| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Sana göndermedigimi söyledim!!! daha önce cimbomluyilmaz adinda bir zati muhterem(kendileri de senin gibi kafatasci olur) bana ayni iftirayi atti da rezil oldu dedim!!
böyle iftira atmak sizin mayanizda mi var?? var var tabii,karsi söleyecek argümenz olmayinca insanlari tehdit etme ve yildirmaya kalkarsiniz o da olmadi iftira!! insan fasist de olsa biraz ahlak ve utanma denen sey olur!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() denen bir sey olur!!! insanin biraz yüü kizarir bu yalani atarken..
ikincisi Frenki, ikide bir aglayan cocuklar gibi Alicondaya gidip de yalvarma..burasi RTÜK degil ki bilgilerin ve Makalelerin TÜrklügün cikarina olup olmadigini birilerini kontrol etsin.. MGK hic degil..Internetteki Fikir ve Tartisma özgürlügüne devlet ve türklük bahane ederek müdahele edilemiyor maalesef... Tezin,argümentin varsa yazdiklarimi cürüt, kalkip cocuklar gibi huysuzluk yapma..benim senden cok makelem silindi |
|
||||
|
||||
![]() Was meinst du mit, er hat deine mail adresse und konnte dir Beiträge senden ?
... und zum zweiten ich habe nicht nur von dir, antepli ... entfernt! Auch von "akshalil" ... Es stimmt, ich glaube nicht, dass die alten türken eine EIGENE Schrift hatten ... zumindest habe ich noch nichts darüber gehört. Ich bin als "Hobby" an der Turkologie interessiert ... wenn"s da was gibt ... wie sieht sie aus !?!? al" |
|
||||
|
||||
![]() Tabiiki "kontrol" edilecek ne yazdigini!
Cünkü buraya katilmanlan otomatikmen bazi KURALLARI kabul ediyorsun! Senin elestirmene ben birseymi söylüyorum? Senin kurallari ihlal ettigini bana söylüyebilir. Ama gercekten kurallari ihlal ettigini ben YORUMLAMAYA calisirim. Ihlal görürsem "agirligina" göre de müdahale ederim. Gercek "demokrasi" sinirsiz serbestlik degil! al" |
|
||||
|
||||
![]() Tabii ki kontrol olacak!
Ama nasil bir Kontrol? bunlar belli bir seyi ögrenip kafalarina koymuslar, benim yazdigim buna uymayinca sinirlenip küfredip hatta iftira atiyorlar.. evet dilimin üslubumun sert oldugunu kabul ederim..ama adamlar belli bir tarzi savunduklari icin onun disinda bir sey duyunca cileden cikiyorlar, cünkü gelenek ve kültürlerinde "tartisma" yok! ama ben neden seninle,kamayla enisle veya baskalariyla medeni medeni tartisiyorum da bunlarla neden olmuyor? Ben yazdiklarimi ne ermeni Taschnak kaynaklarindan , ne de pkk kaynaklarindan aliyorum.. ne yaziyorsam tr. nin türk yazar ve aydinlarindan yaziyorum ve türkiyede tartisilan seyler hepsi |
|
|||
|
|||
![]() ne derler TR ye hakkinda....
Kocasinin kolundfa gezen kadina O..... gözü ile bakiyoruz yahu... Ne deseler AZ BILE :-) |
|
||||
|
||||
![]() avrupalilar oldugunu ve tr.nin üyeligini de en cok destekleyen halk oldugunu düsünürsek! :-))
|
|
|||
|
|||
![]() Rusya Devlet Baþkaný Vladimir Putin, Atatürk"e benzetildi. Moscow Times gazetesinde yayýnlanan "Kremlin"de bir Kemalist" baþlýklý makalede "Putin"in ideolojisi, net ve tutarlý. O bir Kemalist" ifadesi kullanýldý.
Keske tüm dünya birer Kemalist olabilse Link <a href="redirect.jsp?url=http://www.nethaber.com/?h=10486" target="_blank">http://www.nethaber.com/?h=10486</a> |
|
||||
|
||||
![]() benzetmeyi putini övmek icin degil de, elestirmek icin yapmislardir :-)))
|
|
||||
|
||||
![]() Putinin atatürke benzetilmesi kemalistleri sevindirmemeli, tam tersine leyiflerini kacirmali
ülkenin isadamlarini sirf kendine muhalefet ediyorlar diye iceri tikti, cecenistanda hak hukuk dinlemeden terör estiriyor.. |