Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 09.08.2004, 18:38
eniskaya

Standard Aslina bakarsan tam anlamiyla

yanlis degildim zaten..... asdece bazi Hadislerin Resule ait olma ihtimalinin gayet yüksek oldugunu anladim.....

Zaten 100 de 100 lük hic bir sey yokki....

Gruß
Enis
Alt 09.08.2004, 18:39
eniskaya

Standard Was sollte das jetzt???? o.T.

ohne Text
Alt 09.08.2004, 18:44
eniskaya

Standard O cürü,üs dedigin rejimin

insanlari su an Islam Aleminin en klas insanlaridir....

Bizler hic olmazsa kula kulluk etmiyoruz.....

Ama senin degerli buldugun diger Cahili Islam adi tasiyan mahlukat devletler kendi kiclarini AB veya ABD ye dayamislar.....

Biz hic olmazsa kim oldugumuzu biliyoruz...... sen kendinin ne oldugunu biliyormusun ???

Kendini herhangi bir grubtan gösterebilirmisin..... ???

Durmadan din Forumunda küfür basiyorsun.... acayip bir küfürbaz olur senden..... baska bir seye yarayacagini zannetmiyorum..... üstelik Weiblich göstermissin kendini... ama kesin bir erkeksin.... bunu hepimiz biliyoruz...

Senden 40 yil daha ilerideyiz.... sen ve senin gibiler her zaman pesimizden geleckler..... cünkü sizlerin kalbinde fesat yatiyor.... Yüce ALlah fesat insanlara imkan vermez.... o imkanlar bizlere aitti ve aiz olacaktir......

Inanmazsan Tarihe bak....
Alt 09.08.2004, 18:50
eniskaya

Standard Bunlarin bir cogu dogrudur

zaten bende o yüzden Aleviligi Islam dininden saymiyorum...... bir zamanla eigene Dynamik entsickeln etmis olan bir Ideoloji..... dinlke alakasi yok... bir nevi Hurafet.....

Ama saydiklarinin icinde birde cok ama cok degerli bir unsurda vardi.... oda Demokratik insan olmak..... Laiklikte bir Iedeolojidir.....

Laiklik seni hem Aleviden kurtarir hemde kara Hocalardan...... birisi seni dinsiz eder öbürüde Terörist eder...... her ikiside sakat....

O yüzden su Alemde Laik sistem sarttir..... Laikligin icinde adamca Islam dinin Orijinalini yasamaya ugras......

Tüm diger ugraslar yalandir..... insanlarin kafasini degistirmek kolay degil
Alt 09.08.2004, 18:55
eniskaya

Standard Hemso sen ne sünni nede Alevi ol

Sen sadece Kurandaki Islam dininden ol....

Senin ne isin var annenin babanin diniyla Ideolojisiyle....... sevapmi gelir sana ??????

Annelerimizin babalarimizin uyguladiklari din Islam dini degildir..... ne yap ne yap Ideolojiden uzak dur.....

Atatlarinin dini demiyelimde, din adina uyguladiklari hurafeti red etmeyen bir insan ASLA ve ASLA kurtulusa eremez......

Sen arastimalarina devam et.... kesin günün birinde Kurandaki Islamin baska oldugunu anlayacaksin...

Selamlar
Enis
Alt 09.08.2004, 19:02
eniskaya

Standard Vallahi sen biraz istikamati

karistirmissin.....

Enis Abin öyle herhangi bir topluluga hakaret etmez, ama gercekleri hic cekinmeden Basbakanin bile yüzüne vururum.....

Alevi ve Sünnilige gelince....

Ben ne dedim ??? dedimki, Alevilik bir Ideolojidir ve Islam dini disindadir, yani Kurandaki Islamla yakindan uzaktan alakasi yoktur ve Sünnilikteki yobazliga karsi gelistirilmistir..... kisacasi bir Ideoloji savasi diyebiliriz......

Sünnilik ise su an Kurandaki Islama en yakin olani.... ama dikkatinizi cekerim, sadece IBADET hususunda, diger hususlarda tam bir felakettir....

Buda us sonucu getirir.... :

Alevilik dinsiz üretir, Sünnilik yobaz ve Terör üretir.....

Ypüce Kurani Kerim ise, sadece Müslüman üretir.....

Artik herkes Ideolojisini kendi secsin..... Herkes lakir lakir Kuran diyor.... ama uyan yok... ama lafta var....

Iste tüm gercekler...... isteyen inkar etsin..... demokrasi sitemimizde herkese yer vardir.....

Selamlar
Enis
Alt 09.08.2004, 19:11
eniskaya

Standard Ufff Kopf schmerz

Zum 1000000000 sten male Hadis oder Rivayets sind nichtig, wer weiss wer die geschrieben hat......

Vielleicht Resul Isa ??? lächel lächel......

Birak Hadislerden bahsetmeyi....
Alt 09.08.2004, 19:13
eniskaya

Standard Genau so ist es.... denn der Resul

hatte auch nur den zur Verfügung.....

VERSTEHST DU ??????

also somit kein Hadis oder ähnlichen Mist
Alt 09.08.2004, 19:18
eniskaya

Standard Ne icin gülüyorsun

önceden tüm Hadisleri radikal bir sekilde red ediyordum... simdi ise belki ama belkide demis olabilecegine kabul eder gibiyim...... ama oda sadece Kurandaki Ayetlerle sabit koyunu acikliyorsa......

Yoksa Süleyman Hocada alip Hadislerini.... sont wo hin stecken.......

Kuran varken ben Hadilseri neden okuyayim, sanki Resulun elinde Hadis kitabi vardi ????
Alt 09.08.2004, 19:20
eniskaya

Standard Öyle dersen seninde Müslümanligin mechul

ohne Text
Antwort