| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() I came for you
. . . . princess cards she sends me with her regards, oh, barroom eyes shine vacancy to see her you gotta look hard disco Wounded deep in battle, I stand stuffed like some soldier undaunted boys To her Cheshire smile I‘ll stand on file she‘s all I ever wanted for You let your blue walls get in the way of these facts, honey you Get your carpetbaggers off my back girl give me time to cover my tracks you said, "Here‘s your mirror and your ball and jacks" but they‘re not what I came for oh I came for so much more and I know you know that too and I know you know that‘s true I came for you I came for you for you I came for you I came for you for you I came for you the disco boys - I came for you |
|
|||
|
|||
![]() haydi şimdi bütün eller havaya... artık girdik hepimiz de havaya
açılsın yürekler, açılsın gönüller yer etsin bu şarkı söylesin diller haydi şimdi bütün eller havaya artık girdik hepimiz de havaya haydi şimdi bütün eller havaya...artık girdik hepimiz de havaya havaya kadehler havaya eller rakının tadını bilmezki eller haydi şimdi bütün eller havaya...artık girdik hepimiz de hava Izel-Celik-Ercan |
|
||||
|
||||
![]() Hoşgeldin yar yüreğime
Boşver be elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi Hadiiiiiiiiiiiiiiiiii Haydi lilililililillilli yar Haydi lilililililillilli yar Haydi lilililililillilli Haydi lilililililillilli yüzüm güldü sayende içim huzurla doldu Kaderimde yazan aşk sonunda benim buldu.... Fatih Ürek-Hadi hadi hadiiiiii ![]() http://www.youtube.com/watch?v=khDyNMZaysw |
|
|||
|
|||
![]() En Büyük Mehmet Bizim Mehmet Sözleri
Öksüz doğdu Mehmet İte kaka büyüdü Mehmet Onbir yaşına doğru Okula da gitti Mehmet Çaka çaka okudu da Mehmet Döne döne başı döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet Okumayı sökemedi ki Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam kayıra Mehmet Bütün köy toplansın Bu Mehmet ne ballı çocuk Vallahi çok şanslı çocuk Ne amcası var ne dayısı Bundan iyisi Şam'da kayısı Mehmet, ula Mehmet En büyük Mehmet bizim Mehmet En büyük Mehmet bizim Mehmet Askere gitti Mehmet Eğitim gördü Mehmet Jandarma komando Doğuya da gitti Mehmet Alavere dalavere Mehmet Hadi yine yürü nöbete Mehmet Askerlik uzadı Mehmet Gelmedi tezkere Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam kayıra Mehmet Bütün bölük toplansın Bu Mehmet ne ballı çocuk Vallahi çok şanslı çocuk Ne amcası var ne dayısı Bundan iyisi Şam'da kayısı Mehmet, ula Mehmet En büyük Mehmet bizim Mehmet En büyük Mehmet bizim Mehmet Bir kızı sevdi Mehmet Eridi de bitti Mehmet Ama başlık parasını Bulamadı gitti Mehmet Nuh dedi kız babası Mehmet Peygamber demedi Mehmet Kız eline kına yaktı Mehmet Babası paraya taktı Mehmet Olmadı gitti Mehmet Bir ömür bitti Mehmet Bütün köy toplansın Bu Mehmet ne ballı çocuk Vallahi çok şanslı çocuk Ne amcası var ne dayısı Bundan iyisi Şam'da kayısı Mehmet, ula Mehmet En büyük Mehmet bizim Mehmet En büyük Mehmet bizim Mehmet Imparator Baris Manco |
|
||||
|
||||
![]() İnan artık seni hiç sevmiyorum
İnan artık seni hiç istemiyorum O eskidendi artık hepsi bitti Sensiz de çok iyi, iyi yaşıyorum Bir bilsen sevgilim Ne kadar şu kalbim Sızlıyor aniden Sseni bir yerde görsem Yine de boynumu sana karşı eğmem Gururumla devam yolumdan giderim Hiç sanma sakın sensiz yaşayamam Hiç sanma sakın sensiz yapamam Unutma ki sen son insan değilsin Bir başkasıyla yeniden başladım İnan artık seni hiç sevmiyorum İnan artık seni hiç istemiyorum O eskidendi artık hepsi bitti Sensiz de çok iyi, iyi yaşıyorum Bir zamanlar bana yazdığın Bütün mektupları bütün şiirleri Çektirdiğimiz bütün resimleri Hepsini yırttım üstelik de yaktım Seni andıran seni anlatan Sana ait olan hiçbirşey bırakmadım Caddeler benim geceler benim Arayan soran yok rahat yaşıyorum İnan artık seni hiç sevmiyorum İnan artık seni hiç istemiyorum O eskidendi artık hepsi bitti Sensiz de çok iyi, iyi yaşıyorum Rafet El Roman - Seni sevmiyorum http://www.youtube.com/watch?v=bX0irx5pRuY |
|
|||
|
|||
![]() Out of topic
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ömrümü çürüttü gitti
Kadın dırdırı vırvırı öööf ööf Beni her şeyimden etti Kadın dırdırı vırvırı abooo aboo dır dır dır dır dır dır dır dır vır vır vır vır vır vır vır vır sabah dırdır akşam vırvır sabah dırdır akşam vırvır abooo dır dır dır dır öööf vır vır vır vır Kadın dırdırı vırvırı öööf ööf Kadın dırdırı vırvırı abooo aboo Saçıma aklar düşürdü Cenesi başım şişirdi öööf ööf En son sabrımı taşırdı Kadın dırdırı vırvırı abooo aboo Dır dır dır dır dır dır dır dır Vır vır vır vır vır vır vır vır Sabah dırdır akşam vırvır Sabah dırdır akşam vırvır Abooo dır dır dır dır Öööf vır vır vır vır Kadın dırdırı vırvırı öööf ööf Kadın dırdırı vırvırı abooo aboo Derdiyok'um dengin ara özür dile kadınlara öööf ööf Coğunda var aynı yara Kadın dırdırı vırvırı abooo aboo Dır dır dır dır dır dır dır dır Vır vır vır vır vır vır vır vır Sabah dırdır akşam vırvır Sabah dırdır akşam vırvır Abooo dır dır dır dır Öööf vır vır vır vır Kadın dırdırı vırvırı öööf ööf * Kadın dırdırı vırvırı abooo aboo Kadın dırdırı vırvırı öööf ööf Kadın dırdırı vırvırı abooo aboo Kadın dırdırı vırvırı öööf ööf Kadın dırdırı vırvırı abooo aboo Kadın dırdırı vırvırı öööf ööf Kadın dırdırı vırvırı abooo aboo Kadın dırdırı vırvırı öööf ööf Kadın dırdırı vırvırı abooo aboo Geändert von GoerenBilir (06.04.2009 um 15:55 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Ich lach mich schlapp, hehe.
So eine "Diskussion" hatte ich letztens auch ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Yo kızlar bunu haketmiyoruz
Yo kızlar bunu kabul etmeyelim Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık Bir o kadar basitti ki denklemleri İki o kadar güçsüzdü ki eklemleri Üç kontrol etmek bebek işi Yormadan sormadan sormadan yormadan Bir sarardık biz onları dolma gibi İki çalardık biz onları zurna gibi Üç sererdik yolları çarşaf gibi Yormadan sormadan sormadan yormadan Çıtaları kaldırırdık çıtırlara on basardık Haydi hop hop atlatırdık hey gidi günler hey Uzun uzun anlatırdık espriler patlatırdık Haydi top top yuvarlardık hey gidi günler hey Bekletirdik seslenirdik yüklenirdik hey gidi günler hey Esnetirdik esnetirdik pes ettirdik hey gidi günler hey Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık Bir o kadar bellidir ki hedefleri İki seks para ve futbol hep sohbetleri Üç bunu yönetmek bebek işi Yormadan sormadan sormadan yormadan Çıtaları kaldırırdık çıtırlara on basardık Haydi hop hop atlatırdık hey gidi günler hey Uzun uzun anlatırdık espriler patlatırdık Haydi top top yuvarlardık hey gidi günler hey Süslenirdik güçlenirdik yükselirdik hey gidi günler hey Esnetirdik esnetirdik pes ettirdik hey gidi günler hey Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık Yıprandık yıprandık |
|
|||
|
|||
![]() Lionel Richie : angel
Geändert von atroi (07.04.2009 um 11:01 Uhr). |