| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() terim kovulacak falan filan dememe. ama bu adam iyi bi teknik direktör cünkü fenerde bu adami bi ara cok istedi ve bende istedim. yani bu adam gs a uefa kupayi getirdi ve 4 sampiyonluklar. ama futbol bu nankör bi spor bugün bugündür dün dündür. dedigim gibi insallah öyle degildir. cünkü bu adam cok daha iyi biseyi hak ettik yaptiklari ile. her ne kadar fener hakkinda da sivri demec kullandiysa da. yani man muss schon ehrlich sein. adam gibi konusmak lazim bazen.
|
|
|||
|
|||
![]() Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, takım arkadaşı Rüştü Reçber’e destek olmak için Türkçe kelimeler ezberlemeye başladı.
El Pais gazetesinin haberinde, Rüştü’nün Barcelona’da dil sorunu çektiğinin bilindiği ve ona destek olmak isteyen Ronaldinho’nun Türkçe kelimeler öğrendiği belirtildi. Bu arada son haftalarda yüksek form grafiği ve golleriyle İspanya’yı sarsan Sambacı süperstarın, bir reklam çekimi sırasında topa rövaşata ile vurarak bir katedralin camını kırdığı ifade edildi. Kaynak: fanatik.com.tr |
|
|||
|
|||
![]() cl maclari olmacak mi o zaman gidersin. yani benim gelmem sart degil bi git gör. resmen bi arena. yok su an türkiye de esi.
|
|
|||
|
|||
![]() birkac dost üzerinden aldigim bilgilere göre, en gec sezon sonunda besiktasla lucescunun yollari ayriliyor.. yeni teknik direktör büyük olasilikla hector cuper olacakmis vede yaninda claudio lopez vede bir iki arjantinli gelecekmis...
|
|
|||
|
|||
![]() Bir iki dost dedigin kimler?
Sinan Engin mi? Yoksa Baskan mi?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() verdient umarim gs camiasi gerekeni yapar. bi zamanlar ben buadami fenerin basinda görmeyi cok istiyordum o yüzden kendimi inkar edemem. adam herseyi hak etti. büyük hoca herseye ragmen bunu bir iyi fenerli olarak söylüyom.
|
|
|||
|
|||
![]() bu saka maka degil..
lucescu romanya milli takiminin basina geliyor |
|
|||
|
|||
![]() nolcek??
|
|
|||
|
|||
![]() degilmi, adamin istegi aslinda hemen gitmekti. ama bjk birakmadi... takimdaki sistemi bozmamak vede ilerletmek icin cuper´i aliyorlar.. üstüne üstlük bosta , serbest yani
|