| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Levi versuch doch mal nicht in AKP, CHP, MHP oder BDP kategorien zu denken ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Hayatta ben en çok babamı sevdim.
Karaçalılar gibi yardan bitme bir çocuk Çarpı bacaklarıyla – ha düştü, ha düşecek – Nasıl koşarsa ardından bir devin, O çapkın babamı ben öyle sevdim. Bilmezdi ki oturduğumuz semti, Geldi mi de gidici – hep, hepp acele işi! – Çağın en güzel gözlü maarif müfettişi. Atlastan bakardım nereye gitti, Öyle öyle ezber ettim gurbeti. Sevinçten uçardım hasta oldum mu, 40’ı geçerse ateş, çağ’rırlar İstanbul’a, Bi helallaşmak ister elbet, diğ’mi, oğluyla! Tifoyken başardım bu aşk oy’nunu, Ohh dedim, göğsüne gömdüm burnumu. En son teftişine çıkana değin Koştururken ardından o uçmaktaki devin, Daha başka tür aşklar, geniş sevdalar için Açıldı nefesim, fikrim, canevim. Hayatta ben en çok babamı sevdim. |
|
||||
|
||||
![]() Demek Can Yücel hayatta en cok babasini sevmis! Öldügünde neler gecmistir kafasindan neler. Babasinin bedeni "cansiz" ve Can'da babasiz kaldiktan sonra...
$arkisla'ya düsürmesin Allah sevdigi kulunu Gemerek'te cevirmisler Deniz Gezmis'in yolunu.. Bende saniyordum ki hep Can Yücel en cok Deniz Gezmis'i sevmisti... Heeyyt bree heyy, gene kafam karisti ve gene kafalari karistirdim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Kulak verdim, dört köşeyi dinledim,
Ardımızdan gıybet eden çoğ imiş. Ben dünyayı sonsuza dek bellerdim, Meğer dünya dört sultanlık yer imiş. Karşıda uzanır yapraklı dağlar, Hastanın derdini bilemez sağlar. Her nere vardıysam dertliler ağlar, Gezdim şu alemi dertsiz yoğ imiş. Karac'oğlan der ki: Dosta sarılam, Su değilem bulanıp da durulam. Bu dünyada sevdiğine sarılan, Ahirette sorgu sual yoğ imiş. |
|
||||
|
||||
![]() Na ganz einfach, schenke ihr einen 100 Euro Schein und soll sie sich damit selbst beschenken. Ansonsten könnte man Gefahr laufen etwas zu schenken was sie ohnehin hätte und ihre Freude würde sich in Grenzen halten
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ich denke: Wasser?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() timeraiser = 12 Points!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Benim kafam karisik degil ki, sadece kafalari karistirabilirim ve insanlara diger sahsiyetlerin ve mekanlarin onlar hakkinda hic bilmedikleri seyleri gösterebilirim
![]() Aklinda ne var simdi tualete mi gitmek? Cis yerine is yap ![]() Geändert von Der_Levantiner (10.07.2012 um 17:35 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Mein Tipp für Dich (insbesondere für Dich!): Erst denken, dann schreiben!
|