| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Şen Türkiye şampiyonu
(04/11/2002 15:30) Cumhuriyet Kupası Türkiye Şampiyonası’nda, Kulübümüz’ün briç oyuncusu Tezcan Şen birinci oldu. Beşiktaş Jimnastik Kulübü briç oyuncusu ve üniversiteli Beşiktaşlılar’ın oluşturduğu briç grubunun eğitmeni Tezcan Şen, 28–29 Ekim 2002 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Cumhuriyet Kupası briç müsabakalarında Türkiye Şampiyo |
|
|||
|
|||
![]() burada basariliyiz
|
|
|||
|
|||
![]() Kürek Şubesi 2000 Sezonunun hazırlık yarışlarında birçok birincilik almış ve İstanbul şampiyonasında Hafif Kilo Büyükler kategorisinde ferdi birinciliklerin yanında takım halinde şampiyonluğu kazanmış olup Türkiye şampiyonasında da ferdi birinciliklerin yanında takım halinde ikinciliği kazanmıştır. Not: 1999 yılında yapılan bütün kano yarışlarında birincilikleri ve Türkiye kupasında da bütün yarışları ve kupayı kazanmıştır.
|
|
|||
|
|||
![]() 1.Izmir B.Bld
2.BJK Engelliler 3. Ist. fatih ö 4 5 fener burdadayok |
|
|||
|
|||
![]() ama nedense hicbirinde fener yok alicigim
|
|
|||
|
|||
![]() basarilisiniz veyada aktiv..
yani daha sutopuna flan girmedim.. daha basrali cok bölüm var nanik:-) |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Eskiden üclüleri siralardim canim ;-)
o yüzden 2 kisi tutmaya calisirdi! Iki oyuncuyu üstüme cektigim an pasim gelirdi heheehhheeh ;-) Ich hatte 2 Sonderlizenzen zum Spielen ;-) 1. Weil ich noch türk. Staatsbürger war und nur 1 Ausländer erlaubt war ... (Ein älterer Franzose aus der 2. Liga hat mitgespielt) 2. Weil ich eigtl. zu Jung war und in der B-Jugend hätte spielen müssen. Cakarim bi"tane gösteririm sana ;-) kimin ne anladigini ;-) Hakemligini de yapmistim tabii hehhee ;-) So wie im Fußball auch ;-) Al" |
|
||||
|
||||
![]() ehhehhehheheheh
yoksa kendi takimini bosu bosuna atese atarami hehehhehe ;-) |
|
||||
|
||||
![]() yarisir!
Son zamanlarda bizimkiler kazandi ama genelinde bu iki Kulüp arasinda gecmistir yarislar!!! Bilmem Bebekler yarisinda kazandiysaniz bilmem zabi hehheeheeh ;-) Al" |