| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
2. sen chp'li degil kk fanatigisin. demek sadece genel baskana göre hareket ediyorsun. 3. du meinst 'privilegierte partnerschaft'. die türkei ist schon seit 1992 assoziiertes mitglied. 4. mustafa sarigül ile kemal kilicdaroglu birbirine ters insanlar. das ist so wie wenn du rte mit kk vergleichst. 5. chp'ye üye olmam ama oyumu almasi icin partinin icinde taht kurmuslarin kovulmasiyla olur. chp dedigin partinin ici bos. is yapacak insanlari aralarina almiyorlar. chp'de yolsuzluklar bitmesi gerek. kk gitmesi gerekiyor. vatan hainliginden vazgecmeleri gerekiyor...... 6. Gel Levi sen bana katil. Ben hicbir partiye üye degilim. bugün oyum akp yarin baska parti olabilir. hangi parti daha tutarli projeler üretiyorsa ona veriyorum oyumu. |
|
|||
|
|||
![]() Lass doch die conehead möchtegern emanzen. Die verdienen es nicht anders.
|
|
||||
|
||||
![]() Wo du recht hast, hast Du recht Aurum! Wenn die Frauen in der Türkei und in den islamischen Ländern, ein Leben in Sklaverei, einem freiheitlich bestrebtem Leben vorziehen, dann nützt der Kopf in dem eine funktionierendes Gehirn sein sollte auch recht wenig.
|
|
||||
|
||||
![]() Ya Rabbi ben beni unutsam bile sen beni unutma (Yunus Emre)
|
|
|||
|
|||
![]() LEVOS yine sorulari cevaplamadan kivirmaya calisiyorsun.
1. welches Gym hast du denn besucht? Ich kenne kein gym wo es nur einen türken gab. 2. sen chp'li degil kk fanatigisin. demek sadece genel baskana göre hareket ediyorsun. 3. du meinst 'privilegierte partnerschaft'. die türkei ist schon seit 1992 assoziiertes mitglied. 4. mustafa sarigül ile kemal kilicdaroglu birbirine ters insanlar. das ist so wie wenn du rte mit kk vergleichst. 5. chp'ye üye olmam ama oyumu almasi icin partinin icinde taht kurmuslarin kovulmasiyla olur. chp dedigin partinin ici bos. is yapacak insanlari aralarina almiyorlar. chp'de yolsuzluklar bitmesi gerek. kk gitmesi gerekiyor. vatan hainliginden vazgecmeleri gerekiyor...... 6. Gel Levi sen bana katil. Ben hicbir partiye üye degilim. bugün oyum akp yarin baska parti olabilir. hangi parti daha tutarli projeler üretiyorsa ona veriyorum oyumu. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Beni Deniz Baykal'dan haric kisiler degil kurumlar ilgilendirir! Kemal Kilicdaroglu dürüst, bilgin ve saygin bir kisilikli bir politikaci o isini iyi yapiyor. Ama biz daha iyi sonuc almak icin Mustafa Sarigül'ün CHP'ye geri dönmesini ve ya Istanbul Büyüksehir belediye baskanligina ya da baskanliga oynamasini istiyoruz. Devami artik yarin cevaplarim insallah! Eve gitme vakti geldi artik ![]() Geändert von Der_Levantiner (07.08.2012 um 17:00 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Lügen haben kurze beine. Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
KK RTE'den daha kat kat daha dürüsttür! Bak bir daha söylüyorum ben hic bir genel baskan icin CHP'ye üye olmam. CHP devrimlerin gelenekcisi olarak parti ici demokrasiye geciyor. Yani somut bir durumla hosnut olmayan birisi varsa, fikirlerini beyan eder parti üyelerini inandirir ve kendini desteklettirir. Bi'at külütür degil demokrasi kültürü yasaniyor orda. Baskandir onun sözüne karsi gelinmez diye bir sey yok. Fikir fikirden üstündür anlayisi le yola cikiyor CHP! Eger madem ile beni genel baskancilik ile suclamak istiyorsan evet, sirf bir genel baskan icin CHP'nin ölüsüne bile üye olurdum. O genel baskan da Zübeyde hanimdan dogma, Ali Riza beyden olma Selanik'li Mustafa Kemal Atatürk'tür! Geändert von Der_Levantiner (08.08.2012 um 16:52 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Ücüncü cinsin en yürekli temsilcisi Aligaycan nerde aceba? Escinsel, muhafazakar bir Türk ve Almanya'da yasiyor simdi. Bu kadar zitligi onun kisiligi aceba nasil kaldiriyor? Okumus birisine benziyor, ama escinsellige bakis acisi muhafazakar-dindar kimligine ragmen günah-haram, lutilik boyutuna girmiyor! Escinsellere en amansiz düsman olan Türk Milletini herseye ragmen, bunun icinde hakkinda duydugu küfürleri ve asagilamari düsünüyorum, el üstündde tutuyor ve Türk olsun da camurdan olsun diyor!
I...ne de olsa burdakilerin bir cogundan daha yürekli! |
|
|||
|
|||
![]() Am 03.08.2012 Nach 3 maligem nachfragen hast du dann folgendes geschrieben.
Am 08.08.2012 Ich hab dir doch gesagt, dass lügen kurze beine haben ![]() Du hast dich selbst der lüge überführt ![]() |