Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 10.07.2004, 12:23
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard ben bunlari inkar etmedim

lakin modern türkiye hala pekde farkli degil.

bugün türkiyede hangi mücit türkiye insanina yararli birsey icad etmis ki?

niye hala türkiyeye bircok ürün genisleyen ve globallesen bir dünyada yabanci marka arabalara dünyanin gümrügünü ödetmekte? diger ürünlerde farkli degil?

ben senin tarihe nazaran türkiye de cagdas ve modern türkiyede neyin degistigini daha dogrusu herhangi birseyin gelistigini göremiyorum. tam aksine insanlik ve insanlarimiz daha da bir batakliktan digerine dogru zorlanmakta.

eskilerinki tarikatti yenilerinkileri lobiler lojalar yökler tobblar vsler.
Alt 10.07.2004, 13:09
eniskaya

Standard Adamlar kiskancliktan

adamlar büsbütün sasirmislar....... belkide Kanunide Yahudiydi???? lächel lächel.....

Allah bosuna Israil Ogullarina lanet okumamis..... dünyada ne kadar degerli insan varsa sahip cikmak istiyorlar.... schon komisch, ancak asagilik duygusu beslayen insanlarda bu olur......

Yillarin veridogi Ilahi azap bunlari bu hale sokmus.......
Alt 10.07.2004, 14:13
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

19 cularin. Inandigi gibi inanilmasi sirktir dedim. Okis. Bunun vah vahla alakasi yok. Ayetlerin numararalarina iman etmenin neresi dogru ? Arastirilmamis diyorsun. Kesin olmayan bir seye nasil iman edilir ?
Alt 10.07.2004, 14:24
eniskaya

Standard Tamam öyleyse

Ayetler yalan söylüyor.... böyle bir sey yok böyle Ayetlerde yok.... senin dedigin olsun...

Kuran yanlis söylüyor sen düzelttin......
Einfach super.....
Alt 10.07.2004, 14:41
eniskaya

Standard Sizler akildan zayeyseniz

Atatürk ne yapsin....... ayni sizin Hocalriniz söyledigi gibi....

Yok efendim Yahudiler Müslümanliga sunu sokmus bunu sokmus.....

Tabiki sokar sizler gibi geri zekalilar nere bulabilirlerki...... ne süper is.... yem ver koyun gibi besle..... akildan zayi olduklarinida Atatürke bagla...... ohhhhhhh gel keyfim gel...... bende akil yok ama müslümanim de ve ne anlama geldiginide bilme.......

Tja das eben der unterschied zwischen Bildung und Unwissenheit..... fikir üretemeyen baskalarini tutsagi olur.....
Bu Türkiyede cok yaygindir..... binbir cesit gruplar vardir... hepside ideoloji pesindedirler.....

Birde yönetici gruplari vardir..... onlarda evrensel yasalarin cercevesinde bir seyler yapmaya calisiyorlarki..... diger ideolojiler birbirlerini yemesinler diye.........

Akli olmayip fikir üretemeyenin dinide yoktur.... ayni sizler gibi..... sizlere din farz degildir.... cünkü yeterli genel bilgiye sahip degilsiniz... devletin, milletin, kanunlarin, sosyo kültürel hayatin, egitimin... ve diger evrensel hayat gerceklerini bilemediginiz icin, dinden zayi sayilirsiniz..... tipki Afganistanlilar gibi..... onlarada din farz degildir.

Du bist Hofnugslos verloren...... artik girdigin buhranin icinden kurtulamazsin
Alt 10.07.2004, 14:53
eniskaya

Standard Bu nicki kac kisi kullaniyor????

Bu Türkan Hanim Nickini bir kac kisi kullaniyor......

Bir dedigi öbürkünü tutmuyor......

Was soll dieser mist...... ya göründügün gibi olursun, yada oldugun gibi görün.....

Bu son söylediklerinin tümü dogrudur.... hurafe sapiklarini elimine edeceksin... buda ancak halki egitmekle olur...... azaman ister ortalama 150 yil ister, cünkü neslin degismesi gerek.... bir sefer degil... bir kac sefer....
Laik Türkiye sitemiyle bizler bunu 80 yilda gerceklestirdik..... inanilmaz bir basari....

Atatürkün Homo veya Yahudidir diyenler.... halt etmis..... dünyanin neresinde görülmüski kalkip bir Allahin gazabina ugrayan Yahudi yezidi bir müslümana yardim etsin.....

Yahudiler kendinden baska hic ama hic bir seyi düsünmezler.... oysa önderimiz ne kalender nede ileri görüslü bir asker ve devlet adamiydi, ilk Kuran tefsirini Elmaliliya yaptirmistir..... hatta Koca Mimar Sianin eserlerinide... ilk Atatürkün emriyle bilimsel acidan derlenmistir... yoksa kim nerden bilecektiki, Sinan neyi yapmis neyei yapmamis.......

Dalkavuklar konusur..... bizler kimsenin agzini buramayizki....
Alt 10.07.2004, 14:59
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard hmm o.T.

ohne Text
Alt 10.07.2004, 15:04
eniskaya

Standard wow

Ammada benzeri...... Apo insan azmani bir serefsiz mahlukattir.... hatta Türkceden baska hic bir lisan bilmeyen tamamiyle bir dünya mahlukatidir.....

Geri zekali Kürtlerde... aha bak bizim Allahimiz geldi (ama Allahiniz sizin dilinizi bilmiyor... ha haaaa), hemen pesine takilalim ve kendi devletimizi kuralim......
Aponun bir ajan oldugunu bilmiyorlar..... ve ot gibi pesine takiliyorlar......

Ama her iste bir hayir vardir...... bu isteki hayirda su....
Kürtler birinci sinif vatandasken.... kirkinci sinif vatandasliga düstüler...... ayni zamanda arkeriyemiz son 20 yilda, antraman acisindan süper bir ilerleme kaydetmistir.... PKK sayesinde dumadan antremanli kalip, yeni metodlar gelistirmistir.....
Yani antreman acisindan PKK faydali olmustur.... su an Türkiye eskisinden daha iyi bir sekilde.... devletin hudutlarini koruyabilmektedir..... isin hayirli tarafi burada yatiyor.....
Alt 10.07.2004, 15:30
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard hmm o.T.

ohne Text
Alt 10.07.2004, 15:38
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yaniliyorsun

ben kuran yalan söyliyor demedim iftira atma ! Gittikce provokativlesiyorsun kardes.
Ben hasa kuran yalan söylüyor demedim. Onu söyleyende kafir olur zaten. Benim 19 culara inanlar iyi yolda olmadigini söyledim.
Bazi arkadaslarin dedigi gibi. Türkish version of Kuran yapmaya calisanlara karsiyim onu belirttim...

Allah iftiracilardan korusun bizi !
Antwort