Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 02.04.2004, 15:40
tarik21

Standard kus beyinli o.T.

ohne Text
Alt 02.04.2004, 15:55
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard galatasaray spielt für...

seine eigenen fans und nicht für die anderen.

es ist ein ganz normales spiel um 3 punkte...mehr auch nicht.
Alt 02.04.2004, 16:27
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard niye sevindin? besiktasa gelmedimi diye

LÖL
Alt 02.04.2004, 17:42
Benutzerbild von newgen
newgen newgen ist offline
Neuer Benutzer

Standard Komische Logik. o.T.

ohne Text
Alt 02.04.2004, 17:44
Benutzerbild von ryanphillippe
ryanphillippe ryanphillippe ist offline
Neuer Benutzer

Standard sehe ich ganz anders...

...seit jahren geht es doch so kes das weißt du auch...es ist gut möglich das cim bom für bjk spielt und sie gewinnen lässt...

ich wünsche mir dennoch das wir bjk besiegen und EZIKBAHCE KEIN MEISTER WIRD!!!
Alt 02.04.2004, 18:06
unknown

Standard DAUM..: "Sinancığım, BJK maçına PAF

takimi ile çıkacağız"

Milli maçı izlemek için Hırvatistanda bulunan Daum ve Beşiktaş menajeri Sinan Engin arasında dün akşam ilginç bir diyalog yaşandı.

Aralarında Murat Kuş, Levent Kızıl, Ender Alkoçlar, Serdar Güzelaydın, Sinan Engin ve Celal Kolat"ın bulunduğu bir gruba bir yemek veren Daum, şarabın en iyisini ısmarladı. Birlikte yenilen yemek ve içilen şaraplardan sonra yavaş yavaş keyiflenen Daum, bir ara ayağa kalkarak, "Sinan, kadehimi senin için kaldırıyorum. Geçmiş olsun" dedi. Sinan Engin de "Hoca, daha herşey bitmedi. Sizi Rize ve Denizli maçından sonra göreceğim. Bakalım İnönü"ye nasıl geleceksiniz merak ediyorum" dedi. Daum bunun üzerine Sinan Engin"e: "Sinancığım, oraya ne ben geleceğim ne de A takımı. Oraya İsmail Kartal ile PAF takımı gelecek. Ama dikkat edin PAF"a yenilirseniz rezil olursunuz." diyerek takıldı. Sinan Engin ile Daum bu sözlerden sonra birbirlerine sarıldılar.

Levent Kızıl ise Daum"a "Hocam, bu senin veya Fenerbahçe"nin eseri değil, bugünkü duruma gelmenize sizden daha çok Beşiktaş yardım etti" dedi. Daum bu sözleri tebessümle karşıladı. Neşeli bir ortamda geçen gecenin sonunda Daum 3 bin dolar hesap ödedi.

NOT: Umarım şimdi birileri çıkıp da sadece hocaya laf sokmuş veya eleştirmiş olmak için "FB Teknik Direktörüne böyle konuşmak yakışmaz... bu kadar iddialı nasıl konuşabilir" gibi abuk bir post atmaz. Bu konuşma, hocamızın zekice Sinan"ı mat ettiği keyifli bir yemekte geçen sohbettir. abartmanın bir anlamı yok...

saygılar
Alt 02.04.2004, 18:15
unknown

Standard Keşke şu anda Bejeke nin yerinde 6s

olsaydı.. !!!

Şu anki şampiyonluk yarışında herşey lehimize gidiyor heyecanda dorukta ama bazen düşünmüyor değilim şu durumda kargaların yerinde 6s olsaydı daha heyecanlı ve zevkli olmaz mıydı ? ( Tabii ki önemli olan şampiyon olabilmek bir zamandan sonra kiminle nasıl yarıştığının fazla önemi kalmıyor ama..)
2001 yılındaki şampiyonluktan inanılmaz zevk almıştım gerçi bu sene de değişen bir şey olmayacak ama 6s ile kapışmalarımız her zaman daha zevkli olmuştur.Bilmem katılıyor musunuz ?

ama su an ben 6sin bu halindende daha cok zevk aliyorum

Al birini vur ötekine!

Hem harem bizim degilmi? Kiminle istersek onunla! :-)

Çelişkiler içindeyim, GS ile çekişseydik güzel olabilirdi.
Onları yener rahatlıkla şampiyon oılabilirdik.

Öte yandan bu beter durumda olmaları da oldukça keyif verici.

Bence beter olsunlar.

6s ile çekişsek noolurdu gider onları yenerdik şampiyon da olurduk ama zırıltıları da bitmezdi yok kafamıza yumurta geldi bilmem taraftarımıza zulüm yapıldı herifler 6-0 lık maçtan sonra dahi skoru ikinci plana itebilmeyi başardılar unutmayalım.

saygilar pierre :-)
Alt 02.04.2004, 18:45
unknown

Standard takimda iki tür yabanci olsun seneye

biri hollandali digeri breziyali. yani suan ki takimda rebrov, petkov ve tomas (forma olayindan sonra) gitmeli. bunlarin yerine kaliteli brezilyali ve hollandali gelmeli. tabi ki lk sirada alex orta sahaya. ve iki hollandali mesela overmars (sol tarafa ilac olur) ve santrfora yaw kluivert ya da hasselbank. yani forvet hasselbank oder kluivert (ersatz nobre) ve hooijdonk olmali. bence böyle daha iyi olur. yerli olarak zaten su an ibo toraman bitmis gibi.
Alt 02.04.2004, 18:49
Benutzerbild von ahmetdursun
ahmetdursun ahmetdursun ist offline
Neuer Benutzer

Standard hayir size gelmedi diye... :-) o.T.

ohne Text
Alt 02.04.2004, 20:35
airdem

Standard DEsene Besiktas son yillarda hep

bu sebepten dolayi Cimboma karsi fazla galib gelmedi.

Söyleseydiniz ya önceden ))
Antwort