Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 23.03.2004, 18:44
unknown

Standard das problem ist nur wir siegen fast

ständig :-) habt ihr eigentlich angst vor uns ? oder warum versagen eure mannschaften immer gegen fener ? :-)
Alt 23.03.2004, 18:46
Benutzerbild von zampara5
zampara5 zampara5 ist offline
Neuer Benutzer

Standard lol o.T.

ohne Text
Alt 23.03.2004, 18:47
xxxmervixxx

Standard o.T.

hat jmd ahnung wo ich eine fenerbahce trainingsjacke herbekomme..
sie sollte ne kapuze oder einen stehkragen haben...und gute qualität halt... am besten so größen wie smal...und nur das orginail-logo haben..bitte bitte gibt mir adressen
hab online alles abgesucht...wenn ihr was da habt..aber ungetragen noch nagelneu mit verpackung kaufe ich euch das ab...der preis ist 2rangig für mich...haputsache small und gute qualität und ungetragen und ne orginal jacke....
schreibt mir ne email seid so nett...danke
mervi
Alt 23.03.2004, 18:54
Benutzerbild von zampara5
zampara5 zampara5 ist offline
Neuer Benutzer

Standard CL -oynayin ve kazanin ...

AC Milan (Ita) - Deportivo (Spa) 1

FC Porto (Por) - Lyon (Fra) 1

Chelsea (Eng) - Arsenal (Eng&gt&gt&gt&gt&gt0

Real Madrid (Spa) - Monaco&gt&gt&gt&gt&gtHDC 1

Schotland

Rangers - Dunfermline 1
Alt 23.03.2004, 19:01
unknown

Standard mahmut hanefi -> seni seviyoruz+

inaniyoruz.

Mahmut hanefi fenerbahcenin ümit milli futbolcusu icin bunlari yazma geregini duyuyorum bak Mahmut kardesim, 28 yasina girecegim, ve en son macimizda seni isliklayan, yuhalayanlari duymussundur

INANKI

Hani bir laf vardir. nerde cokluk orda .........

Malum biz Turkiye nin en buyuk taraftar kitlesiyiz ve maalesef hepimiz ayni olamayiz, unutmaki ISLIK ALKISTAN daha fazla ses verir, ama sen lutfen seni alkislayanlari gor, sana inananlari gor. her zaman hatta AILENDE bile sana inanmayanlar olacaktir.

Bu kadar cok taraftari olan 55000 kisilik stadi (her hafta disarda kalan ve bilet bulamayan binlerce taraftari daha burda saymiyom .ne yapalim stadin su anki kapasitesi bu yakinda insallah 75000 olacak)olan ve gecen sezon o kadar basarisiz olmamiza ragmen ortalama 30000 kisi ile oynayan baska takim YOK türkiyede zaten ondan cumhuriyet denilir bize, sunu anlaki agzinla kus tutsan bile seni sevmeyenler olacaktir BUNU cogunlugun yaptigini zannetme.. belkide seni isliklayanlar yada yuhalayanlar BIZLERDEN degil (yani 6sarayli yaw da bejekeli olabilir?)bunuda unutma sevgili futbolcu kardesim.

Sahaya yabanci madde atanlarin sayisi ne kadar azsa seni desteklemeyenlerde o kadar AZ BUNUDA UNUTMA...

Hata KULA mahsustur hata yapani desteklemek GERCEK FENERBAHCELILERE AITTIR, yani belli olgunlukta olanlara.....

UMARIM ve EMINIM sen o kendini bilmezleri AFFEDERSIN, hata yapsandaki yine yapacaksin normaldir cünkü gencsin ama ümit milli futbolcusun ayni tuncay, serhat, selcuk, kemal, recep, volkan , semih, servet, ..., ama hatalarindan ve tepkilerden SINIRLENECEGINE veya UZULECEGINE, kendini dahada gelistirir O KENDINI BILMEZLERI alkislattirlayi GERCEKLESTIRIRSIN.

HEPINIZI (fenerin tüm furbolcularini mesela selcuku da recepi de yaptiklari hatalarina ragmen yapacaklar cünkü gencler ama sonunda hem siz hem biz taraftarlar ve tüm fenerbahce ailesi kazanacak bunlari unutmayin :-))COK SEVIYORUZ ve akittiginiz her ter damlasi icin TESEKKUR EDIYORUZ

Sevgiler

Pierre van Hooijdonk /Striker Netherlands
Alt 23.03.2004, 19:04
unknown

Standard Daum"a Biraz Ayıp Etmiyor Muyuz?

Fenerbahçe ile çok büyük benzerlikler taşıyordu bize imza attığında Daum"un içinde bulunduğu durum ; Geçmişte yaptıkları ve yaşadıkları onca şey unutulmuş, insanlar kendisine karşı yıllardır biriktirdikleri kinlerini ve komplekslerini kusma peşindeydi adeta.

Her insan, ekip ya da kurumun profosyenel yaşantısı boyunca yaşayabileceği iniş-çıkışlardan birisini yaşayan iki büyük isim yine büyük umutlarla bir araya gelmişti. Başta Sayın Başkan olmak üzere yönetimin ve de camianın tam desteğini alan Daum adeta kendisini yeniden ispat etme savaşına girdi ve şu andaki görüntüye bakılırsa da büyük cephelerde sancağı ele geçirmek üzere.

Bu noktada benim kafama takılan bir soru var; Her geçen gün daha da "Sanıyorum sonunda aradığımızı bulduk!" diye düşünmemize sebep olan ve yıllarca burada kalıp bizi yurtiçi ve yurtdışı her alanda başarıdan başarıya koşturmasını beklediğimiz Daum"a biz taraftarların, daha doğru bir deyişle tribünlerin, desteği ve yaklaşımı ne durumda?

Hemen yanlış anlaşılmasın, tabii ki de Daum"a destek verilmiyor filan demiycem, beni üzen ve de düşündüren konu Daum"un ne maçlardan önce ne de sonrasında tribünler tarafından tezahürat yapılmaması ya da tribüne çağırılmaması. Örnek vermek gerekirse Mustafa Denizli zamanında yaşanan elektriği henüz görebilmiş değilim Daum ile tribünler arasında. Bunda da hatalı olanın biz, yani tribünler olduğu kanaatindeyim. İster ihmalkarlık diyelim, ister gözümüzden kaçan bir nokta ama ne olursa olsun en kısa zamanda bu konuda tribünlerin önde gelen isimlerinin bir araya gelip bişeyler yapmaları gerektiğini düşünüyorum.

Nasıl ki Ümit Özat ile başlayıp Ali Güneş ile devam ediyor, Nobre ve Pierre ile coşkumuzu doruklara çıkarıyor ve her oyuncuyu maç öncesinde ısınırlarken tek tek tribüne çağırıyorsak bunu Daum için de uygulamalıyız.

Umarım bu konuda harekete geçilir ve Sebat maçından başlayarak Kadıköy"de bundan sonra her maç öncesinde bütün takımı tribünlere çağırdıktan sonra sıra Christoph Daum"a gelir ve O da bu çağrımıza kulak verip tribünleri selamladığında Mabed şu seslerle inler;

"Şampiyon yap bizi, Christoph Daum!"
Alt 23.03.2004, 19:20
unknown

Standard almanyada kahvede fener konya macinda

benim bir anim oldu onu burda anlatmak istiyom:

Bir kac arkadas ile ("hepsi fenerli benim 6sarayli ve bejeke li dostum olmaz zaten onlardaan uzak durarim cünkü alerjim var :-)")telefonlasip karar verdik kahvede maca bakmaya herkesin üstünde tabi ki fener formasi sapka atki falan yeter ki sari lacivert olsun. kahveye girdik bazi kisiler gicik gicik bakmaya basladilar . acaba neden ? :-) acilari mi vardi ? :-) neyse oturduk caylari ismarladik caylar geldi ve mac basladi. bildiginiz gibi konya da 4-2 kazanmistik. 6saray maci gibi kolay olmayacagi kesindi bir kere konya gercekten öbnemli bir rakip. hafife alinmaz. neyse fener 1,0 one gecmisti
birtane ezik arka tarafta bu FB durdurulmalı diyordu.
mac 2,0 sifir olmustu ki gene ayni ses bu FB durdurulmali
Mac 3,0 olmustu ki artik avazi ciktigi kadar bagiriyordi bu FB bu sene durdurulmali .arkasina bakmadan cikip gitti
mac 4,2 olmustu tekrar iceri girdi . ts ve bejekelilerle berabar oturdu gene ayni sozler sarf edildi bu FB durdurulmali diger eziklerde katildi ama nasil adamlarin herseyi var mukemmel bir hoca iyi bir kadro ve ininilmaz bir yonetim ve muhtesem taraftari :-) anladilar umarim artik neden fener cumhuriyeti anlamadilarsa allah yartdimcilari olsun. neyse muhabbet devam etti yok mu AZİZ YİLDİRİM gibi biri bizim takimlarida yonetecek dedi bir digeri ,nerde bizde oyle biri boynunu bukerek.
5,2 olmustu sevinmemistim :-(bile gole gozlerimi eziklerin oturdugu masaya cevirdim yuzlerinden dusun bin parcaydi :-) acincak haldeydiler :-). Biri kufur ediyor biri onu destekliyordu digeri bejekeye kiziyordu.Yok yok olmaz boyle dedi 6s olan ben takimi birakiyorum yoksa cok uzulecegiz ilerde dedi kendimi kanser yapamam, digeri birlisiriz dedi, 6sli olan busene destek verdikte ne oldu .
Yuzlerindeki ifade korkunctu federosyandan yardim aldilar zaten bu maci kaybetseler mac iptal olurdu dedi tsli olan.
Soze girmeliydim kendimi tutamiyordum : peki dedim neden ertelendi mac bilmiyorum dedi okey dedim sana bir soru Rize Ts maci neden rize maci almisken TS ye verildi cevap kural hatasi eee bu degilmi .
uzun lafin kisasi demek istedigim bunlarin taraftarlari birlesme karari almissa yoneticileri de sikelere basliyacaktir.
genclerin maci ertelenecegini daha bilmiyordum yani kupa maci öncesi son maciydi bu fenerin. sonra olanlar malüm. herkes gördü neler döndügünü.
Alt 23.03.2004, 20:09
airdem

Standard arsenal gewinnt! :) o.T.

ohne Text
Alt 23.03.2004, 20:15
Benutzerbild von xxsinan07xx
xxsinan07xx xxsinan07xx ist offline
Neuer Benutzer

Standard bizim kahvede

fenerli yok
und alle haben die selbe meinung
über diese mannschaft.
Alt 23.03.2004, 20:18
unknown

Standard yani sizin kahvede herkes mi ezik :-) o.

ohne Text
Antwort