| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() sevgili kardesim....detone olan oldu, sok haberi her isteyen yarismaci yaratti...yayin politikasini da anlamis bulunuyorsan...hangi konuya ve neden kizdigini anliyamiyorum acikcasi...ama sunu söyliyebilirim....
bir format icin en yüksek pazarpayina erismekden daha iyi ne olabilirki...demek tr de tv´cilikden az cok anliyorlar....haaa sen cikip burada formatdaki icerigin abez veya yersiz oldugunu tartisiyorsan iste ozaman tam hedef kitle olmus olursun ki anladigima göre cok dan hedef kitlenin en basina gecmissin bile... surup ![]() |
|
|||
|
|||
![]() simdi bu bayhan olayi bize bu popstari izledigimizde kahkaha attirmiyormuydu arkadaslar?....eeee ozaman....
saygiyla selamlayip gönderin bari ![]() surup ![]() |
|
|||
|
|||
![]() sana helal olsun his02. Sen sözlerin tam üstüne bastin.
Ben popstar jürisinden cok tiskindim, cok asalikca herseketleri, hayvanca gülmeleri yokmu yaaa, güle güle geberirler umarim. Bizim millet bu hallere düsecek insanmiydi yaaaw. Umarim insanlik sözcügü akillardan kayip olmaz bu gidiste. Saygilarimla. |
|
||||
|
||||
![]() Ich fand von Anfang an Bayhan gar nicht gut,er kann gar nicht singen.Sogar wie er ENglisch singt,reine Horror.Ich denke,dass die Leute deshalb ihn so umjubeln,wg Mitleid,weil er sein Cousin umgebracht hat.Das wird sich in paar Monaten zeigen.Und er hätte ausscheiden sollen,nachdem man es festgestellt hatte,dass er sein Cousin umgebracht hat.Man sollte feste Regeln geben,wie bei den Misswahlen.SOgar Hülya Avsar wurde bei Miss Turkey Wahl disqualifiziert,nur weil sie verheiratet war!Sogar in England wurde über Bayhan geredet.Die Leute,die ihn bis zum 3.Platz gebracht haben sind in der Birne voll hohl und das zeigt,wie dumm der Anteil von Bayhan dumm sind.
|
|
|||
|
|||
![]() bu gicik baykus bakisli adama kil oluyordum milet sevecek adam bulamadimi?
|
|
||||
|
||||
![]() üzülüyorduk türkiyenin halin.....
|
|
|||
|
|||
![]() canim,
seyirci arz edilmis birseyi talep edebilir,madem pop söylemiyor,jürünin gözü kor kulagi sagir degildi,4+ oy verip son 13"e kadar geirmeyi biliyor.begenen oluncada olmaz arabeskci,bilmem ne deniyor? SUC KIMDE? |
|
|||
|
|||
![]() Popstari bastan bu yana izliyorum..
yaptigin yorudmda A dan Zye haklisin... Bayhan reating icin gercekten kullanildil.. son asamayada gelince, adami postaladilar, haklisin... bunu isi heycanlandirmak ve insanlari TVnin karsisina baglamak icin yaptilar.. das stimmt auch.. yorumunda haklisin.. yinedende izliyoruz iste:-) |
|
|||
|
|||
![]() helal sana!
|
|
|||
|
|||
![]() letztendlcih, war es die jury die in bis zur entscheidenden runde gebracht hat, danach die zuschauer, da war nicht nur türkei mit dran beteiligt, sondern auch wir die in deutschland leben sowie nachbarländer (beneluxländer)
|