| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
O rosbu cocugu hala ahlak dersi vermeye calsiiyor...Lan p iccc..,kahbenin sictigi ,anandan bir damladami helal süt emmedin ahlak namusu yoksunu $erefsiz.....Birazdan hanki nikinle yazicam G.ötoglan...Lan senin hic mi gururun yok,hic mi onurun yok? yaa..nasil bir pisliksin sen?????? |
|
||||
|
||||
![]() kendini tarif etmekten nekadarda hoslaniyorsun...müsteri eksikligimi cekiyorsun kaltak.Yeter mide bulandirdin herkes anladi küfür veledi oldugunu...o yaptigin küfürleri bin misliyle iade ettigim halde günlerdir doymadan yedi sulaleni sövdürüyorsun.bir insan ancak bukadar cukurlasir..birkac nikle yazmak senin isin kemalist korkak yobaz ben seyrangaha yaziyorum, cevap laradan geliyor.:-)veya tersi, ulan benim ayaklarimin altini kac kemalist capulcu yaladigini cok iyi bilirsiniz onun icin ancak sanalda havlarsiniz...biliyorum ilgi istiyorsun a-sosyal maymun istahli capulcu , baska kapiya
Zitat:
Geändert von YigitAdam (11.06.2017 um 00:41 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Läng sen küfürden ne anlarsin? Lara'nin sana ettigi küfürü bir baska erkege yapilsa aninda kendini intihar eder. Kendine yediremez bir bayandan küfür yemeyi ve forumdan cikar gider.
Hadi simdi de emaskara nickinle gel küfürlerine devam et. Zitat:
Geändert von seyrangah_06 (11.06.2017 um 00:49 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() lan senin zerre serefin olsaydi bana burda yazmazdin...verdigin söze dururdun ..yoksa laranin eteginin altindan cesaretmi buldun :-) hadi ordan sanal fareleri sizi..sayet emaskar niki bana aitsa dünyanin en alcak insaniyim......aksi halde sizler öylesiniz.
|
|
|||
|
|||
![]() Lara, Lara, Lara diye bagira bagira gebereceksiniz läng. Kabak tadi verdi artik.
Hem bu bu konu benim actigim konu.. Eger birisi cekip gitmesi lazimsa o da seninsin... bilgine ![]() Geändert von seyrangah_06 (11.06.2017 um 10:59 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sen tan bir korkak ezik köpeksin Ammmin evladi burda milleti senden baska Kim tehdit ediyor Amcik kafa |
|
|||
|
|||
![]() YirtikMadame,
burda erkeklik taslamadan önce sen bi kendi nickinle yazmaya cesaret et. Daha sen bunu bile yerine getiremiyorsun, birak seni sikinca suyunu cikaran bir yigidin karsisina cikmayi. Senin gibi cakma Osmanli fantazisi kurupta Osmanli'nin kapi kulu olarak gördügü at boku kadar deger vermedigi cakma Osmanli torunu degil, dedeleri saraylarda yetismis, küpesi ve gözleri ile ayni Yavuz Sultan Selim'e benzeyen hakiki Osmanli torunu Cemil Ipekci bile senden daha cesur. Sag mal, kannst du nichts sinnvolleres tun als mich vollzulabern? Die Ziegelsteine nummerien oder Dich gleich abknallen und deinem sinnlosen Leben ein Ende zu setzen? Geändert von seyrangah_06 (12.06.2017 um 19:08 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Geändert von Lara__ (12.06.2017 um 23:05 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() „spreiz die Beine“
|