| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() kluger biologe.
|
|
||||
|
||||
![]() habe meine Antwort, die ich immer gesucht,
ein Lachen aus tiefster Mitte die ist mein Lohn Glaube, Liebe, Hoffnung ist meine Dreifaltigkeit, denn wenn Du hoffst, dann wirst Du es finden der Glaube an sie, wird Erkenntnis dir bringen die LIEBE das höchste der Dreifaltigkeit, dass ist dein Lohn bis in alle Ewigkeit. |
|
|||
|
|||
![]() yine bu sabah...
daha uyanmadan kafam karisti tam uyandim karisiklikdan kendimi taniyamadim neyse kalkalim dedik belki biraz hareketlenirsem düzelirim dedim yürüdüm yüzümü yikadim ama bana misin demedi su kafa hatirlamaya calisdim kafamdaki karisikligin sebebini ufakdan göz kirpti o sebeb sonra birden netlesdi sebeb: "hani dün aksam yatmadan her aksam yatmadan oldugu gübü yarin sabah hersey degisecek demistin mutlu olmaya karar vermisdin uzun zaman dan beri yapman gereken ama yapmadigin seyleri yapacaktin. yine unuttun yine karistirdin dünü yarini bugünü gelcegi.. iste bu yüzden geldim ben ... kafandaki karisiklik...her sabah oldugu gibi" surup ![]() |
|
|||
|
|||
![]() öyle bir mevsimde geldin ki
senden vazgecmek mümkün olmadi nasil ay yildizdan vazgecmez nasil günes bulutdan vazgecmez bende senden vazgecemem bu mevsimde nasil gece sabah tan vazgecmez nasil gündüz aksamdan vazgecmez bende senden vazgecemem hic bir mevsimde ay in yaninda yildiz oldum vazgecmedim günesin yaninda bulut oldum vazgecemedim mevsim degisecekdi degistirmedim gecenin ardindan sabah oldum vazgecemedim gündüzün ardindan aksam oldum vazgecmedim benim yerime sen vazgecdin.... yinede herseye ragmen hala kalbimde sin... surup ![]() |
|
|||
|
|||
![]() basimi gögsüne yasladigimda
dünya umrumda olmazdi kafam dagilir gönlüm ferahlanirdi ellerinin sicakliginda günesin huzurunda hissederdim kendimi sesinin sicakliginda kara kisin buzlarini eritirdi gönlüm ahh cekmen bile umut dolu olurdu daima hani bu gün beni kurtaran? hani annem? hani beni umutlandiran? surup ![]() das wetter is so sch.... |
|
||||
|
||||
![]() kafam karisti... offffff offfff..
*güler* |
|
||||
|
||||
![]() olsaydi ...
lakin her ana anada olmuyor ... |
|
||||
|
||||
![]() ... sadece o icini görürcesine, gözlerine bak.
Eger umutsuzlugunu giderirse, birdaha burakmamasina sik onun kolunu. Dann wirst du die Sonne auch spühren, trotz ihrer ferne. ![]() Have a @Fel ... Have a nice read ![]() |
|
|||
|
|||
![]() tutmaz herseyin ani ve zamani farklidir arkadasim....anayla yar bir olmaz...ikisi de tatlidir farkli sekilde ...
surup ![]() |
|
|||
|
|||
![]() bir aileye yeter...
![]() benim kalbimde olmasi....bir aileye yeter... ![]() daha sayarsak...bir cok kisi siralanir burada... ana sevgisini hice sayanlarda bogulur kalir o siranin altinda... surup ![]() |