| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() beni simdi hz muhammed s.a. sikayet etmezsin umarim..sonra bize kim sefeaat eder ?
hem sorulara cevab vermemissin bunlari merak eden müslüman bacilar var...benimle birlikte 4 tesetterlü bayan bu sorulari kime soralim diye düsünüyoruz? yoksa cahil mi kalalim.. simdi ilerde kocamizla sex yaparken ezan okunsa biz neyapicagiz ...? bigproblem... |
|
|||
|
|||
![]() milli görüscü mücahid arkadaslar hic senin gibi kabalasmaslar..
ayrica sorularada cevab vermemissin hayal kirikligina ugradik burda... cokmu zor geldi.. en azindan odada kurani kerim varsa sex yapilirmi bunu cevabla..yoksa kurani kerimi örtmek mi gerek ? |
|
|||
|
|||
![]() mi bir müslüman digeirne bilgisini paylasmali...
hangi dualari okuyorsun sex yaparken ? ve sex yaparken hangi duayi okursan dogacak cocuk erkek olur hepimiz merak ediyouz...ilminizi gösterin..ama lütfen küfür etmeyin yakismiyor... |
|
|||
|
|||
![]() Resul sefaat edemez.... sefaat yalniz Allahindir.... Hz. Muhammed bile ayni bizlerin gibi soru sualden gecilecektir...
Elbet Allah tarafindan önceden bellenmis olan Resul kalitesi sayesinde, en üst kademelerin sahibi olmasi en muhtemeldir..... cünkü Allahtan sonra insanlara olabilen en yakin dost, Resullerdir..... |
|
||||
|
||||
![]() Benim demek istedim o degil yanlisa cekme. Ben her zamana göre olan cözüm dogru cözüm degildir. En iyisi Kurana zarar vermeden. Kuranin cercevesinde kalmak sartiyla olanidir. Bu zaman kelimesi sadece meshepsizlerde mevcuttur. Cogu mesele cözülmüstür zaten. Ama illa israrla zaman zaman demenin ne anlami var.
|
|
||||
|
||||
![]() seks hakinda bir seyle duymak istiyorsan burada yanlissin Erotik forumuna gir orada yardim ederler sana.
InternetTransvestit du ! Kadin kiligininda erkek. |
|
|||
|
|||
![]() augenscheinliche erkenntniskraft die dir innewohnt, du darfst dich nun glücklich schätzen etwas wichtiges gesagt zu haben...
es lebt sich oftmals besser gewisse menschen in der annahme zu lassen, sie begreiften das wesen einer sache...lol |
|
|||
|
|||
![]() sefeat/yardim yetkisi allaha ve allahin dilediklerine aittir..yani allah sefeat yetkisini insanlara verebilir..
ama bu yardim es zamanli oluyorve tanik oldugu seyler icin kullanilabilniyior....yani mesela peygambere yasadigi zamanda sahabelere sefeat edebilirmis.. diger dünyadaki sefeat ayri sey.. herzamanki gibi konulari eksik biliyorusn ..tek sebebi diyenetin ve hulusunin yetersizligi bizim camimize gelseydin böyle olmazdin...ayretten allah bir anneye cocuguna sefeaat yetkisi pekala verebilir.. allahin isine ne karisacan ? baban muhtarmi senin her ise karisiyorsun ..bbir kac basit sex sorularini bile cevabliyamiyorsun... |
|
|||
|
|||
![]() kurallariniz hep kadin erkek cinselligine göre ...yani kim sex manyagi sizmi bizmi..
ayrica ortada bir travesti varsa oda senin babandir.. baban kirmizi dantel slip giyerken felanmi gördün ? dogru söyle..senin piskolojin cok bbozuk baska ne nedeni olabilirki babanin travesti annneinde lezbiyen olmasindan baska... |
|
|||
|
|||
![]() birisinde kanadigi zaman abdest bozulur, digerinde bozulmaz..... ahhhhh karmakarisik..... o yüzden ben sadece Kurandan esinlenmeye calisiyorum...
Bak ben yanlis tarafa falan cekmiyorum..... galiba sen bu sefer anliyamadin..... Bak benim dedigim su.... Yasadigimiz zamana diyelim yeni Kanunlar lagzim..... bizlerde bu yeni, yani zamana cevap veren kanunlari Kurandan esinlenerek, yapmamiz yani yorumlamamiz lagzim..... Bu hayatin her alaninda böyledir..... Ben senin o son yazdigini cok begendim ve benim dedigimle birebir uyusuyor...... nur der Wortwahl ist der gleiche..... Aslinda bir cok düsüncelerimiz ayni.... |