| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() @motzki- Inkibaz'lik durumlar bunlar yaw...
|
|
||||
|
||||
![]() zaten bu Lilly1 sýkýntýlý halde abi,
günaydýn sana ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Vallaha muzdarip olduklari sIkIntI, sahsen beni zerre kadar ilgilendirmiyor.Istidat yok.Olsaydi bugünde dek bir arpa boyu ilerleme olurdu en azindan.Tezatlardan tezat begen.Bu da tipik bir türk-blues
![]() Bu güzel havalar.."bilmem'nereye" kacacak, Marttan önce cikmayacakmis. (mart ayi vergi ayi..) Nadircigim nerdesin nan? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bizde hava cok sisli bende nadircigimi özledim:-) |
|
|||
|
|||
![]() @dudu33 - Nerede sormustun? Farkinda degilim. Haftada 50 KM. ~5:45-06:15= 1 KM
(Kosmayi ve Joggini - kosubandindan animsayanlar icin . 10,5-11 Stufe.) Kacmak mi? Yoksa kovalamak mi ? Iste hayattaki tek terredütüm budur.. |
|
||||
|
||||
![]() NNNNDudu...seni beni arama, ben zaten senin oldugun yerde olurum.
|
|
|||
|
|||
![]() @fos
yazik...hayat planima cok uygunsun yaa ne sanssizlik. gerci ben 6.30 kosardim simdi havalar kararinca o kadar erken kosmam....ortalikta cok sapiklar var ben korkarim... |
|
|||
|
|||
![]() Hayiflanmaya gerek yok. Senin de karsina cikacaktir elbette o : cagdas, efendi, dürüst, boyu-posu uygun, sporcu,caliskan, titiz, sevkatli ve sadik hayat arkadasin. Nadir de olsa var. Ayrica Nadir K. var!
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Warum denn so grantig Grand ? Schliesslich ist dieser Text auf deinem Mist gewachsen! |
|
|||
|
|||
![]() yani bu tarife seninmi oluyor:-)?
|