| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() sokmusum senin gibi bayana
agzina soktugum |
|
|||
|
|||
![]() din düsmanligina kullanmiyorlar ya
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Cyber kim bilmiyorum, ama günlerdir yazilarini izliyorum ve su kanaata vardim ki, GB sinde yazdiklari dogru; kendisine adam akilli cevap verecek kimse yok, hep küfür, hakaret filan. Adam acikca, kimin kim oldugunu, ne yaptiklarini, belgelerle ispat ediyo, ama ne hikmetse karsisina cikipta, bu yanlis bu dogru diyebilecek tarzda bilgili biri yok galiba! Ayrica Hayrünisa ve Abdullah jhakkinda bu bilgilerden haberim yoktu, Cyber sayesinde ögrendim ve google´dan baktim, VALLA dogru hepsi. Ben de bööle birilerinin Cumhuriyetimin Cumhurbaskani olmasini sahsen istemem. SAYET ATATÜRK cü degiliz biz diyosaniz, orasini bilemem, ama ATATÜRK´ün Modern Türkiyesine bööle Cumhurbaskani olmaz, bence!
Lütfen bana da küfür müfür etmeyin, küfür sahibinindir der ATALARIMIZ! |
|
||||
|
||||
![]() ber kim bilmiyorum, ama günlerdir yazilarini izliyorum ve su kanaata vardim ki, GB sinde yazdiklari dogru; kendisine adam akilli cevap verecek kimse yok, hep küfür, hakaret filan. Adam acikca, kimin kim oldugunu, ne yaptiklarini, belgelerle ispat ediyo, ama ne hikmetse karsisina cikipta, bu yanlis bu dogru diyebilecek tarzda bilgili biri yok galiba! Ayrica Hayrünisa ve Abdullah jhakkinda bu bilgilerden haberim yoktu, Cyber sayesinde ögrendim ve google´dan baktim, VALLA dogru hepsi. Ben de bööle birilerinin Cumhuriyetimin Cumhurbaskani olmasini sahsen istemem. SAYET ATATÜRK cü degiliz biz diyosaniz, orasini bilemem, ama ATATÜRK´ün Modern Türkiyesine bööle Cumhurbaskani olmaz, bence!
Lütfen bana da küfür müfür etmeyin, küfür sahibinindir der ATALARIMIZ! |
|
||||
|
||||
![]() bu gerici kesim genellikle beyinleri bos olduklarindan, hep küfürlerin arkasina aklaniyorlar, yada kabakuvvetin; Sivas, Maras, Corum, Gazi gibi. Heriflerde felsefe yok; GERICI, ANTI LAIK, FASIST ve YOBAZ!
|
|
||||
|
||||
![]() valla.. sizde normal bir konu üzerine tartismak yokmu? Küfürsüz ve ciddi bir tartisma? tabi bence yok.. zaten olsaydi sasardim
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Imkan disi bir dilek senin ki de. (:
Desarz olmak icin katiliyor cogunluk buraya, tartismak icin degil. Katiliyorum sana. Millete ve vatana Tayyip amcamiz hayirli ugurlu olsun. |
|
|||
|
|||
![]() nadina erdogan!!!
nerdesiniz darbeci masonlar sizi halk adami iste böyle 2.80 uzatir hadin simdi yürüyünde ense tirasinizi görelim baykalla rodosa yüzersiniz artik ama geri dönmeyin |