ben de ülkenin en önde gelen hakemlerinden biri olarak beklentileri iki kez boşa çıkarmaya hakkım yoktu. Bundan dolayı istifamı sayın Ulusoy ve Yavuz"a açtım. Kendileri önce karşı çıktılar ama sonra beni anladılar. Bu maçta gerçekten kötü maç yönettim. Bir maçta kötü olmaya hakkımız yok mu?.." |
|
|||
|
|||
![]() Galatasaray-Beşiktaş derbisinin olay hakemi Ali Aydın istifa ettiğini Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy"la birlikte düzenlediği basın toplantısında duyurdu. Haluk Ulusoy konuşmasında Ali Aydın"ın çok başarılı bir hakem olduğunu ve O"nun gibilerin kolay kolay yetişmediğini söylerken kararın Aydın"ın kendi öz iradesiyle verdiğini ve hiçbir baskı altında kalmadığını hatırlattı.
Hakem Ali Aydın"da kendisi yüzünden medyanın ve taraftarların Futbol Federasyonu"na ve her iki takımın başkanlarına acımasız eleştiriler yaptığını söylerken herkes adına özür diledi. Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Aydın"ın kendi iradesiyle istifa ettiğini açıkladı. Basın toplantısında konuşan hakem Ali Aydın, "Bugün itibariyle hakemliği bıraktım. Hakemliği bırakma nedenim, birileri istediği için veya mesaj gönderdiği için değil, ben zaten F.Bahçe-Rize maçından sonra bırakmak istediğimi Ulusoy"a söylemiştim" dedi. Ali Aydın, şöyle konuştu: "Eşimle birlikte bu kararı aldım. Kişisel prensiplerim var. Hakemliğe zarar verdiğime inandım. Futbol Federasyonu"na, MHK"ye haksız eleştirilerin olduğunu gördüm. Ben de ülkenin en önde gelen hakemlerinden biri olarak beklentileri iki kez boşa çıkarmaya hakkım yoktu. Bundan dolayı istifamı sayın Ulusoy ve Yavuz"a açtım. Kendileri önce karşı çıktılar ama sonra beni anladılar. Bu maçta gerçekten kötü maç yönettim. Bir maçta kötü olmaya hakkımız yok mu?.." |
|
|||
|
|||
![]() Hakem Ali Aydın"da kendisi yüzünden medyanın ve taraftarların Futbol Federasyonu"na ve her iki takımın başkanlarına acımasız eleştiriler yaptığını söylerken herkes adına özür diledi.
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Aydın"ın kendi iradesiyle istifa ettiğini açıkladı. Basın toplantısında konuşan hakem Ali Aydın, "Bugün itibariyle hakemliği bıraktım. Hakemliği bırakma nedenim, birileri istediği için veya mesaj gönderdiği için değil, ben zaten F.Bahçe-Rize maçından sonra bırakmak istediğimi Ulusoy"a söylemiştim" dedi. Ali Aydın, şöyle konuştu: "Eşimle birlikte bu kararı aldım. Kişisel prensiplerim var. Hakemliğe zarar verdiğime inandım. Futbol Federasyonu"na, MHK"ye haksız eleştirilerin olduğunu gördüm. Ben de ülkenin en önde gelen hakemlerinden biri olarak beklentileri iki kez boşa çıkarmaya hakkım yoktu. Bundan dolayı istifamı sayın Ulusoy ve Yavuz"a açtım. Kendileri önce karşı çıktılar ama sonra beni anladılar. Bu maçta gerçekten kötü maç yönettim. Bir maçta kötü olmaya hakkımız yok mu?.." |
|
||||
|
||||
![]() 09 20:00 C.Rize - F.Bahçe
10 14:30 İstanbul - Elazığ 10 14:30 Bursa - Trabzon 10 14:30 A.Sebat - Adana 10 19:00 A.Gücü - G.Saray 11 14:30 Malatya - D.Bakır 11 14:30 Denizli - G.Antep 11 19:00 Beşiktaş - G.Birliği 21 18:00 Samsun - Konya Kusura bakmayin biraz erken oldu |
|
||||
|
||||
![]() 09 20:00 C.Rize - F.Bahçe 1:3
10 14:30 İstanbul - Elazığ 1:1 10 14:30 Bursa - Trabzon 1:2 10 14:30 A.Sebat - Adana 3:0 10 19:00 A.Gücü - G.Saray 1:0 11 14:30 Malatya - D.Bakır 2:2 11 14:30 Denizli - G.Antep 2:1 11 19:00 Beşiktaş - G.Birliği 1:2 21 18:00 Samsun - Konya 1:2 |
|
||||
|
||||
![]() Bunu duydunuzmu ???
-------------------------------- Lig önemli UEFA?ya katilacak takimlarin sartlari degistirildi. Eskiden kupa finalini oynayan takima fazla sans taninirdi. Simdi bu kalkti. Bir tek özel durum hariç. Kupa finalini oynayacak Trabzonspor eger ilk ikiye girip, ligi bitirirse ve kupa sampiyonu olursa, Sampiyonlar Ligi?ne gidecek. O zaman G.Birligi, UEFA?ya gidebilecek. Yok eger Trabzon 3. olursa ve kupayi da kazanirsa bu sefer G.Birligi gidemeyecek, ligdeki siralamaya göre üsteki takim gidecek. Yani artik kupa degil. Lig siralamasi UEFA için daha önemli ve etkili oldu. -------------------------------- |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() 09 20:00 C.Rize - F.Bahçe 2-2
10 14:30 İstanbul - Elazığ 2-1 10 14:30 Bursa - Trabzon 1-2 10 14:30 A.Sebat - Adana ´4-2 10 19:00 A.Gücü - G.Saray 0-2 11 14:30 Malatya - D.Bakır 1-3 11 14:30 Denizli - G.Antep 2-2 11 19:00 Beşiktaş - G.Birliği 2-4 21 18:00 Samsun - Konya 1-0 |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() iyiki bir finale kaldilar tr kupasinda....
|