| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Enis"e öyle laga luga anlatmak.....
burasi din Forumu burada Kuran bazinda tartisiriz.... Ideoloji bazinda degil..... Ideolojilerle ugrasmak isteyen, tekkeye gider. Benim uslubum degismez... tatli sert.... So bin ich |
|
||||
|
||||
![]() altina sikilabilir:-)
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() **Müslüman olmadan önce Müslümanlari tanimis olsaydim belki müslüman olmazdim**
[Cat Steavens] Das sagt doch alles !!! Müslüman sadece müslüman olarak dogmaktan ibaret degildir. Her cocuk dogdugunda müslümandir. Jahudi, Christiyan ve diyer dinlere inanan ailereri bile olsa. |
|
|||
|
|||
![]() .Saka bir yana. Haklisin..bence sex ve erotik forumuna birakalim bu cIvIkligi. Aile var dimi...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Basörtüyü dalga malzemesi yapman cok yanlistir. Senin islami degerlere biraz daha hasas davranmaya davet ediyorum.
|
|
|||
|
|||
![]() günahmis... bu konuda bana kim aciklayici bir cevap verebilir. Bak ciddiyim...yine masallahtaki gibi dellenmeyin.
|
|
||||
|
||||
![]() insanlar hep ve her zaman farkliliklar pesindedir. Yeni olsun benim olsun sihniyetinde cogu insanlar. Bu günümüzün siyasi partilerine benzer. Bölünürler ve kendi basina bir parti kurarlar. Bölündükcede yeni bir lider cikar. Düsüncelerlede böyledir.
Beni Muhafazakarlardan görmene sevineyimmi üzlüleyimmi bilmiyorum. Bizleri birbirlerimizden ayiran bazen düsman bile yapanlardan sikayetciyim. Hepimiz Allahin yolunda ilerlerken. Vay sen müsriksin, sen Allaha ortak kosuyorsun diyenden sikayetciyim ben. Bu kadar kolaymi insanlar hakkinda yargiya varmak. Hadisi Seriflere inanmadigini biliyorum ve her zamanki gibi üstelemiyecegim. O senin görüsün ve saygi düyüyorum. Ama senin hadislerle karsi olan davranislarin (dalga gecmen) hic hos degil. Bizim nasil sizlerin inanmamaniza saygi duyuyorsak sizlerdende bizim inandiklarimiza karsi saygili olmanizi bekliyoruz. Ps. Farkiliklar güzeldir, ama her farkilikda güzel diye bir kaide yoktur ! |
|
||||
|
||||
![]() Die Frauen sollten sich ihre Gesicher und Hände bedecken. Also nicht nur die Haare weil es oft falsch verstanden wird.
Eniskaya ich werde richtig wütend, subhanallah. wie kannst du behaupten das im quran nicht geschrieben steht dass sich die frauen ihren ganzen körper vom kopf bis fuss bedecken sollen. schau doch mal nach was Jilbab bedeutet. Ve bu ara yazilarini okudugumda ruhum daraliyor. sen kendin rahatsiz olmuyormusun????? |