| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() en degerli hocadir tabsiye ederim..sizdemi nurcusunuz ?
|
|
||||
|
||||
![]() nede sartlanmis olabiliyor.
Allah özel bir isimdir hemde cok özel! istanbul degisir eskiden bizansdi vs.100 sene sonra baska olur. almanyada yine öyle. senin algilamam yine seninle kaynaklanan bir sorun bu ismin özelligini degistirmez. velhasili kelam 100 sene sonra Allah yine özel isim olarak Allah olarak kalir. cünkü diger isimlere nazaran cok daha özel bir isim oldugu icin. |
|
||||
|
||||
![]() görüstüm, bunlar laf satanlar degil, bilakis yasamis olan insanlar.
|
|
||||
|
||||
![]() korkudan sidigi su kesildi, derdi.
|
|
||||
|
||||
![]() Ne bu lan
![]() |
|
||||
|
||||
![]() immer dieses wenn wenn wenn... ist dosch scheiss egal, was wir wären, wo wir wären wenn wenn wenn... Wenn es OSmanli nicht gegeben hätte, wären wir auch keine Türken ne... dann wären wir griechen oder Perser oder sonst was... yok Atatürk olmasaydi gebe es mich nicht da , so ein scheiss... Sanki Atatürk bana hayat verdi... oooo yüce tanri Atatürk... hasa adam Ilah olmus be... ne bicim göklendirmek bu ya ????
Ich hasse sowas!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Yazıyı buraya -yorumsuz- kopyaladığını göre, benimsediğini varsayıyorum...
Bu tür düşünceleri paylaşan kadınlara gerçekten de şaşırıyorum. Demek en büyük günahkárlar kadınlarmışmış... >Basini kapamayan bacilarimza cagri yapiyorum allahdan utanin basinizi kapatin TuerkanHANIM23, sen Tanrı"nın vekili misin de böyle bir "çağrıda" bulunabiliyorsun? |
|
|||
|
|||
![]() hadi allah razi olsun, stand-up´ci türkan hanim...
(hast du es so nötig, dass du dein bild im GB präsentierst? na dann wünsch ich dir mal viel glück...) |
|
||||
|
||||
![]() Ya, çok haklısın... Atatürk, Dünya"ya gelen en büyük İslam düşmanıydı.
Bu yüzden de olsa gerek, Kuran"ın Türkçe"ye çevirilmesini -insanlar anlasın diye(!)- sağladı. Hatta bununla da kalmayıp, Kuran"ı "en mükemmel kitap" olarak adlandırıp her fırsatta İslam dinini övdü. Ah, ah... Ne derin bir düşmalık bu. Keşke bana da bu şekilde düşman olanlar olsaydı... |
|
||||
|
||||
![]() Benim tanıdığım en büyük milliyetçiler -uyrukları ne olursa olsun- dincilerdir. Bilinçli veya bilinçsiz İslam"ı değil de, Arabizm"i yaşatmak sevdasındalar....
Oysa "Arabizm = İslam" veya "İslam = Arabizm" diye bir şey yoktur... |