| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() girls just wana have fun
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Its raining men halleluja
![]() Weather girls |
|
|||
|
|||
![]() War das nicht eine Homosexuellen Hymne? Wo wir schon mal dabei sind: Wir singen WMCA. Ich bin der Matrose. Wer will der Indianer, Cowboy und Polizist sein;-). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Pınara Gel Ki Görem
El Uzat Bir Gül Verem Aramızda Dağlar Var Ben Seni Nasıl Görem Dur Dur Dursene Dur Bir Haber Versene Üç Gün Arpanı Derem Beş Gün Buğdanı Derem Bu Yıllık Burda Kalam Gene Seni Ben Alam İrafta Sekiz Alma Dördün Al Dördün Alma Yar Seni Alam Dedim İster Gel İster Gelme Dur Dur Dursene Dur Bir Haber Versene Üç Gün Arpanı Derem Beş Gün Buğdanı Derem Bu Yıllık Burda Kalam Gene Seni Ben Alam Ayağında Yemeni Niye Almadın Beni Bu Dünyada Ölüm Var Ne Seni Kor Ne Beni Dur Dur Dursene Dur Bir Haber Versene Üç Gün Arpanı Derem Beş Gün Buğdanı Derem Bu Yıllık Burda Kalam Gene Seni Ben Alam Derdiyoklar Ikisi (Diskofolk) |
|
|||
|
|||
![]() param yook (sak sak sak)
pulum yoook (sak sak sak) malim mülküm olmasin ziyani yook (sak sak sak) ask doluu (sak sak sak) su kalbiiim (sak sak sak) iste budur benim servetim! :-) |
|
||||
|
||||
![]() Sana güvenmiyorum artik anlasana oyuncagiiin degiliiimmmm....
Gözüme perdeler indirsende yazik artik askta kör degilim...lalalala Zeynep dizdar-Sana güvenmiyorum http://www.youtube.com/watch?v=8KlYM...eature=related |
|
|||
|
|||
![]() Müzik :KIRAC / Sarkı İsmi: Derik
Derik saçın örmezler Seni de bana vermezler Deriko saçın kara Deriko gözler ela hey Derik saçın iki kat Kes birini bana sat Deriko kaşlar kara Deriko gözler ela hey Kız annenden izin al Bir gece de bende kal Deriko kaşlar kara Deriko gözler ela hey Geändert von GoerenBilir (25.03.2009 um 17:31 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde
Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde İşte bir sabah erken, masal böyle başlamış Delikanlı genç kıza, iskelede rastlamış Bakışmışlar göz göze, gören kimse olmamış Fakat denizde dalga, oynamaya başlamış Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde Delikanlı yaklaşmış, ne kadar güzelsiniz Güzel kız uzaklaşmış, fakat siz de kimsiniz Ben bir erkek meleğim, bırak yanına geleyim Ellerimi sürmeden, gözlerimle seveyim Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde Olamaz hayır hayır, annem çok kızar buna Beni kenara ayır, git takıl şuna, buna Şayet istersen beni, bize yolla anneni Söz veriyorum sana, olacağım gelini Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde Oğlan buna inanmış, bir ok gibi yaylanmış Evin yolunu tutup annesine yalvarmış Koş git al kızı bana delireceğim ana Yoksa oğlun ölecek siyah gözler uğruna Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde Anne atlamış gitmiş içi titreyerekten Güzel kızcağız açmış kapıyı gülerekten Demiş hanım geç kaldın bak artık evlendim ben Bekledim de gelmedin, yaya kaldın bu işten Bak bir varmış bir yokmuş, eski günlerde Tatlı bir kız yaşarmış, Boğaziçi'nde ilham gencer |
|
|||
|
|||
![]() sivasin yollarina
Siyah saçin dolam dolam Boynumda kurbanin olam Eger baska yar seversen Bu ellerde nasil duram Sivasin yollarina Cikayim daglarina Birak ben beni vuram Ölüm gitmez zoruma Selvi boylum salin da gel Bir bakisin ömre bedel Ikimizi ayirdilar Kör olasi zalim kader Sivasin yollarina Cikayim daglarina Birak ben beni vuram Ölüm gitmez zoruma |