| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() fener besiktas macina gidelim ok.
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() o arena yi. orda mac seyretmek var yaw o kadar zevkli ki. yani anlatilamaz.
|
|
|||
|
|||
![]() öyle okudum
yarin belli olcak... |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() galatasaray.com
|
|
|||
|
|||
![]() TERİM İSTİFA İSTİYOR !..
Villareal yenilgisi sonrası Fatih Terim"den şok açıklama !.. Başarısızlıkla suçlanan tecrübeli teknik adam; "Başkanımız Özhan Canaydın"la konuşacağım ve yeni bir hoca ile yola devam edebileceğini söyleyeceğim" dedi.. Terim, "Yeni yüzler gerek" diyerek istifada ciddi olduğunu da belirtti.. [04/03/2004-01:00] Maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, sezon sonunda istifa edeceğinin sinyallerini veren Fatih Terim, kulüp başkanı Özhan Canaydın"ın 100. yıl için yeniden başkan seçilmesini isteyenlerden biri olduğunu belirterek, ""Seçimden sonra yeni bir takım, yeni bir stat ve yeni bir hoca da heyecan getirebilir. Başkanın yolunu açmak adına bunu, yarın kendisine teklif edeceğim. Galatasaray"dan ayrılsam bile her zaman başkanımın ve camiamın yanındayım"" diye konuştu. Sezon sonuna kadar takımının başında kalacağını ifade eden sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, ""Sezon boyunca buradayım, bir yere gitmiyorum. Genç takımdan oyuncular alıp UEFA Kupası"na katılmak için mücadele edeceğim"" dedi. Galatasaray"da alınan sonuçlarda tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu vurgulayan Terim, sözlerini şöyle tamamladı: ""Bir suçlu varsa o da benim. Ancak başkan Özhan Canaydın ne cevap verir bilemiyorum. Başarısızlık da bir sonuçtur ve ben başarısız oldum. Ben Galatasaray"ın ve Türk futbolunun menfaatlerini her şeyin üstünde tutarım."" -TERİM KİMLE KONUŞTU ?..- Bu arada Fatih Terim"in maç sonunda bir telefon görüşmesi yaptığı ve karşısındaki kişiye istifa etmek istediğini söylediği öne sürüldü. Belirtilen bilgiye göre telefonun karşısındaki kişi Özhan Canaydın"dı. Bu konuşmadaki detaylar henüz çözülemezken, G.Saray camiasına yakın kaynaklara göre Canaydın, Terim"in istifasını kabul etmedi. Fakat bu konu bir kez daha görüşülecek. Canaydın seçimde kendisine büyük tepki doğuracak "Terim"le devam" kararını henüz alamıyor. |
|
|||
|
|||
![]() Toppmöller G.Saray için mi geldi ?..
Fenerbahçe-Galatasaray maçını izleryen ve Tuncay ve Sabri"yi takip ettiği söylenen Hamburg Teknik Direktörü Claus Toppmöller"in amacanın başka olduğu iddia edildi.. Özhan Canaydın"ın Fatih Terim ile yollarını ayırmaya hazırlandığı ve Alman hocayı takımın başına getirmek istediği belirtildi... [03/03/2004-09:46] F.Bahçe-G.Saray maçını Alman çalıştırıcı Claus Toppmöller"in izlemesi Türk basınında önemli yer alırken, herkes Hamburg"un hocasının Tuncay ve Sabri"yi takip altına aldığını yazdı. Fakat dün ortaya atılan şok bir iddia ortalığı karıştırdı. Özhan Canaydın"ın sezon sonunda Fatih Terim ile yollarını ayırmaya hazırlandığı ve Topmöller"i takımın başına getirmek istediği iddiası spor kamuoyuna bomba gibi düştü. Alman çalıştırıcının derbide G.Saray"ı izlemek için İstanbul"a davet edildiği öne sürüldü Hamburg"un Almanya 1. Ligi"nde orta sıralara oynayan bir takım olduğu ve ne Tuncay ne de Sabri"yi alabilecek maddi olanakları bulunmadığım belirtilirken, Toppmöller"in oyuncu izlemek için dep, G.Saray"ı görmek için İstanbul"a geldiği söylentisi büyüdü. G.Saray cephesi bu iddiaları yalanlarken, kulübe yakın kaynaklar "Özhan Canaydın sezon sonu Terim"le yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Hoca arayışlarında. Alman Toppmöller bu isim olabilir" diyerek iddialar için açık bir kapı bıraktılar. |