| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() was die familien angeht,ich kanns ja verstehen,aber man kann und sollte nix erzwingen. wenns kommt,dann kommt es...und wenn nicht dann eben nicht. |
|
|||
|
|||
![]() Valla ailelerinde anlasmasi ve bir araya hergün gelmeselerde bir araya geldiklerinde huzurlu olmalari gerekir. Ailelerinde onayini almak önemli. Sonucta kari-koca yalniz basina bir kulubede yasamiycaniz herhalde
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Doooch ben ama yanliz kulubede yasama istiyorum :P ne yapicagiz simdi
![]() |
|
|||
|
|||
![]() o zaman sen kulubeyi yapmaya basla
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Hilfst du mir :P
Man war die anmachen jetzt beschissen xD |
|
|||
|
|||
![]() Nöh,kendin yap.
![]() Ben elimin hamuruyla erkek isine karismam ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Kardes ich weis nicht wo du lebst, Türkiyede Halklar arasi böyle bir Sorun olsaydi, Anadolunun 1.000 yillik Tarihi boyunca beraber yasamazdi ayni Cografyada o kadar cesitli Etnisiteden gelen Insanlar, birbirlerine Kiz alip veya vermezdiler. Zaten duruma bakarsan Türkiyede herkez Zaman icinde ic ice girmis, mesela nerden bileceksinki das jemand von deinen vorfahren mal ein Laz, Kurde, Türke oder Arap oder etwas anderes war? Türkiyedeki Milletler (Türküyle, Kürdüyle, Laziyla, Zazasiyla, Cerkeziyle, Arnavutuyla, Bosnagiyla usw..) et ve tirnak gibi olmus, birbirinden ayirmaya kalksan isin icinden cikamazsin. Elbetde Irkci veya Fasistler vardir ama bunlar istisnadir. Sen bakma öyle Televizyonlarda Türk ve Kürt Propagandasini yapan Kanallara. Türkiyede Vatandaslar arasi sorun aslinda zaten yokdur, Sorunu yaratan ya Siyasetcilerdir yada Medya.
Almanyada dogup büyüyen bir Türkün, Kürdün, Lazin, Cerkezin veya Gürcünün o kadarda cok farki yok birbirlerinden zaten. Buranin Medeniyetine göre büyümüsler zaten, yeni gelen Generationda bence zaten bir cogunun Almanlardan ne farki kalacak ki? Gerci ona bakarsan Türkiyedekiler icin biz yabanciyiz, bize Gavur olarak bakiyorlar ![]() Geändert von UmutBrasco (24.12.2009 um 00:12 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() So lange die Frau aus eine Mediterranen region kommt, also meiner kultur sehr nahe ist passt das.
Für mich kämen. Araberinnen Italienerinnen Spanierinnen Griechinnen in Frage. Biliyorum burada hep Camurdan olsun türk olsun diyorum ve buna dahada yönelik duruyorum Türk ve kürt süphesiz favorimdir ! So lange es keine slavinnen sind oder Germanischer herkunft ist die welt ok ! Kültürfarki cok asiri |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Serhat'cigim, sana burdan birisi olmaz mi? Eine die ihren Kopf nicht nur zur Zierde trägt, studiert und gebildet wäre etc.. Aklima birisi geldi de, hatirliyormusun? bahsettmistim bile.. ![]() ![]() Türk olsunda camurdan olsun iste ![]() Topraktandir cümle beden Nefsini öldür ölmeden Böyle emrettmis yaradan Sen altinsin ben tuncmuyum ![]() Geändert von Virtual_Reality (25.12.2009 um 01:26 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ben en iyisi Türkte Kürte kalayim ![]() Almanla ve benzeriyle olabilecek cocuklari düsünüyorum! Kimlikproblemleri olusmasini istemiyorum! Adi Hansmi Ahmetmi olacak tartismalarini istemiyorum! Kendimi durmadan ve durmadan izah etme stresinde olmak istemiyorum! Türk olsun camurdan olsun ! Kimi tavisiyede bulunmustun? Lütfen o ismi söyleme! Ich stehe total auf das Temperament von Perserinen ! har har har ![]() |