Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 14.10.2005, 11:16
yasemiiin

Standard ayay takildiniz bana o.T.

ohne Text
Alt 14.10.2005, 14:05
arsena

Standard gercek anlamda yazildiysa

Cok üzülecek bir Hayatin var..

Ailenin sana bunlari yapmasi cok cok üzüntü verici EVET..

Ama Caresiz degilsinki!! Sonucda cektigin bu Acilari Söze vurabiliyorsan Gözede getirebilirsin yani Harakete gecip Evden ayrila da bilirsin.. bence Hayatini maaf ettirme cok ama cok yazik olur ve gelecek olan Hayatin icinde kesin unutulmaz..

Evelenmekde Yol bulmaya calisman tabiiki anlayis ile karsilaniyor ama Dogru olani degil kesinlikle.. böylece belkide istemedigin bir Evlilige de Evet deme ihtimalin cok yüksek.. Ve Mutsuz olabilme ihtimalin daha da...
Tabiiki benimkisi sadece Fikir verme !! Degerlendirmesi tek senin elinde olani!!! Hayatini bir kenara atma...
Alt 15.10.2005, 23:32
Benutzerbild von cheaky
cheaky cheaky ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

bende üzüldüm yaa, böyle ailenin icinde büyümek ve insanlara güvenmek cok zordur ve halada zordur senin icin.
Disarda mutlu insan rolunu oynuyorsun icin baska seyler anlatiyor,kimseye güvenin yok o belli, cünki anne baba sevgisinden mahrum kalmi$sin, helede Annen bence ters davraniyor, tamam cogunlukla Anneler Ogullarina dü$kündür, Babalarda kizlarina!!o zaman baban seni tarafini tutmali, fakat baban nasil bilmiyorum, diyorsunki annenin sözünden cikmiyor, annende ali$mi$ bu Hakimiyete ve galiba hepinizi KONTROL altinda tutmaya cali$iyor!!!!!!!Senin anneni yargilamak istemiyorum,ama galiba annenin Pskolojik sorunlari var!!Hic yüzüne dedinmiki "Benimle sorunun ney?"Acik acik konu$ onunla, bakmi$in taviz vermiyor, hattalarini kabullenmiyor sende bi yol ciz kendine, bi plan yap bi hedef bul!!!
Ama evlenipde kurtulim deme sakin, cünki azda olsa senide olumsuz etkilemi$dir onun davrani$lari, Evlilikte aradigin Sevgiyi bulamazsan, daha da kötü olur ve büyük bir Depressiona dü$ersin, ama gördügüme kadar $imdiden dü$mü$ün bile!!Tabiki seninde hakkin var MUTLU olmaya, ama onun icin dogru insani bulmalisin, seni MUTLU edecek birini bulmalisin oda cok zor olur, ailen hep önünü keserse!!Hic anlamiyorum böyle anneleri ya sende onun parcasisin, seni yolda bulmadiya!!Galiba annen kendi problemlerini sana yüklüyor, senin de hayatini zehir ediyor cünkü mutsuz oldugu icin "kizim da olmasin" diyordur kendine bilmeden!!ve sana onun icin kötü davraniyordur!!Ya bi sor ona niye öyle yapiyor diye??????Dü$ündüklerini yüzüne söyle, öyle icine kapanip odana saklanma, seni öldürmicek ya!!!Sadece kizar,fittirir,kriz gecirir ama sen rahatlami$ olursun, yada inkar eder, öyle davranmiyormu$ gibi yapar!Hadi al bütün cesaretini ve onunla YÜZLE$ ok!!Sorunlardan kacma,sorunlari cözmeye cali$!!In$allah kurtulursun $imdiki durumundan ))
Alt 16.10.2005, 10:22
unknown

Standard bize de zaten bu yakisir.Bizi bir

10 günlük vaybee üyesinin , bu derece iyi türkcesiyle ,bu derece asilsiz bir hikayeyle bu kadar mesgul etmesi hicte inanidirici degil dogrusu.
Alt 16.10.2005, 22:44
Benutzerbild von ladydior
ladydior ladydior ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Ben cok düsündüm kendi yolumu kendim cizilmeyi ama hep aklimin ucunda mutlu bir yuva kurmak vardi, bütün bunlara yillardan beri dayaniyorsam ileride bir insani seversem "evden kacmis kiz" diye beni kücük görmesin diye. O insan beni kabul etse bile ki bir türk erkeginin kabul etmesi cok zor, ailesi kabul etmez böyle bir durumda. Anlayacagin bütün umudumu gelecege bagladim ama her dogru insani buldum dedigimde ailemin yapdiklari yüzünden onu kayip ettigimde umudum biraz daha azaldi. Bende öyle saniyorum, psikolojik rahatsizligi oldugunu ama bu bana yardimci olmuyor maalesef.
Onunla ömrüm boyunca karsilikli oturup anne kiz gibi konusmadimki simdiden sonra yapsam bile onu etkileyecegini sanmiyorum onu tanidigim kadariyla. Ama cevapin icin coooooook sagol dertlesmeye ihtiyacim vardi
Alt 16.10.2005, 22:48
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Cook haklisin biliyorum ama sana soruyorum, türk milletinin hala cogu zaman geri görüslü oldugu bir zamanda evini terkeden ve ailesiyle baglarini koparan bir kizi kim ailesinde gelin olarak görmek ister?
Ozaman sansim cok daha az olacak gibi geliyor bana.
Alt 16.10.2005, 22:52
unknown

Standard hahhaah stimmt ;) o.T.

ohne Text
Alt 16.10.2005, 22:54
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Tamamda, benim 10 günlük üye olmamin ve türkcemin iyi olmasiyla bu anlattiklarimin arasindaki baglantiyi bulamadim birtürlü.
10 günlük üyeyim diye anlattiklarimin yalanmi olmasi gerek?!?
Takdir edersinki baba ve özellikle anne olmak cok kutsal bir kavram ve gercek olmasa bu kutsal kavramin hakkinda böyle tadsiz seyler asla yazmak istemezdim...
Benim niyetim sadece hep icime kapadigim dertleri bir insanin yüzüne anlatamiyorsam baska bir sekilde paylasmakti.
Sen paylasmak istemiyorsan tabiki sen bilirsin ama bilmedigin halde bilmis gibi yapip yalancilikla suclaman hic hos degil.
Alt 16.10.2005, 22:56
unknown

Standard viel zu viel text

hab ich mir erst garnicht durch gelesen *gähn*

macht es kurz und schmerzlos,
so soll es sein!
in jeder hinsicht
Alt 17.10.2005, 09:51
arsena

Standard bak canim

Peki senin Ailen olmus da arada büyük tatsizlik cikmis daha kötü degilmi =?

Bu zamanda kendi ayaklari üzerinde durani herkez daha hos karsilar...

Sen attigin adimlarini biliyorsan bunu herkez görür!!!
Antwort