| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() vorbei. wo warst du denn die ganze zeit?
|
|
||||
|
||||
![]() yenildiniz...simdi suclu yine federasyonmu? golleri federasyonmu atdi? veya yedi? simdi gencler maci ertelendi diyemi fenerbahce yenemedi genclerbirligni?
allah askina böyle acincak seyler yazmayin.. gencler maci hakkedim yendi... artik iyi ya..her fener yenilgisinde suclu federasyon... sen büyük konusmaya devam et bakalim...sonunda ne olacak....!!! |
|
||||
|
||||
![]() war jeden tag hier...
ok habe keine dämlichen beiträge wie du geschrieben. was soll das denn *wo warst du* duyanda beni hic foruma gelmiyorum zannedecek |
|
||||
|
||||
![]() sag du wenigtens das ihr mit recht verloren habt....also ohne einwirkung magische kräfte von außen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Besiktas bir iki sefer yenilince bana aci olop olmadigini sordunuz...
siz iki gün dayanamadiniz yenildiniz 2:4, bu size ders oldu hahaha... yanlis anlamayin dogal bir soru Aci varmi simdi sizde... hahaha A.D. |
|
|||
|
|||
![]() fenerin maci bniye ertelenmedi? madem gencler oynamacak fener niye oynuyor. bu kadar serefsizlik olur mu? lan adam gibi cevap ver adam gibi!
|
|
||||
|
||||
![]() sokariz, koyariz..kelimeleri kullanip burda sesini yüksetmeye kalkma ok.
kimse serefsiz degil burda... Ihr könnt nicht verlieren...das ist euer problem! fener sampiyon olsun..ilk tebrik eden ben olurum..ama hakem ayaklarini birakin... |
|
|||
|
|||
![]() Iki dev Takimin arasindaki Futbol böyle oynanir.Kim yenecek kim yenilecek HIC belli olmaz !
HAYDI GENCLER bizi yikdiginiz gibi VALENCIA"yi da yikin,ve DÜNYA görsün uefa cupayi almak nasil kolaymis. Hedef Sampiyonluk ve seneye büyük takimlara karsi oynamak.Genclere benzer takimlara karsi. Hoscakalin HEY YERDE HER ZAMAN EN BÜYÜK FENERBAHCE ISTANBUL SPOR KULÜBÜ ! |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() insan gibi cevap istiyorsan...insan ol ok!
|