Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 09.05.2017, 23:34
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von YigitAdam Beitrag anzeigen
BEYLER BAYANLAR UZUN LAFIN KISASI;
M.kemalin anasi biliniyor babasi belirsizdir...Osmanlilarin HEPSININ BABALARI BELLIDIR, HEPSI ASIL TÜRKTÜR BAZILERININ ANALARININ YABANCI OLMASI ONLARIN TÜRKLÜKLERINE HALEL GETIRMEZ....HURREM SULTANIN YABANCI OLMASINA LAF EDEN KEMALIN ZIBIDILERI; ULAN ATANIZIN TAPANAGINIZIN VELEDI ZINA OLDUGUNU NERENIZE SAKLIYORSUNUZ..ADAM SATILMIS INGILIZ CASUSU OLMASAYDI INGILIZLER ONA DIZBAGI NISANI NEDEN VERSIN? KIM DÜSMANINA ÜSTÜN DEVLET NISANI VERIR? BAZI ZIBIDILER INANDIKLARI YAVELERI BURLARA YAZARAK COCUK KANDIRACAKLARINI SANIYORLAR:-) HALBUKI KEMALIN KIRLI CAMASIRLARI COKTAN ORTAYA DOKULDU..YAKINDA ONUN ZIHNIYETINI MILLETIM TARIHIN CÖPLÜGÜNDEKI YERE ATACAKTIR..
libo$un Atatür düsmanligi:
yobaz ,utanmaz herif,ahlaksiz trol ,utanmadan hala Atatürke iftira atiyor cehaletin önde giden cirkefleri bunlar

Sinan meydan “Atatürl ile Allah“ kitabinda archivli belgelerle bütün bu iftiralariniza tokat gibi cevap vermis ..yobaz tayfasi sizinkiler gibi Wikipedia deyil archivlerden almis kanitlarla.

Atatürk'e bu çirkin saldırı Atatürk düşmanlarının çaresizliğinin en açık kanıtıdır. Ne yaptılarsa milletin kalbinden sökemediler Atatürk'ü.

Atatürk sapina kadar türktür,Atatürk baba soyu olarak Aydın civarı, anne soyu olarak Konya Karaman kökenli bir aileden gelmektedir. Atatürk'ün dedeleri Sofuzade Feyzullah Efendi ve Kırmızı Ahmet Efendidir. 15. yüzyılda Osmanlı'nın iskan siyaseti (Türkleştirme) gereği balkanlara yerleştirilmişlerdir. Atatürk burada Selanik'te dünyaya gelmiştir. Atatürk'ün ana-baba soyu "Evlad-ı Fatihan" olarak bilinen yedi göbek Türklerindendir. oku YOBAZ
Alt 10.05.2017, 00:25
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Be capulcu sen neden hep aynada gördüklerini yaziyorsun...Hakaretle tarihi gerceklerin üzerini örteceginizimi saniyorsunuz...Tapi gibi belgeler sundum asagida, Atani yani senin tapanaginin anasi genelevde calistiginin belgesi bile var..kemal atanin ibne oldugunun Meclis karariyla bosadigi hanimi söylemis..daha ne belge istiyorsun kaltak...soy kirime ugramis osmanlinin torunlari akrabalari halenn türkiyeye gelip TV lere cikiyorken.koruma altina alinmis kemalin neden bir amca oglu,veya baba taraftan yakin bir akrabasi yok ortalikta?
Tuturmussun bir Sinan yari aydin kemalin pisliklerini örtmek icin senin gibi biryerlerini yirtmakla mesgul capulcu tarihci bozuntusu, zirvalayip duruyorsun..HODRI MEYDAN AL SINANINI ISTEDIN YERDE ACIK OTURUM YAPALIM BELGELERLE KONUSALIM..birak isguzarligi cagin gerisinde kalmis bagnaz halinize gülesi geliyor insanin

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
libo$un Atatür düsmanligi:
yobaz ,utanmaz herif,ahlaksiz trol ,utanmadan hala Atatürke iftira atiyor cehaletin önde giden cirkefleri bunlar

Sinan meydan “Atatürl ile Allah“ kitabinda archivli belgelerle bütün bu iftiralariniza tokat gibi cevap vermis ..yobaz tayfasi sizinkiler gibi Wikipedia deyil archivlerden almis kanitlarla.

Atatürk'e bu çirkin saldırı Atatürk düşmanlarının çaresizliğinin en açık kanıtıdır. Ne yaptılarsa milletin kalbinden sökemediler Atatürk'ü.

Atatürk sapina kadar türktür,Atatürk baba soyu olarak Aydın civarı, anne soyu olarak Konya Karaman kökenli bir aileden gelmektedir. Atatürk'ün dedeleri Sofuzade Feyzullah Efendi ve Kırmızı Ahmet Efendidir. 15. yüzyılda Osmanlı'nın iskan siyaseti (Türkleştirme) gereği balkanlara yerleştirilmişlerdir. Atatürk burada Selanik'te dünyaya gelmiştir. Atatürk'ün ana-baba soyu "Evlad-ı Fatihan" olarak bilinen yedi göbek Türklerindendir. oku YOBAZ
Alt 10.05.2017, 00:34
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard hadii behhhhhh

Zitat:
Be capulcu sen neden hep aynada gördüklerini yaziyorsun...Hakaretle tarihi gerceklerin üzerini örteceginizimi saniyorsunuz...Tapi gibi belgeler sundum asagida, Atani yani senin tapanaginin anasi genelevde calistiginin belgesi bile var..kemal atanin ibne oldugunun Meclis karariyla bosadigi hanimi söylemis..daha ne belge istiyorsun kaltak...soy kirime ugramis osmanlinin torunlari akrabalari halenn türkiyeye gelip TV lere cikiyorken.koruma altina alinmis kemalin neden bir amca oglu,veya baba taraftan yakin bir akrabasi yok ortalikta?
Tuturmussun bir Sinan yari aydin kemalin pisliklerini örtmek icin senin gibi biryerlerini yirtmakla mesgul capulcu tarihci bozuntusu, zirvalayip duruyorsun..HODRI MEYDAN AL SINANINI ISTEDIN YERDE ACIK OTURUM YAPALIM BELGELERLE KONUSALIM..birak isguzarligi cagin gerisinde kalmis bagnaz halinize gülesi geliyor insanin

Yobaz herkesi kendi annanla kari$tiryorsun

senin belge diye yükledigin kanitlar annan tescili raparlorai olmasin...Mustafa Kemalin cükün bekciligini yapacagina annanin bekciligini yapsayin babanin ismini biliyor olurdun kekeme
Alt 10.05.2017, 00:46
Erfahrener Benutzer

Standard

SIZ BÖYLE ALCAKSINIZ REZILSINIZ IFTRACISINIZ..ARGUMANINIZ KÜFÜR VE HAKARETTEN ILERI GITMEZ..DUVARA CARPTINIZMI KICINIZA PIZ BATMIS GIBI SICRIYORSUN; KALTAK ..ATANA BENMI IBNELIK EDE DEDIM,...BIRAZ GERCEK TARIH OKU ..ADAM VELEDIZINALIGIN GEREGINI YAPTI YOKSA SENDEMI ÖYLESIN...BEN köpege bile hakaret etmem, kemal hakkinda tapi gibi belgeler sundum, yalansa onlari mahkemeye verin 50 yildir ortalikta dolasan tarihi gercekleri acikladim..ya sen? Yedi sulaleni arasan anamin tirnagi dahi olamazsiniz, namus timsali anama iftira hakaret ederek,alcak seref yoksunu cukur bir orospu oldugunu tescilledin..Artik bugünden sonra sen dünyada ve ahirette rahmetli anneme iftira atmis bir cukur olarak yasayip ahirette bunun hesabini bakalim nasil vereceksin...Sen Allahin temiz kullarina iftira atmanin rezilligini yasayacagin asikardir...Günese tükürmekle günesi sondurecegini zan eden ahmak...nERENI YIRTARSAN YIRT ATANIN REZILIKLERI PAZARA CIKTI..YAKINDA PUTLARIDA ZIHNIYETIDE DEVRILECEK...

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
Yobaz herkesi kendi annanla kari$tiryorsun

senin belge diye yükledigin kanitlar annan tescili raparlorai olmasin...Mustafa Kemalin cükün bekciligini yapacagina annanin bekciligini yapsayin babanin ismini biliyor olurdun kekeme

Geändert von YigitAdam (10.05.2017 um 00:48 Uhr).
Alt 10.05.2017, 13:17
seyrangah_06

Standard

Soysuz yavsak osmanli hayranlari, Kur'an kurslarinda cocuklara tecavüz edenler kimler lan? Ensar Vakfi'nda cocuklarin irzina gecenler, ve bunlara dur dedigimizde "bir kerecikten bir sey olmaz diyen" aile bakaniniz olacak kaltaga ne demeli?

Memleketi oglan ciftligine cevirdiniz, götöslar!

Bi tane padisah vardi, kulaklari küpeli. Cem Ipekci o'nun torunu ama siz degilsiz ak dangalaklar..
Tarihi dogru dürüst ögrenin. Ensar Vakfi'nda "bademlenmis yavsaklardan degil"

Zitat:

Geändert von seyrangah_06 (10.05.2017 um 13:59 Uhr).
Alt 10.05.2017, 18:16
seyrangah_06

Standard

Erdogan bir 24 Nisan'da ne söylemisti hatirlayalim?

Konuşmasında, çocuklara anne ve babalarının kıymetini çok iyi bilmeleri gerektiği konusunda tavsiyede bulunan Erdoğan, "Ben rastgele herkesin elini öpmem. Ama 3 kişinin elini öpmek benim için çok önemli. Annemin elini öperim. Babamın elini öperim. Hatta annemin bir de ayağının altını da zaman zaman öpmüşümdür. Çünkü cennet annelerin ayakları altındadır. Üçüncü elini öptüğüm sadece öğretmenlerimdir. Bizde bazı yerlerde zorla el öptürmeyi adet edinenler var. Bu bizde de maalesef olumsuz bir gelenek. Bayılırlar nedense el öptürmeye ama biz öptürmeyeceğiz. Ama anne, babayı, öğretmenlerinizi unutmayın" ifadelerini kullandı.

Ekleme: Ben büyük bildigim herkesin elini öperim. Anneanne büyük degil mi? babaanne büyük degil mi? dedelerimiz büyüklerimiz degil mi?

Devletimizin düstügü duruma bakin. Icler acisi.

Geändert von seyrangah_06 (10.05.2017 um 19:23 Uhr).
Alt 11.05.2017, 00:15
Erfahrener Benutzer

Standard

Ne oldu kuyrugune basanmi oldu onun bunun yosmasi köprü alti cukuru..tapanaginiz tescili veledi zina anasi keranede calistiginin belgesini asagida yayinladim..ayni zamanda ibne olduguda karisinin sözleriyle tescili .Ingiliz casusu siyonistlerin oyuncagi olduguda belgelerle ortadayken,Böyle bir sapik benim atam olamaz Türk milletininde atasi olamaz.Belgeler yillardir ortada dolasirken senda Lara gibi muhtemelen ayni köprü altindaki gihodilar, küfürle hakaretle bu gerceklerin üzerini örteceginimi saniyorsun..pislik,sen böyle bir pice sahip cikiyorsan demekki, sende muhtemelen ordan burdan kapma ibnelerdensin...Buralarda havalara girecegine kendine bir iyilik yapta,aslini arastir, hangi mumsondu partisinden kaptilar seni..bu isler köprü altinda domelmeye benzemez, yavsak..hadi simdi bunlar sana kapak olsun birdaha herpisligi aldigin agzina degerlerimi alirsan agzina ot tikamayi bilirim..yavsak, özel olarak asagida not dustugum halde kasinip gelip bana sürünüyorsunuz....kasinan alcagi tabiiki kasitiriz,,,,,
ARGUMANI KÜFÜR OLAN SÜRÜNGENLER UZAK DURSUN...VARSA TARIHI TARTISABILECEK BIRIKIME SAHIP KIVIRGAN OLMAYAN KÜFÜRSÜZ KÖPRÜ ALTI AGIZYLA KONUSMAYAN BUYURSUNLAR..YOKSA AGZINIZA OT TIKAMAYI BILIRIZ!

Zitat:
Zitat von seyrangah_06 Beitrag anzeigen
Soysuz yavsak osmanli hayranlari, Kur'an kurslarinda cocuklara tecavüz edenler kimler lan? Ensar Vakfi'nda cocuklarin irzina gecenler, ve bunlara dur dedigimizde "bir kerecikten bir sey olmaz diyen" aile bakaniniz olacak kaltaga ne demeli?

Memleketi oglan ciftligine cevirdiniz, götöslar!

Bi tane padisah vardi, kulaklari küpeli. Cem Ipekci o'nun torunu ama siz degilsiz ak dangalaklar..
Tarihi dogru dürüst ögrenin. Ensar Vakfi'nda "bademlenmis yavsaklardan degil"

Geändert von YigitAdam (11.05.2017 um 00:24 Uhr).
Alt 11.05.2017, 10:49
seyrangah_06

Standard

Bir daha küfür et burda seni dogduguna pisman ederim. Sülaleninin götünde cola sisesi kirarim hülle pici seni.
Kime mum söndü diyon lan sen? Senin sülaleni sikerim.

Kasanin önünde kine dikkat sonu Bergen gibi olmasin.

Zitat:
Ne oldu kuyrugune basanmi oldu onun bunun yosmasi köprü alti cukuru..tapanaginiz tescili veledi zina anasi keranede calistiginin belgesini asagida yayinladim..ayni zamanda ibne olduguda karisinin sözleriyle tescili .Ingiliz casusu siyonistlerin oyuncagi olduguda belgelerle ortadayken,Böyle bir sapik benim atam olamaz Türk milletininde atasi olamaz.Belgeler yillardir ortada dolasirken senda Lara gibi muhtemelen ayni köprü altindaki gihodilar, küfürle hakaretle bu gerceklerin üzerini örteceginimi saniyorsun..pislik,sen böyle bir pice sahip cikiyorsan demekki, sende muhtemelen ordan burdan kapma ibnelerdensin...Buralarda havalara girecegine kendine bir iyilik yapta,aslini arastir, hangi mumsondu partisinden kaptilar seni..bu isler köprü altinda domelmeye benzemez, yavsak..hadi simdi bunlar sana kapak olsun birdaha herpisligi aldigin agzina degerlerimi alirsan agzina ot tikamayi bilirim..yavsak, özel olarak asagida not dustugum halde kasinip gelip bana sürünüyorsunuz....kasinan alcagi tabiiki kasitiriz,,,,,
ARGUMANI KÜFÜR OLAN SÜRÜNGENLER UZAK DURSUN...VARSA TARIHI TARTISABILECEK BIRIKIME SAHIP KIVIRGAN OLMAYAN KÜFÜRSÜZ KÖPRÜ ALTI AGIZYLA KONUSMAYAN BUYURSUNLAR..YOKSA AGZINIZA OT TIKAMAYI BILIRIZ!

Geändert von seyrangah_06 (11.05.2017 um 11:40 Uhr).
Alt 11.05.2017, 12:32
Erfahrener Benutzer

Standard

Onun bunun yosmasi alcak, cükür... küfüre baslayan sensin ben degilim...Kani bespara etmeyen yavsak,Karsilik alinca nasilda havaya sicriyor...Yaptigin yapacagin küfürleri bin misliyle sana iade ettim/ ediyorum..Sanal ibnesi seni..BIRDAHA KONULARIMA MAYDONOZ OLMA DEFOL SIMDI KARSIMDAN !!fakat dayanamazsin,.BILIYORUM BIN MISLIYI KABUL EDER KÜFÜRE DEVAM EDERSIN, CÜNKÜ SIZIN GIBI PIC KURULARI KÜFÜRDEN ZEVK ALAN ALCAKLARSINIZ..VERECEK CEVAP BULAMAYINCA BÖYLECE KONULARI PROVEKE EDEREK PISLIGINIZIN ÜZERINI ÖRTECEGINIZI SANIYORSUNUZ..DEVAM ET YAVSAK GIHODI DEVAM ET, yakisiyor..
Zitat:
Zitat von seyrangah_06 Beitrag anzeigen
Bir daha küfür et burda seni dogduguna pisman ederim. Sülaleninin götünde cola sisesi kirarim hülle pici seni.
Kime mum söndü diyon lan sen? Senin sülaleni sikerim.

Kasanin önünde kine dikkat sonu Bergen gibi olmasin.

Geändert von YigitAdam (11.05.2017 um 12:35 Uhr).
Alt 11.05.2017, 17:57
seyrangah_06

Standard

Siktir lan ordan, o yalan konusan agzina yaragimi sokarim senin. Sanalmiyiz gercek miyiz, korkudan eli ayagi titreyen fosile sor bi bakiyim, kasalara nasilda sariliyordu, ya da kasanin önündekinin gözlerini bi görseydin.
Yigit adammis, senin yigitligini yatirir kari diye sikerim lan. Sen kim yigit kim? Sen yigitligin yüz karasi bile olamazsin.
Amina kodugumun korkaklari. Aldiginiz nefesten korkuyorsunuz sonra klavye arkasinda kahramanlik tasliyorsunuz. Önce küfürleri et sonra küfüleri yedikten sonra karsi tarafi sucla. Yavuz hirsiz ev sahibini bastirir gibi. Böyle olacak bu gidisle ama senin istedigin gibi degil. Yalan konusan agzini siktigimin yavsagi

Zitat:
Onun bunun yosmasi alcak, cükür... küfüre baslayan sensin ben degilim...Kani bespara etmeyen yavsak,Karsilik alinca nasilda havaya sicriyor...Yaptigin yapacagin küfürleri bin misliyle sana iade ettim/ ediyorum..Sanal ibnesi seni..BIRDAHA KONULARIMA MAYDONOZ OLMA DEFOL SIMDI KARSIMDAN !!fakat dayanamazsin,.BILIYORUM BIN MISLIYI KABUL EDER KÜFÜRE DEVAM EDERSIN, CÜNKÜ SIZIN GIBI PIC KURULARI KÜFÜRDEN ZEVK ALAN ALCAKLARSINIZ..VERECEK CEVAP BULAMAYINCA BÖYLECE KONULARI PROVEKE EDEREK PISLIGINIZIN ÜZERINI ÖRTECEGINIZI SANIYORSUNUZ..DEVAM ET YAVSAK GIHODI DEVAM ET, yakisiyor..
Antwort