| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() bei jeden verletzten spieler...sollte man feners spiele nicht spielen lassen
so würde die saison für fener nach 5 jahren zu ende gehen |
|
||||
|
||||
![]() jmd. kam mir um ein paar minuten zuvor ... :-(
*heul* |
|
|||
|
|||
![]() Sanırım farketmişsinizidir,takım 92. dakikada gol yiyor,skor 4-2 oluyor ama takım mücadeleyi bir saniye olsun bırakmıyor,futbolcuların gözlerinden alev fışkırıyor,keza skor 2-0 ve 3-1 olduğunda da bu böyleydi.
Yıllardan beri bu kadar konsantrasyon,bu kadar arzu Fenerbahçemizde görmemiştim... Elensek bile beni sevindiren nokta bu oldu. Ayrıca Kemal kardeşim,maç içersinde yaptığı hatayı telafi edebilmek için elinden gelen her şeyi yaptı,topa kafasını soktu,ağzı burnu dağıldı,5 saniye yerde kaldı,fırladı oyununa devam etti,saldırdı,savaştı sonuna hain bir bacak KASITLI olarak ona uzandı ve sakatlandı.Kendisine geçmiş olsun diyor ve bu azminden dolayı onu kutluyorum,merak etme Kemal senin bu azmini gören taraftar sana asla kızmayacaktır.Ben kendi adıma yaptığın hatadan dolayı seni affettim bile.Ayrıca ne de olsa hiç alışık olmadığın bir bölge. İşte beni sevindiren bu zaten ben sezon başında şampiyonluğa kupada finale koşacağımızı sanmıyordum bana bunu bile yaşatmaları yeter çünki yeni bir takımdık gençtik adapte olmamız için bir kaç sezon vardı ama ilk sezondaki geldiğimiz yer ortada. Fenerbahçe her maç böyle savaşşsın varsın küme düşsün ben gene destek veririm bunda çok ciddiyim. Ben de dun aksam oyuncularin azimlerine hayran oldum. Dusunun takim 2-1 den sonra oyunu tamamen ele gecirmis. Atak ustune atak yapiyor, Umit"in muhtesem sutu direkte patliyor. Takim tam bu gazla ikinci golu bulacak derken ucuncu golu aglarimizda goruyoruz. Ben sahsen tamam dedim mac boyle biter 80. dakikada 3-1den maci dondurmezler dedim. Ama bizim oyuncularimiz beni yanilttilar. Frikik atarken Pierre gozlerindeki hirsi gordunuz mu? Frikikten bir pozisyon once Pierre kaleciyle karsi karsiya bir pozisyonda topu kaleciye atmisti. O pozisyonun hirsiyla gecti resmen topun basina ve gerisi malumunuz. O nasil bir frikiktir oyle. Kendi oyuncularimiz resmen nizami baraj kurdular ve Pierre"de 90a cakti. Sonra tam yine bu maci alicaz diye umutlandik bu sefer Ali Aydin macin sonucuna etki eden en buyuk hatasini yapti ve bariz bir penaltimizi vermedi. Ama takim yine yilmadi. Sonra gelen 4. gereksiz gol. Hepimizin kupa hayallerini sondurdu ama takim yine oyunu birakmadi. Yine maci cevrilebiliriz diye saldirdi genclerin uzerine ama bu sefer olmadi Kemal, Mehmet sizleri cok seviyoruz..Bu taraftar sizleri hiç bir zaman unutmaz...hele ki once sahada dayak yiyen, sonra bir de yetmeyip mucadelede ayagı kırılan Kemal için bu sene sampiyonluğu alacağız, almalıyız... Bursa macında haydi herkes tekrar omuz omuza Mücadelelerine hayran kaldığımız tüm futbolcularımızı, Bu ekibin mimarları olan Daum ve teknik heyetini, Büyük başkan ve yönetimimizi, Ve tribünlerdeki muhteşem FenerBahçe seyircisini alkışlıyorum... Bir soz de Kemal"i yaptigi hatadan sonra yuhlayanlara....Futbol hata oyunudur.Her futbolcu hata yapar..Kemal topu kaptirirarak hata yaptiysa , Pi-Air de topu kaleciye nisanliyarak hata yapmistir...Bunlarin farkina varin ve her zaman destek verin. Kemal"in hatasindan sonra kendisini nasil parcaladigini , yuzu gozu kan icinde mucadele edip , bir de ustune ayagini kaybetmesinden sonra O"na tepki veren guruhlar ne hissetti acaba??? Yine bir sampiyonluk yarisi ve yine bir ayak kirilma vakasi...Gelin hep birlikte tek yurek ne olursa olsun TARIHI TEKERRUR ETTIRMEYELIM... |
|
|||
|
|||
![]() das spiel wie gencler. die durften gegen uns 1 woche pause machen? manchmal denke ich du solltest dich mal behandeln lassen. ich spreche von müdigkeit der spieler.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() nicht mal wieder Präsident werden?
Warum eigentlich nicht? Hmmm... |
|
||||
|
||||
![]() Erinnert mich an unseren Murat Özaydinli!
Genauso auch der Stil, ruhig und beherrscht! Aber Adnan Polat sollte es nicht machen ;-) Ich würd viel lieber die beiden anderen an der Spitze sehen hehehehehhehehheehe die sich jetzt schon bekriegen :-D al" |
|
||||
|
||||
![]() aber je mehr er FLOOD"et ... desto weniger
QUANTITÄT ist nicht gleich QUALITÄT !!! |