| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Yiğidin malı meydanda olur! Aşkım benim servetim olduğuna göre; benim açımdan bir sorun yok! Sizi niye ilgilendiriyor ki?
|
|
|||
|
|||
![]() Susmak, sana dayatilan herşeyi kabullenmektir!
|
|
||||
|
||||
![]() Bu avrupalilarin cimriligi gecmiste cok aclik cektikleri icinmi acaba yoksa huylari kötü oldugu icinmi? Yilin son cilegini alayim dedim. Tamda ona yetecek kadar bozuk param varmis. Yasli adam tarttiktan sonra 1 Cent fazla geldi. 1 Cent yok sizde Bir cilek madem eksik verin o zaman size fazla bile gelir dediYsemde yasli adam illa ya 1 Cent verirsin yada alamazsin demezmi? Sonra buldum Bir kurusu ama " sizin Gibi kötü Bir insana param gitmesin" diye vazgectim cilekten. Hayir biliyorum almanlarda veriyor ama sebepsiz degil
![]() Türkiyede böyle Bir sey düsünülemez bile. Ah türkiye gibisi varmi! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Sen elma al eksi olsun ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Anlatma. Kimsenin senin askinda gözü yok merak etme. Mesut ol, bahtiyar ol. Ama paylasmak istemedigin seyleride, paylasma madem. |
|
||||
|
||||
![]() Sorun cilek degil. Sorun avrupalilarin tutumu. Bilmiyorum türkiyede daima yasamadim ama tatillerde ne kadar türk nisanin gönlü bol olduguna sahit oldum. Türkiyeye tatile gelenlerde türklerin insanligina hayran kaldiklarini defalarca anlatiyorlar. Bu Güzel özelligimiz kaybolacak diye korkuyorum, cünki avrupanin kötü tarafinida kopye edenler var
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sen yazi yazdin, benim keyfim okumak istedi, bende yorum yaptim?? Neden bu kadar öfkelisin, hala anlamis degilim?? |