Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 07.04.2004, 15:58
unknown

Standard HAKEM ALİ AYDIN İSTİFA ETTİ !

Galatasaray-Beşiktaş derbisinin olay hakemi Ali Aydın istifa ettiğini Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy"la birlikte düzenlediği basın toplantısında duyurdu. Haluk Ulusoy konuşmasında Ali Aydın"ın çok başarılı bir hakem olduğunu ve O"nun gibilerin kolay kolay yetişmediğini söylerken kararın Aydın"ın kendi öz iradesiyle verdiğini ve hiçbir baskı altında kalmadığını hatırlattı.

Hakem Ali Aydın"da kendisi yüzünden medyanın ve taraftarların Futbol Federasyonu"na ve her iki takımın başkanlarına acımasız eleştiriler yaptığını söylerken herkes adına özür diledi.
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Aydın"ın kendi iradesiyle istifa ettiğini açıkladı.

Basın toplantısında konuşan hakem Ali Aydın, "Bugün itibariyle hakemliği bıraktım. Hakemliği bırakma nedenim, birileri istediği için veya mesaj gönderdiği için değil, ben zaten F.Bahçe-Rize maçından sonra bırakmak istediğimi Ulusoy"a söylemiştim" dedi.

Ali Aydın, şöyle konuştu: "Eşimle birlikte bu kararı aldım. Kişisel prensiplerim var. Hakemliğe zarar verdiğime inandım. Futbol Federasyonu"na, MHK"ye haksız eleştirilerin olduğunu gördüm. Ben de ülkenin en önde gelen hakemlerinden biri olarak beklentileri iki kez boşa çıkarmaya hakkım yoktu. Bundan dolayı istifamı sayın Ulusoy ve Yavuz"a açtım. Kendileri önce karşı çıktılar ama sonra beni anladılar. Bu maçta gerçekten kötü maç yönettim. Bir maçta kötü olmaya hakkımız yok mu?.."
Alt 07.04.2004, 15:58
unknown

Standard HAKEM ALİ AYDIN İSTİFA ETTİ !

Galatasaray-Beşiktaş derbisinin olay hakemi Ali Aydın istifa ettiğini Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy"la birlikte düzenlediği basın toplantısında duyurdu. Haluk Ulusoy konuşmasında Ali Aydın"ın çok başarılı bir hakem olduğunu ve O"nun gibilerin kolay kolay yetişmediğini söylerken kararın Aydın"ın kendi öz iradesiyle verdiğini ve hiçbir baskı altında kalmadığını hatırlattı.

Hakem Ali Aydın"da kendisi yüzünden medyanın ve taraftarların Futbol Federasyonu"na ve her iki takımın başkanlarına acımasız eleştiriler yaptığını söylerken herkes adına özür diledi.
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Aydın"ın kendi iradesiyle istifa ettiğini açıkladı.

Basın toplantısında konuşan hakem Ali Aydın, "Bugün itibariyle hakemliği bıraktım. Hakemliği bırakma nedenim, birileri istediği için veya mesaj gönderdiği için değil, ben zaten F.Bahçe-Rize maçından sonra bırakmak istediğimi Ulusoy"a söylemiştim" dedi.

Ali Aydın, şöyle konuştu: "Eşimle birlikte bu kararı aldım. Kişisel prensiplerim var. Hakemliğe zarar verdiğime inandım. Futbol Federasyonu"na, MHK"ye haksız eleştirilerin olduğunu gördüm. Ben de ülkenin en önde gelen hakemlerinden biri olarak beklentileri iki kez boşa çıkarmaya hakkım yoktu. Bundan dolayı istifamı sayın Ulusoy ve Yavuz"a açtım. Kendileri önce karşı çıktılar ama sonra beni anladılar. Bu maçta gerçekten kötü maç yönettim. Bir maçta kötü olmaya hakkımız yok mu?.."
Alt 07.04.2004, 15:59
unknown

Standard o.T.

Alt 07.04.2004, 16:19
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard 29. Hafta Tahmin yarismasi

09 20:00 C.Rize - F.Bahçe
10 14:30 İstanbul - Elazığ
10 14:30 Bursa - Trabzon
10 14:30 A.Sebat - Adana
10 19:00 A.Gücü - G.Saray
11 14:30 Malatya - D.Bakır
11 14:30 Denizli - G.Antep
11 19:00 Beşiktaş - G.Birliği
21 18:00 Samsun - Konya

Kusura bakmayin biraz erken oldu
Alt 07.04.2004, 16:21
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

09 20:00 C.Rize - F.Bahçe 1:3
10 14:30 İstanbul - Elazığ 1:1
10 14:30 Bursa - Trabzon 1:2
10 14:30 A.Sebat - Adana 3:0
10 19:00 A.Gücü - G.Saray 1:0
11 14:30 Malatya - D.Bakır 2:2
11 14:30 Denizli - G.Antep 2:1
11 19:00 Beşiktaş - G.Birliği 1:2
21 18:00 Samsun - Konya 1:2
Alt 07.04.2004, 16:58
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard UEFA"ya kim gidecek !?!

Bunu duydunuzmu ???
--------------------------------
Lig önemli

UEFA?ya katilacak takimlarin sartlari degistirildi. Eskiden kupa finalini oynayan takima fazla sans taninirdi. Simdi bu kalkti. Bir tek özel durum hariç. Kupa finalini oynayacak Trabzonspor eger ilk ikiye girip, ligi bitirirse ve kupa sampiyonu olursa, Sampiyonlar Ligi?ne gidecek. O zaman G.Birligi, UEFA?ya gidebilecek. Yok eger Trabzon 3. olursa ve kupayi da kazanirsa bu sefer G.Birligi gidemeyecek, ligdeki siralamaya göre üsteki takim gidecek. Yani artik kupa degil. Lig siralamasi UEFA için daha önemli ve etkili oldu.
--------------------------------
Alt 07.04.2004, 18:20
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard iyi bari cimbom 4. olsun hehe o.T.

ohne Text
Alt 07.04.2004, 18:23
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard iyi ya ali aydinda yok :)

09 20:00 C.Rize - F.Bahçe 2-2
10 14:30 İstanbul - Elazığ 2-1
10 14:30 Bursa - Trabzon 1-2
10 14:30 A.Sebat - Adana ´4-2
10 19:00 A.Gücü - G.Saray 0-2
11 14:30 Malatya - D.Bakır 1-3
11 14:30 Denizli - G.Antep 2-2
11 19:00 Beşiktaş - G.Birliği 2-4
21 18:00 Samsun - Konya 1-0
Alt 07.04.2004, 18:23
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard samsun - konya maci ne olacak? o.T.

ohne Text
Alt 07.04.2004, 18:24
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard gencler zaten satilmis...

iyiki bir finale kaldilar tr kupasinda....
Antwort