| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() : ))) evet tatlilarida mesur : ))))
yazin yine ordayim hehe ; ) kocaman selam UhhhBarracuda |
|
||||
|
||||
![]() Biberleri al-yika-tavada söyle bi kizart ...
yaninda patlican ve kabak kizartmasi eksik olmiyacak ! azda karnibahar kizara bilir ... sonra ayri bir kücük kap"da, rendelenmis domatez, 2 dis sarimsak baharatlarla birlikte kaynatacaksin , biraz zeytin yagi eksik olmiyacak.... kivami olunca kizartmalarin üzerine döküceksin ... afiyet olsun yanindada dabi raki ![]() cheers* |
|
||||
|
||||
![]() yaninda meze nerede hehe ; ))) ???
meze´sis raki olurmu *grins : ) Buarada benimde canim Patates kizartmasi cekti : )))) hmmmmm bayiliyorum benim kadar yiyen zor bulunur sanirim haftada 2-2,5 kg gidiyor : ))) hehehe Essen&trinken kösesine selam diyip kaciyorum ![]() |
|
|||
|
|||
![]() wenn das so ist haben die frauen bei mir ja fast jeden tag einen weltfrauentag....nein ! heute ist weltjaykaytag *und er will heute mal verwöhnt werden*
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ballon gibi sisme ama
![]() |
|
||||
|
||||
![]() duruyormu bilmemki ...
birdaha istanbula gidersem kesin oraya ugrarim ... sadece atasehirde cok büyük biryer oldugunu hatirliyorum ve hakiki bursa-iskenderi diye biliyorum ... |
|
||||
|
||||
![]() diät machen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() schmelze gerade dahin .... mir läuft das Wasser im Mund, ohne Schmarrn .....
|
|
||||
|
||||
![]() üzerine yogurt, bol sarmisak..
bundan büyük keyif varmi ;-) boah ich hab hunger..bin jetzt aber zu faul um mir was zu machen..am besten gehe ich jetzt schlafen, dann wird es schnell morgen und zeit fürs frühstück ;-) ama kizartmada iyi giderdi..nerden okudum simdi bunu ;-) |
|
||||
|
||||
![]() üzerine yogurt, bol sarmisak..
bundan büyük keyif varmi ;-) boah ich hab hunger..bin jetzt aber zu faul um mir was zu machen..am besten gehe ich jetzt schlafen, dann wird es schnell morgen und zeit fürs frühstück ;-) ama kizartmada iyi giderdi..nerden okudum simdi bunu ;-) |