| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() bist ein guter verlierer
keske bazi kisiler seni örnek alsa ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ama benim derdim su genclerin adana maci ertelendi tamam kabul o zaman fenerinde macini ertele konya iki hafta sonra da yener önemli olan genclere daha iyi konsantre olmak. be insan biraz utanir insan biraz serefli olur.
|
|
|||
|
|||
![]() ben hakenm falan demiyom. lan fenerin konya maci niye ertelenmedi. genclerin kupa maci var da fenerin yok mu. lan icinde ki adalet duygusu ne diyor buna.
|
|
|||
|
|||
![]() ..wie viele andere hier
![]() |
|
||||
|
||||
![]() fenerin yok!
bu kadar basit ok! adamlar alisgin degil..her hafta 3 mac oynamaya.... |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() neden adana macini erteliyorlar o zaman fenerin macini erteletsene. esit davranmayi ne zanman ögrenecekler bu herifler?
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() takimin yenilmis Bravo Gencler diyorsun... ilginc !!!
her tür taraftar varmis demekki... A.D. |
|
|||
|
|||
![]() ..biliyormusun ?
Adamlar herangibi baska türk takima karsi kazansaydi Valencia macina hic bir hirs avantaji kazanmasti. Simdi biliyorlar Süper olduklarini. Ben hep diyordum. Bu sene hepimiz Genclerbirligi Taraftariz.. Bunu böyle görmeyen ya nankördür yada spor yamuklugu =) bu foruma yazan da cok var öyle yamuk/adi/göt olan ! biz kendimizi bayran gurbani gibi 0 : 5 yiktirmayiz kendi taraftarimizin karsisinda Ama bu Sari Lacivert takimimizi tutanin ömür boyu hep aklinda : HER YERDE HER ZAMAN EN BÜYÜK FENERBAHCE ISTANBUL SPOR KULÜBÜ ! |