| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ...ya$imiz kücüktü elbet, ama
o ak4ami unutamam, tarihsel bir gündü!! benim Babam bi kahakaha atti inanamadim. babaim o gülü$ünü avaz avaz gülmekten kahakaha atmasini unutamam, bide Benim Peder cook agir birisidir, ama orda yüzündeki Gamzeleri gülü4ünü unutamam, bi nagirdi ULAN HELAL SANA BE CAN ABi diyi$i acayiptiii Ivch kannmich wirklich noch an die szene erinnern, Cem solda, Can ortada ve duygu asena sagda Sonunda bir kalkip gidi$i vardi varyaa kadinin siratini unutamammm!!! accaayiiip bozuldu seitdem hab ich sie net mehr in einer show gesehn. Ne yüzleki?? nihahaha |
|
||||
|
||||
![]() biri bu -
bu arkadasin kurdugu site"nin en güzel yani- kendi bildigin bu tür "derlemeleri" ekliye bilirsin, tabiki kaynagi olursa daha güzel olur! ben cok takiliyorum oralara, site zaten bi hos yapilmis ... n"apim abi - internetlerde volta atiyoruz iste böyle bos bos ... <a href="redirect.jsp?url=http://www.kendiyayini.net/derleme/" target="_blank">http://www.kendiyayini.net/derleme/</a> |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() 1-"kancik yalanmazsa ,erkek dolanmaz". ve türklerin zihniyetinde bu var..onun icin benim gibi tecavüzcüleri tesvik ediyor bu atasozü..
2-kaderde varsa düzülmek,neye yarar üzülmek" bu atasözün de son versiyonu söyle: "tecavüz kacinilmazsa zevk almaya bakacaksin" |
|
|||
|
|||
![]() Argo, kanundan kaçanların dili. Uydurma dil, tarihten kaçanların... Argo, korkunun ördüğü duvar; uydurma dil şuursuzluğun. Biri günahları gizleyen peçe, öteki irfanı boğan kement. Argo, yaralı bir vicdanın sesi; uydurma dil, hafızasını kaybeden bir neslin. Argo, her ülkenin; uydurma dil, ülkesizlerin.
![]() kutsal bilgi kaynagi ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() racona ters nedemektir?
ee benim gibi argocular: tecavüzcü ve lala bilir ![]() Yol, yöntem, usul: "Hayri bütün kumar raconunu bilirdi."- "Bir kere bozulmasın racon / Bıyığı terlememiş itler / Sokakta yol keser artık." Kullanılan ortak dilden ayrı olarak aynı meslek veya topluluktaki insanların kullandığı özel dil veya söz dağarcığı |
|
|||
|
|||
![]() klar.."yarali bir vicdanun sesi", tarihten kacanlarin dili
evet mantikli geliyor.. -benim kanimca demokrasi ve elestiri kültürünün olmadigi yerlerde küfür ve argo gelisiyor..insanlar o zaman argoyu bir silah gibi kullaniyorlar..cünkü baska imkan yok elde.. |