| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() hertürlü sexu el ihtiyacini ordada karsiliyabilirsin?
|
|
||||
|
||||
![]() yani sen yukarida provokasyon yaptin yine öylemi?
sen kendinde yaziyorsun zaten: Sa 4 Jun -------------------------------------------------------------------------------- 22:24 cimbomyilmaz folgendes: im forum schreibe ich manchmal lauter sachen, die unsinnig sind..aus langeweile halt...manchmal argumentiere ich religiös und manchmal atheistisch..das mache ich nur um die reaktionen der leute zu testen...entschuldige, wenn ich dich irgendwie verletzt habe oder so......ich bin auf keinen fall so...wollte halt in die rolle des provokateurs schlüpfen... ********************************** ... demek Langeweile"den böyle seyler ekliyorsun foruma. Peki bu tür provokasyonlarin baskalarinin kisisel veya dinsel düsüncelerini cignedigin farkindamisin? Senin canín síkílíyor diye biz senin iftiralarini tasimak zorunda degiliz! Hem sen müslüman ailenin evladi degilmisin? Ama kabahat sende degil, seni egitememis olanlarda ... Bilgisiz yaratik, okuda adam ol biraz! (İnsanı) helâk eden şu yedi şeyden kaçının. Onlar nelerdir ya Resulullah dediler. Bunun üzerine: Allah’a şirk koşmak, sihir, Allah’ın haram kıldığı cana kıymak, faiz yemek, yetim malı yemek, savaştan kaçmak, suçsuz ve namuslu mümin kadınlara iftirada bulunmak buyurdu. Buhârî, Vasâyâ, 23, Tıbb, 48; Müslim, Îmân, 144 |
|
||||
|
||||
![]() biktim artik senin durmadan Türklere karsi kötülemelerini
sende biraz eline kitap alda oku biraz birseyler, KAFAN BOMBOS CÜNKÜ öfff be |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() HAT ES SPAß GEMACHT???
|
|
||||
|
||||
![]() sie haben drei neue Nachrichten...
beep *Schatziliiii senin istedigin Flasche yok, bulamadim, dükkanlarda kapanacak, daha nereye bakabilirim acaba, ruf mich mal zurück oki, mucux* nächste neue Nachricht beep *olm sen delimisin lan, tek sisem var buzdolabimda onuda rezerve kendime ayirdim sanami verecektim lannn* nächste neue Nachricht beep *aiiii Schatziiiiiiiiiii yuhuuu buldum, bizim Kioskda varmis, oh ne, Du darfst Dich jetzt freuen, Dein Wochenende ist gerettet, oh be hihihi ich hab siiiiiiiiiiie, DIE XXL 2 Liter Flasche, tam senin istedigin !!!* |
|
|||
|
|||
![]() seni Ärgern eden yandi valla..... Cool....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() zaten bunu her insan biliyor karşılıksız sevgi olmazve olursada muhakkaki acı verir.
ama sanırım sen beni yanlış anladın.. benim anlatmak istediğim.bir insanla beraberken o kişinin yanlışlarını ve hatalarını görmüyoruz.o anki yaptıkları gayet normal geliyor bazen çünkü o insanı seviyoruzdur.fakat ayrıldığında arkana dönüp bakıyosunki aslında onun yaptıkları çok mantıksız ve olumsuz şeyler.yani aşkta mantık yoktur dememde kastım buydu açıkçası!! evet iç güzellik önemli tabiki ama bence dış görünümde önemli!!neden diyeceksin. ben şahsen beraber olduğum insanın bana yakışmasını isterim tabiki benimde ona! ve bunu PEYGAMBERİM EFENDİMİZ S.A.V de böyle buyurmuştur.demiştirki eşiniz güzel ve bakımlı olmalı!!çünkü dısarıya çıktığınıda gözünüz bir başka bayanda kalmasın.ama tabiki bu zamanda bu olay biraz zor yani biz erkekler dısarıya çıktığımızda bir bayan bize biraz yaklaştımı eşimizi oan unutuyoruz.belki eşimizden çok daha pasif ve çirkindir o bayan.istisnalar tabiki her erkek böyle yapıyor diye bir şey yok!ama genelde erkeklerin ruhunda var bu olay.ben açıkçası çok karşıyım bu tür olaylara.çünkü olaya birde diğer açıdan bakmak lazım .aynı olay ya benim başıma gelirse demek lazım yani tutki bi erkeğin eşide aynı şeyi ona yaptı ozaman ne olacak ? bunları iyi düşünmek lazım her sey karşıllıklıdır yani. ""ALMAK VE VERMEK OLAYI İSE "" almadan vermek ALLAHÜ TEALAYA mahsustur!! tabiki karşılığını alacaksınki sende karsındakine bişeyler veresin.öyle olmadıgı takdirde zaten o aşk çekilmez ve yaşanmaz. ve dediğin gibi karşılıklı birseyler yasanmalı ve paylaşılmalı ozaman bencede ilişkiler çok daha sağlam temeller altında gelişir ve uzun süreli olur. seni asla yanlış anlamadım hertürlü görüşede saygılıyımdır. ama sanırım sen beni yanlış anladın olayda ![]() neyse bendende saygılar!! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|