| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() tabiiki gerceksizde olabilir!! Hayali Dünyasindan uydurmada ama
Gercek olabilme Durumu daha yüksek bence... Belkide bu yol ile dile getirebiliyor sadece yasadiklarini.. 10 Günlük üyeligi bunun yalan oldugunu isbat etmez!! |
|
|||
|
|||
![]() bu kadar eziyet ceken biri..bu kadar cesur bi ryazi yazamaz. medeni cesareti daha cok olmali bence..bir vaybee forumuna mi kaldin yani. profesyonel yardim alabilirsin.
|
|
||||
|
||||
![]() Inanma ya sana bana illaki inan demiyorumki! Sonucta sen bana inansan nolacak inanmasan nolacak?!
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Sizin kendi kisiliginizle bir propleminiz var hemen önyargi hemen ardniyet.... Siz güvenilmez birisiniz ki herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz. Bunu kendinizde aramalisiniz; dürüst olmamayi. Kaldi ki Türkçesi o kadar da iyi degil -"yalniz"i "yanliz" diye yazmis. Insanlar hakkinda önyargili olmamalisiniz ... kalbini yarip da içine mi baktiniz ya da reelden taniyor musunuz ? Lütfen önyargilari bir kenara birakalim ve insanlara ilk etapta güvenelim ta ki bir yanlisini görene kadar. Onun durumunda olan bir sürü insan var ben reelden buna sahit oldum zaman zaman. Daha fazlasini gördüm. eski Türk filimlerinde kaldigimiz seyler TR"de de Avrupa"da da hala olabiliyor.
Allah yardimciniz olsun LadyDior. Saygilar |
|
|||
|
|||
![]() Bir insanin hayati karanliksa ve yazisinin sonunda allahtan ana ve babasi icin kan aglamalarini diliyorsa, bunun yeri bence vaybeede bir sümsük platform olmamali. Biz ne yazilar okuduk, hepsi dandirik kisiligini bulamamis ve en basta korkak insanlarin yazisi. Burada adamakilli bir tavsiye verdigin zaman, hemen dandiriklerden biri cikip senin tezinin icine ediyor. Bu yüzden herseye inanmayin.Ve derdi olan, adli mercilere, frauenhauslara, ailede sözü gecen baska birisine danissin.( PS: ben türkce hocasi degilim, yinede cogumuzdan iyi yazmisti...)
|
|
||||
|
||||
![]() Also du brauchst wirklich dringend eine beschäftigung! Ganz ehrlich! Habe ich dich gefragt wo ich mich wenden soll oder sonst irgendwas? Burada sergiledigin kendi kisiligin wenns dir nicht passt brauchst du mir nicht zu antworten glaub mir ich verzichte gerne auf solche menschen (!) wie du.
|
|
|||
|
|||
![]() Daha kötüleri de var. Benim tanidigim birisi var waybeenin de üyesi eski Türk filmlerinde kaldigimiz seyleri yasadi o çocuk. Anne-babasi kazandigini elinden almis dövmüs, sövmüs, kendi kazandigi para ile bir ehliyet kursuna bile gidememis.... Ve artik daha yeni son verdi bu istismarlara. Dedigim olay Avrupa"nin göbeginde oluyor. Yani görmedigimiz bilmedigimiz neler oluyor.
Saygilar |