| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() SIve´cigim, bu tarz konularda yüreginin sesini dinleyeceksin, sapiklarin sesini degil. :-) Karsindakinin dis görüntüsü ve karakterinide begeniyorsan gerisi teferruattir. Ikisini bir arada begenmek zordur, begendinmide teferruatlara takilmayacaksin.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
"Vicdan", ve "merhamet" nedir bilmezler. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
yalancilari desifre etmek senin gözünde kötü olabilir ama dürüst insanlarin görevidir. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
akil yasta degil bastadir ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() hakli veya kasiz olmak benim icin önemli degil. ben o kizin basina gelenlerin yanlis oldugunu gördüm ve kendimce dogru olani yapiyorum.
belki böyle kandirmaca ve dolandirmaca görmeden. bu tuvtuvun basina gelenleri görmeden bu tür desifre edilmelere karsiydim. ama tecrübe edindikce insanlar düsüncelerini degistiriyor. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
tabiki bir fikir alisverisinde de bulunmak neyse ya zaten konu dagildi. Ben bi kacini okumadim bile yazilanlarin yoksa kendimi hakimiyetimi kaybetcem ![]() Hayatimda en nefret ettigim sey,(Herkes seciminde ve düsüncesinde özgür) Erkeklerin kendinden kac yas kücük kizlarla, onun o körpecik vücuduna veya gencligine göz dikip kendini tatmin etmesi.Tüylerimin diken diken degil artik calisiya dönüyor. Bu konuyu actim, calistigim bir isyerinde diyeyim sadece, bir kizin hayati beni cok etkiledi Konunun basinda espiri de yapmis olsam, bu beni etkiledi. Neyse ich bedanke mich an Alle für die Beiträge... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|