| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Gülmekten koptum: satilmis Erdogan : basbakan isterse adimi degistiririm".
Nasil Bir insana bu isim verilir?? |
|
||||
|
||||
![]() cok detaylara girdiklerinde "50 shades of grey" gibi olacak diyorum, ama banu'nun yazilarini okuyunca bu filmin pek kaliteli olmadigini anliyorum.
|
|
||||
|
||||
![]() nurbanu niye deli dana gibi millete saldiriyorsun?
o saydigin nickler kim? cok eminmis gibi yaziyorsun. bu nicklerle tanistinmiki bu kadar emin konusuyorsun? lütfen benim nickimi kirli oyunlarina alet etme. bende bu manbee rumuzlu üyeyi kiniyorum. kiniyorum cünkü sizlerin piskolojisini bozup burada bela olmussunuz. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bu yazilarin, benim senin icin ne kadar önemli bir insan oldugumu gösteriyor. Gece gündüz aklindayim ki, benim icin bunca emek sarf ediyorsun. Tesekkürler. Malum, ne kadar yazarsan yaz, ne kadar uydurursan uydur. Ben sana verecegim cevabi verdim bile. Ve bu cevap hala ayni: haksizliklara karsi sabir göstermek, büyüklüktür. Yalancilarla iddalasmamak, akililiktir. Degersiz insanlari kale almamak, huzurdur. Seni Allaha havale etmek ise, inancdir. Defalarca arkadasinin ismini camura batiran bir insana karsi - cok üzgünüm - hic saygim yok. Allah arkadasina sabir versin, kimseye de senin gibi bir arkadas vermesin. Onu "savunacam" diyerek, onun hikayesini tekrarliya tekrarliya telef oldun. Eninde sonunda o bile pes etti ve sana cevap verdi: "Bir daha bu yazilarini tekrarlarsan, tekrar seninle konusmam." dedi. Bilincli olarak burda arkadasinin yazisini alinti olarak yazmiyorum. Artik bu konuyu kapat. Yeter. Sayet ben hem duymaktan, hem senden okumaktan biktim usandim. Sen arkadasini savunmuyorsun, aksine, ona ve bütün burda bulunan diger üyelere olanlari defalarca hatirlattin ve hala hatirlatiyorsun. Arkadasinada bi önerim var: Banu'nun arkadasi: Sen en iyisi git kendine, gercek bir arkadas bul. Banu, sanada bunu söylüyorum: Yazilarina ve bilhassa yalanlarina ragmen, sana ne kin ne nefret beslemiyorum. Allah seni islah etsin. |
|
|||
|
|||
![]() Forum'da iftiraya ugradigi icin bu kadar kavga edenler, halinize sükretmelisiniz! iftiraya ugrayip bosanan ve sokaga atilan kadinlar var, onlari düsünün...insanlar ne zorluklardan gecti, geciyor..sizin neyiniz var? sükredecek bir cok sebebimiz var, tefekkür edelim, tefekkür etmek ibadettir...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Hätte ich sie wortwörtlich zitieren wollen, hätte ich auch das übliche vaybee zitierformat wählen können, nur hätte da ihr name gestanden und den wollte ich nicht wiederholen. Hättest du meinen Text vollständig gelesen, wüsstest du das. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Bei dir heißt es sie-denkt-nicht Gutes ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
na kleiner timi, warst du mal wieder mitten in der Nacht online, damit du wieder in Ruhe alle Foren durchsuchen kannst? ![]() aman ha sakin vaybee'den hic birsey kacirma. herseyi arsivle. olurya bir gün lazim olur. ich bin sicher du kennst bereits jeden Text und jede Antwort darauf in und auswendig. Soviel Energie solltest du mal in dein reales Leben investieren. Oh warte, du hast ja gar kein reales Leben. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
biraz önce bunlari görünce sizin ne kadar adi insan oldugunuzu anladim banu ve lara. ölmüs birinin arkasindan hala laf yetistirmeniz ve onun hakkinda kötü konusmaniz kuyruk acinizin cok derin oldugunu ve edepsizliginizi gösteriyor. ben malbey'in öldügünden haberdar degildim, bilseydim onun hakkinda yorum yapmazdim ve kinamazdim. RUHE IN FRIEDEN MALBEY |