| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() in der realität sich die sache ganz anders aus,das kannst mir mit glauben..
|
|
||||
|
||||
![]() kendimde konusabilirim...
|
|
||||
|
||||
![]() ya uyanin artik beeee,sendemi aynigi örnegi veriyorsun,neymis geistige schwäche,hayret bisey ya,kadin cikcak karsima bana orosbu cocogu diycek ben ona takati yapistirmiycam öylemi.....sacmalamayi birakin artik,su psikolok kitaplarini okumayin bana burda.
|
|
|||
|
|||
![]() Demek ki dayak iyi bir sey degilmis, ... yoksa neden cennette kalmamis da oradan cikarilmis?
|
|
|||
|
|||
![]() siz hangi yüzyilda yasadiginizin farkinda misiniz?
Gerci düsünebilen insan icin hangi cagda yasamasi önemli degil, dünümüzde bugünümüzde ve de yarinizmizda bu zihniyetle yol kat edemeyiz! Lütfen ama lütfen insan olalim! Insana insan oldugu icin saygi göstermenin bir erdem oldugunu (icimizden bazilari icin cok gec de olsa) kabul edelim ve buna göre davranip konusalim! Cehaletten kurtulalim artik! Erkek neden dövermis!!! kadin kendini neden dövdürürmüs!!! Aglayayim mi gülüp geceyim bilemiyorum bunlari okuyunca.... yapmayin lütfen, cidden can yakiyor bu tür yazilar, icimi kapkara ediyor!! Bizim milletimizden, daha dogrusu erkegimizden adam olmaz dedirtiyor bana!!! kusura bakmayin millet; ama Istisnalar kaideyi bozmuyor bozamiyor hala..... |
|
|||
|
|||
![]() ziemlich Primitive Antwort
|
|
|||
|
|||
![]() Üzüldüm senin adina....
Aber deine Reaktion war, die die man von einem denkenden Menschen erwartet wird... Düsünmek Allah´in insanlara verdigi en güzel nimmetlerden birisi, ama malesef cok azimiz bu nimmetten yararlanma kudretindeyiz!!! |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() hani sen konusmasini beceremiyosun ya,
konusmadan acizsin o manada yaniiii..... yaniiii anlayana...... |