| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() orda gezinirken gördüm valla yaziyi..aus zufall yani....ilginc oldu icin yazdim foruma...
kizma abi valla kötü bi niyetim yohtu ![]() |
|
|||
|
|||
![]() payi vardir...carpilirsin valla sineklerden lül
|
|
|||
|
|||
![]() bence önyargili olman cok sacma....!
eger insan anlayisin senin bu kadarsa....eyvallah..... naja |
|
|||
|
|||
![]() hani dedim gibi adam akilli birseyler yazilsada bizde faydalansak yada bilgilerimizi karsilastirsak....
politika baska forumda yapilabilir |
|
||||
|
||||
![]() Aliconda, gayet abi Tunusda ve Misirda secme hakki var (dürüst olup veya olmasi sözkonusu degil). Tunusda 3 Parti yarismada, Misirda 5 Parti oy pesinde - su anki idareye karsi olan büyük, ve en güclü oposisyon Tagammu Partisidir.
Bilgilerine |
|
||||
|
||||
![]() görüsacini paylasiyorum
|
|
||||
|
||||
![]() Senin babana soralim istersen!
|
|
||||
|
||||
![]() Bazi gazeteciler o sözde "demokrasilere" "faso-fiso" demokrasisi derler!
Misir mesela ... sen diyorsun bir kac parti yarisiyor ... ... unutmadinsa Dogu Almanyadada 4-5 Parti "YARISIYORDU" !!! Orasi Demokrasidir dürüstce diye bilen kim var? Kim o kadar gerceklerden uzakki ... bunlari söylemeye cesaret bulur ? Misirda "kuvvetli" adam kim? Son secimlerde kimler yaristi ve kim hangi oy payi ilen kazandi ? Yapma etme arkadas, ama nerden cikardin onlarin demokrasi olmasini !?! Kuzey Afrika ve Ortadoguda 2 demokrasi var, Türkiye Cumhuriyeti ve Israil ... ve kendi anlayislariyla Iran. al" |
|
||||
|
||||
![]() ögrenmek istiyorsun?
Kimden ve hangi Din üzerine? Her mensubun baska degismez görüsü var, ve bir milim taviz vermez. onlarla %100 ayni düsünceye paylasmazsan, seni DINSIZ, HEYKELCLI, bilmemne diye adlandirilirsin! O yüzden "Religion % Glauben" Forumu kapansa en en iyisi olur !!!! Ama Din-Forumu iyi yanki yaptigi icin kapatmazlar ... al" |
|
||||
|
||||
![]() ... hahhahahaahhahah bu sacmaligi nerede gördün!?!??
Lütfen acikla :-D Bari orada alay ediyim onlara ... |