| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Kimileride iki nikle kendi kendine konusmasi yokmu
![]() |
|
|||
|
|||
![]() herkes karsindakini kendi gibi sanmasi normal :-)
ps. bu arada Amal Alamuddin o kadar güzelki, bazilarinin profilinde fake profilfoto olarak kullaniliyor :-) |
|
|||
|
|||
![]() Herkese herseyi yutturmayi bayagi kolay saniyor bazi insanlar
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Aynen!Sanki ne gerek var bu kadar mizansene?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Insan;bir kere yalan söylerse,her zaman yalan söyler,sonrada kendine ördügü yalan dünyasinda,kocaman bir yalan olarak yasar!Bir kere entrika ceviren hep cevirir!Bir defa aldatan,hep aldatir!Zaafa iliskin ne varsa düstügü insanin,hep yapar!Bu kadar sahte nick ile deneyip,basarili olamayanlar,simdi basarisizlilklarini örtbas etmek icin,seviyesiz yazmaya basladilar....Size aciyorum gercekten..Yazik.....
|
|
|||
|
|||
![]() mir politik gewaltig auf die Nerven
|
|
|||
|
|||
![]() Hayat bana o kar cok seyi erken ögrettiki,karsima cikacak her soruya,karsilik verecek kivama geldim...Bir soru soruluyorsa bana,kisi;daha o soruyu sormadan cevabi vardir bende...O kadar cok sordular ki,o kadar cok sinadilar ki,her sorgu ve her sinav benim icin rutin hale dönüstü...Bazen;sorulan soruya veya sinav tavrina cevap vermek istemedigimde"Uzunca bir türküyse söyledigim,bir nota ES vermisim ne cikar"diyor ve önünü kesiyorum cevaplarin.....Kisaca insan hayatinin manevi yönleri soru ve sinavdan ibaret.....
|