| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Galatasaraydan ayrilirsa, Milli takimin en büyük aday yeni Teknik Direktörü olacak.
Und das fände ich zurück in die Vergangenheit. |
|
|||
|
|||
![]() uyuyoruz ya
![]() Es hätte aber auch so kommen können, dass Besiktas Einspruch eingelegt hätte, mit dem Vorwand, dass normalerweise bei einem Wiederholungsspiel der Hinrunde zwischen Rize und Fener keine Transfers von der Rückrunde spielen dürften. Und da das nicht geahndet wurde, sich der Fußballverband auch hierzu was einfallen lassen solle ![]() Denke ich mal ![]() AYRICA: amatör müyüz biz lo?! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() nur die leistungen in dieser saison zu hause ist nicht so berauschend..
oki wenn yasin nicht spielt dann steigen unserre chancen auf 70% mit ihm wären wir wohl bei 1% |
|
|||
|
|||
![]() Genclerb - Parma 1 2,20
AS Roma - Gaziante 2 8,50 Bordeaux - Groclin 1 1,45 Besiktas - Valencia 1 2,50 Villarea - Galatasa 2 4,00 Einsatz: 5€ Mögl. GEwinn: 1356€ ![]() Bence bankolar: Gencler - Parma -> 1 Besiktas - Valencia -> 1 Bordeaux - Groclin -> 1 Risiko: Rom - Antep -> 2 Villareal - G.Saray -> 2 Wahrscheinlicher: Rom - Antep -> 0 Villareal - G.Saray -> 0 Ach ja, Inter - Sochaux würde ich auch Risiko spielen --> 2!!! Quote bei 5,00!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() dagegen 15 Siege, darunter gegen Barcelona mit 3-0, hätte niemand gedacht oder Dynamo Kiew, die von der Champions League kamen mit einem super Spiel und 3-1, oder Sl. Prag mit 4-2.
Kopf hoch, Daumen drücken und auf den hoffentlichen Erfolg freuen!!! Bu arada mac SIKICI gecebilecegini simdiden söyleyeyim. Genauso wie das Spiel gegen Kiew. Aber nur, bis das Tor fällt!!! |
|
||||
|
||||
![]() Gencler - Parma ?
Besiktas - Valencia ? Bordeaux - Groclin -> 1 evet bu banko ilk iki macin ise 1 cikmasi süpriz olur! fazla riziko yapmayin ![]() |
|
|||
|
|||
![]() böyle oldugu zaman inan dogru tahmin veriyorum.
Chelsea - Besiktas macindada öyleydi. Simdide öyle. Genclere gelince...cok hizli kontraya cikan bir takim herkesin bilidigi gibi. Parmanin mecbur gol atmasini iyi degerlendireceklerinden eminim. |
|
|||
|
|||
![]() SABAH GAZETESİ SPOR YAZARI KAZIM KANAT, BUGÜNKÜ YAZISINDA BAŞBAKAN YARDIMCISI ABDÜLLATİF ŞENER"İN YAPTIĞI AÇIKLAMALARI MERCEK ALTINA ALDI. İŞTE KAZIM KANAT"IN KÖŞE YAZISI:
BEŞİKTAŞ"I ÖLDÜRMEK! Efendim; Başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener"in söylediklerini ciddiye almıyorsanız, gülüp geçiniz!. Ama diyorsanız ki; "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti"nin 2 numaralı ismi Sayın Şener"i ciddiye almamak da ne demek" lütfen burada durun. Dünkü SABAH"ta Sayın Şener bir dolu sözler arasında Beşiktaş"ı Balçiçek Pamir"e yorumladı. Buyrun okuyun: "Beşiktaş"a karşı rakip birilerini çıkarma gibi bir durum var. Fenerbahçe"yi ön plana çıkarma gibi bir zorlama hissediyorum. Bu konuda hakem kuruluna büyük görev düşüyor. Futbolu öldürmek istemiyorlarsa takımları kendi hallerine bıraksınlar. Birinin moralini, öbürünün aleyhine bozmamalılar. Bana pek objektif gibi gelmiyorlar..." Balçiçek Pamir, sokaktaki insanın sorusunu başbakan yardımcısına soruyor; "Sizce kim şampiyon olur?" Başbakan yardımcısı cevaplıyor; "Kendi hallerine bırakırlarsa Beşiktaş şampiyon olur. Ama içten içe saptırma hissediyorum. Objektif kriterlere bir müdahale havası var." Hayır Sayın Başbakan yardımcım hayır. 1- Beşiktaş kendi haline bırakılmaz. Bu nedenle şampiyon olamaz. 2- İçten içe saptırma artık dışdan dışa yapılmaya başladı. Şimdi bir hatırlatmayı okurdan önce kendi kendime yapayım. Bu sütunlarda şunu yazdım; "Beşiktaş şampiyon olur demiyorum, oldu diyorum..." Sonra da lafı bağladım; "Beşiktaş şampiyon olamazsa faturayı MHK öder!..." Şimdi gelinen noktaya bir bakın. Benim bir ay önce yazdıklarımı, bugün Türkiye"nin başbakan yardımcısı söylüyor. İşte bu yüzden altını çizerek söylüyorum; "Sayın Şener"in söylediklerini çok ciddiye alıyorum. Hem de çoook!..." Çok özel bir hatırlatma; Dünkü gazetelerin birinci sayfalarını açın bakın. İşte orada göreceksiniz ki; Fener bir zorlama ile değil bir büyük keyif ile ön plana çıkarılıyor. Hadi biraz teknik konuşalım; Bay Mircea Lucescu da, "Futbolcularım ve ben öz güvenimizi kaybettik" dedi. Sonra da bu sorunun cevabını verdi, "Bütün bunlar Samsun maçının izleri!" Öyleyse tekrar düşünelim mi? Bayan Balçiçek Pamir"in, "Kim yapıyor bu müdaheleyi?" sorusuna Başbakan Yardımcısı Sayın Şener"in cevabı sorunun anahtarı; "Futbolu yönlendirme gücüne kim sahipse o yapar!..." Bu güç Haluk Ulusoy ile MHK Başkanı Sayın Bülent Yavuz değil mi? Bu güç, "Ligler"in tadı bitti. Beşiktaş puan kaybetmezse ekmeğimizden olacağız" diyen yayıncı kuruluşun yorumcusu değil mi? Bakınız, "Bu işler Çavuşesku zamanında Romanya"da olur" dedigi zaman Lucescu"ya çok kızmıştık. Ama bu sözleri şimdi Türkiye Cumhuriyeti"nin başbakan yardımcısı söyleyince susuyoruz. MESAJ; 5 kurşunla öldürülmek istenen Star yorumcusu Dr. Ahmet Çakar"ı ziyaret ettiğim her gün sorduğum soruya da şu cevabı alıyorum: Sayın Ulusoy bir çicek yollamadı, bir geçmiş olsun telefonu bile etmedi. Yorum kamu vicdanının... |
|
|||
|
|||
![]() Kaleci Volkan, formasını tribünlere atmak isterken düşünce sakatlandı. 3 hafta oynamasının zor olduğu belirtilen Volkan, ‘‘Sevinci biraz abarttım’’ dedi.
Galatasaray"ı yenip büyük sevinç yaşayan F.Bahçe, kaleci Volkan"ın sakatlığı ile sarsıldı. Maç sonrası büyük sevinç yaşayan genç file bekçisi, formasını tribünlere atmak istedi. Ancak kayıp düşünce sağ kolu çıktı. Volkan, hemen Acıbadem Hastanesi"ne kaldırıldı. Bir operasyon geçiren Volkan"ın çıkan kolu yerine oturtuldu. 3 hafta oynamasının zor olduğu belirtilen Volkan"ın durumu hakkında kesin kararın çekilecek MR sonrası belli olacağı açıklandı. Volkan, ‘‘Kazandığımız için çok mutluyum. Galiba sevinci biraz abarttım’’ dedi. |