| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Orosbu cocugu yazdiklarina cevap veriyorum savundugun konuya ilskin sana soru soruyorum cevap ver kirvirma hamamoglani..bak bunlar ciddi konular G.öt kivirmaya benzemez. yeni annayasinin hanki maddesine Evet dersek PKK bitecek Yobaz? ben okudum göremedim,hanki madde? Siz gördünüzmü? madem terörü bitiricektiniz 15 yildir niye hergün mehmetcikler $ehit olurken niye bitirmediniz? Kim engel oldu Size?5 tane albay yaveriniz vardi 5'de Fetöcü cikti..CHP mi engel cikti,MHP mi? HDP meclis kapilarini acan kim???HDP mi engel oldu?5 tane yaveriniz vardi hepisi Fetöcü cikti.$imdi yaver olarak Genelkurmayba$kanini gezdiriyo FetO-PKK -hayir diyormu$ Ben Televiziyonda gazetede ,fetonun -pkk nin hayir dedigini görmedim.SIz gördünüz mü? Bunlar nerden biliyor? demek ki eski dostlariyla hala pazarlik yapiyorlar. Oslada bunlarin arkada$lari deyilmiydi?Haburda teröristlerin ayagina mahkeme kurup hakimi ,savciyi,kaymakami teröristlerin ayagina getirmedilermi?34 ki$i 210 dakkikada,adam ba$i 7 dakkikada berat etirmedilermi? Oslada Pkk'ya CHP $ikayet etmediniz? Geändert von Lara__ (05.03.2017 um 01:06 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() kimliğini açıklıyorsun....Kendin orospu olduğunu burdaki herkes bilir, fakat ananında orospu olduğunu açıklaman orospuluğu marifet olarak görmenden kaynaklanıyor yoksa burda harıl harıl orospu çocuğu olduğunu zırvalamazdın..meslek haline getirdiğinin göstergesi....devam et reziliğini açıklamaya burda o alçak suratına tükerenlere bile tsk edrsin sen...rezil ağzından meni fışkıran pislik..seninle neyi tatismamı bekliyorsun, argümanı yalan ve küfür olan pislik.. onun bunun yoşması..ne zırvalarsan zırvala lağım çukurundan farksızsın..Bir bayan arkadaşın beni uyardığı gibi "bu rezili muhatap almayın..Burda pazarlıkçı konumunda" demişti haklıymış..neyi pazarladığın belli oldu..devam et
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Eskiden dine bağlı insanların ahlaklı kişiler olduğunu düşünür,öyle varsayardık.Şimdilerde ise bu dine bağlı insanları nasıl ahlak sahibi yapabiliriz diye düşünmeye başladık...Yazdıklarına bakın,ona göre düşünün.Sizce bunlar türkiyenin geleceği olabilir mi? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Yigitadam=1hayanol
bu hem dul hemde kel ![]() sen önce karinin yatagina kimler ugruyor diye istatistik yap sonra gel burdaki kadinlarin namus bekciligini yap, senin boynuzlarindan almanya - türkiye arasi duble yol cikar, GODO$$$$$ |
|
||||
|
||||
![]() Ahlaktan bahs eden eli kanlı zıppeye bakın..be bilmem ne edilenin yavşağı, burda lara diye bir orospu bulmuş, milete komplo düzenledinizi bilmediğimizimi sanıyorsunuz, dağdan kaçıp alman hükümetine sığınmış teröristin teki burda hümanist takılmayla insan olduğunumu sanıyorsunuz..SİZİN GİBİ ALÇAKLARA BUNDAN SONRA ANLAYACAĞINIZ DİLDEN DAVRANMAM GEREKTİ....onun bunun çocuklarısınız satılmış ibne aponun altına yatmak için sıraya dizilenlersiniz...Senin gibi kaçtane alçağı ibnelik ederken mağarda gebertiğimi açıklamama gerek yok çok iyi bilirsin yediklerini..SENİN GİBİ ONUN BUNUN YOŞMALARINI ÜLKEMDEN DEF ETMEK İÇİN EVET diyor halkımız
Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Alsana bir PKK deyyusu daha.birazda orospu Laranin menili agziyla yaziyor.ulan onun bunun yosması yedi sülaleni git kolla..EVDE KARINI VURDURURKENMİ YAKALADIN DEYYÜZ..BENİM ne karım var nede etrafımda bir bayan..tek tabancayım..fakat senin yedi sülaleni düzecek durumdayım..fakat bakmıyorum o işlere.....Laranın yosması yalaka pislik...Karayılanın got oğlanı defol karşımdan senin gibi kançıkları mağaralarda neler yediğini çok iyi bilirim
Geändert von YigitAdam (05.03.2017 um 18:48 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() yine karisininin reklamini yapiyor GODO$$$
alismis karisini satmaya, simdide ibne kendine müsteri ariyor, nono$$$ Zitat:
Geändert von universummm (05.03.2017 um 19:12 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bak dünyaya nerde bir yobaz müslüman düşünce akımı varsa orada kan var,orada ölüm var.Pezevenklikten,oğlancılığa,pedofil ilişkilerden,insan organlarını yemeye kadar vardıran bir vahşetin ürünüsünüz.Yapmadığınız hiçbir alçaklık kalmadığı için,artık ayyuka çıkmış dejenere kültürünüzle,sosyal medya üzerinden pisliklerinizin propagandasını yapıyorsunuz. İnsana,kadına ve doğaya bakışınız ortada,size evet diyenler anca sizin gibi alçak olanlardır.Makarnayla,kömürle satın aldığınız,onursuzlaştırdığınız halk,birgün bunun hesabını sizden soracaktır.Benim halka olan güvenim sonsuz,yarın yanlış bile yapsalar,er geç sizleri hak ettiğiniz çöplüğe gönderecektir.Türkiye tarihine bakarsan bunun sayısız örneklerini görürsünüz... Diğer şeylere değinip senin seviyene düşmek istemiyorum.Korkaklar anca tehdit eder,hırlar veya havlar.Kendi gerçek nickinle bir girip yazda ne menem bir kişilik olduğunu görsün insanlar.Gelip Lara ya hakaret içerikli yazı yazdın sonrada korkudan sildin...Az birşey karakter olsaydı da sürekli kullandığın nickle yazsaydın..Ama nerdeee sende o yürek.... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Annanin reklamini sonra yaparsin hamamoglani ,hala cevap veremiyorsun sana ben aciyordum $imdi gercekten üzülüyorum durumuna yeni annayasinin hanki maddesine Evet dersek PKK bitecek Yobaz? ben okudum göremedim,hanki madde? Siz gördünüzmü? madem terörü bitiricektiniz 15 yildir niye hergün mehmetcikler $ehit olurken niye bitirmediniz? Kim engel oldu Size?5 tane albay yaveriniz vardi 5'de Fetöcü cikti..CHP mi engel cikti,MHP mi? HDP meclis kapilarini acan kim???HDP mi engel oldu?5 tane yaveriniz vardi hepisi Fetöcü cikti.$imdi yaver olarak Genelkurmayba$kanini gezdiriyo FetO-PKK -hayir diyormu$ Ben Televiziyonda gazetede ,fetonun -pkk nin hayir dedigini görmedim.SIz gördünüz mü? Bunlar nerden biliyor? demek ki eski dostlariyla hala pazarlik yapiyorlar. Oslada bunlarin arkada$lari deyilmiydi?Haburda teröristlerin ayagina mahkeme kurup hakimi ,savciyi,kaymakami teröristlerin ayagina getirmedilermi?34 ki$i 210 dakkikada,adam ba$i 7 dakkikada berat etirmedilermi? Oslada Pkk'ya CHP $ikayet etmediniz? |