| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() bazen sessiz kalmak kırıldığını göstermenin en iyi yoludur
|
|
|||
|
|||
![]() bazen sessizce gitmek gerekir !
|
|
|||
|
|||
![]() ''sessiz Kalmak En önemli Mesajlardan Bir Tanesi, Tabi Anlayan Için'' !!
|
|
|||
|
|||
![]() " Nazik Davranışlar Karşısında, Nazik Davranılır'' !!
|
|
|||
|
|||
![]() bazen sessiz kalmanın, konuşmaktan daha ağır olduğu söylenir !!
|
|
|||
|
|||
![]() Bazen susmak en iyi cevaptır
Bazen susmak en iyi cevaptır, Sessizliğe gömülmek ister insan bazen, Zamanın durmasını ve donmasını herşeyin! Bazen susmak en kolay çözümdür, İçindeki fırtınaları dizginlemek, Coşkun akan nehirler set çekmek, Ve felaketi önlemek! Bazen kaçmak en kolay yoldur, Ardında kalanları düşünmemek, Gidebildiğin kadar gitmek! Bazen sessizlik en iyi cevaptır, Gözlerindeki karmaşadan kaçmak, Kendine gömülmek! Bazen insan alır başını gider, Uçsuz bucaksız denizlere yelken açar, Dedim ya, Bazen sessizlik en iyi ilaçtır, Ve dalgaların sessizliğine kendini salmak! Melike Yurtsever |
|
|||
|
|||
![]() Malesef susdukca insanin üstüne gelenler var, iste bu cok büyük bir ayip ve suctur !!!!!!
cünkü insani zorla cevap vermeye sürüklüyorlar ve sonrada yag gibi üste cikmaya calisiyorlar ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bazen sessizlik çok şey anlatır…
Konuş benimle… Bazen sessizlik çok şey anlatır… Eskiden olduğu gibi… Gözlerinle konuş… Sessiz… Hisset ve anlat bana kendini… Sessizliğin bu senin son şansın… Bu bir kumpas sessizliğin… Adı bunun sonsuzluk… Sessizlik, mezarsız bir taş sadece, duymazlık… Hadi anlat bana, ellerimi, ellerini, bakışlarımızı görmez eden, yüreğimizi… Seni, beni anlat bilmeyenlere, sevginin zincirlerini anlat… Ayrılığı boş ver, yok oluşa giden yolun, cam kırıklarını anlat… Nefesi kendine sakla, nefessizliği anlat bana, ben olmasın O ölmezlik, son nefesi, son bakışı anlat… Sevgisizliği, belki de çok sevmenin bedenli anlat bana… Konuş, sessiz seslerle benimle… Hissederim ben… Çakıl taşlarını elimize alıp, denize attığımız anı anlat bana… Sonra da, yollardaki ayaklarımızı kanatan, çakıl taşlarını, kanadı kırık serçenin titreyişlerini, yaralı bir kurdun bakışlarını anlat… Bir de, bir de, Alacagözlerle bakışlarımı anlat bana… Görüyor musun ki? Bana yalvarışlarını, sana yalvarmayışlarımı anlat… Şimdi… Bu kadar… İstersen sus… İstersen, en ağır cümlelerle anlat beni… Merdivenleri… Düşüşleri… Düşürüşlerini… Küskünlükleri içinde saklayan... Sen benim güçsüzlüğümdün… Mustafa Yılmaz |
|
|||
|
|||
![]() Susmak...Sessizlik bazen En Büyük Gürültüdür !!
|
|
||||
|
||||
![]() İnsan, rüzgarda hareket eden gül gibi olmalı..
|