| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() bukadar basit bu dava ....
Apocular istediklerini yazsinlar Aliconda birsey demez.... |
|
||||
|
||||
![]() Onun gözünde fasistiz...
Görmüyormusu... Bulsa ikinci dünya savasindada bizi sorumlu tutacak... |
|
||||
|
||||
![]() konulara karisma ...
Ilk önce hepsini oku sonra borazanini öttür. Yeter artik... Sana saygili olduk olmadi.... Bey mey tanimam baska bir telden calmaya baslarim |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ne olmus , sanki cok korktum ...
WOW diyorum... Her fikir beyaninda Alicondaya daniscam.. Hic isim kalmadi... Ne saygisi... Baslatmasin saygisindann Yeter artik ama.... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() basarilimi ?
|
|
||||
|
||||
![]() tutmuyordum ama, EU beitritt isini iyi götürüyorlar sanirim. Abdullah gül cezayirde
biliyorsun. cezayirde ne var simdi dersem, belki söyleyemezsin. bence orada fransizlarin yaptigi soykrimlarin belgeleri var. carsamba gün mecliste ermeni meselesi görüsülecekmis biliyorsun. fransizlar türkiyenin üyeligini halk oylamasina sunacaklar biliyorsun. onu etkileme cabasinda bizimkiler sanirim. arkadas üyelik ne zenginlikle nede demokrasi ile elde edilir. elinde baski yapacak kozlarin varmi, üyeligi alirsin. yok öyle salak salak EUyu tek alternatif olarak görür ve önlerinde diz cökersen, sana pahaliya patlar. ne demisti erkegin birisi? EU nun alternatifi türkiyenin kendisidir. eger kozlari yerli yerinde kullanirlarsa, tahmin ederimki, türkiye beklenenden cok daha erken üyeligi alir. bizim geri zekalilar bunlari kavrayamaz. |
|
||||
|
||||
![]() SÖLENINCE YA SILINIYOR, YADA UYARI ALIYORSUN.
SIMDI BURDA NE DÜSÜNMELI? |
|
||||
|
||||
![]() LINKE SÖYLE BIR GÖZATTIM: SANIRIM BÜTÜN ÖLDÜRÜLENLERI GÖSTEREBILMEK ICIN COK SPEICHERPLATZ GEREKLIDIR:
|