| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Selam Can Efendi, kesinlikle ben imo di hakkinda insan degil , diye bir tabir kullanmadim. haki ediyor diye de bir sonuc cikarmadim. kelimelerimi yazildigi gibi okursan kimseyi burda yargilamadim. ha simdi insan veya degil konusunu gecip, imo nun islam hakkindaki bazi agza alinmaz küfürlerinden tek bir tanesini buraya bütün okurlarin affina siginarak yazmak istiyorum : zitat imo : " sizin islaminizi da dininizide yaradaninizida muhammedinizide s..... " ha bu sanirim seni aydinlatmak icin yeterli, arti bende senin gibi düsünüyorum, imoya seviyesizce küfürler etmiyorum, ama ona yapilan kisisel küfürlerede hic alinmiyorum. Eger Imo , kisilere sadece saldirsa idi, benim inancim ve düsüncemin 99 unu kaplayan dinime aleni sekilde küfür etmeseydi, ona hala kardesim, tabirini kullanmaya devam ederdim ! lakin islama allah a ALENI BEL ALTI KÜFÜR EDEN , benim KARDESIM de olamaz , saygi ve sevgimi de KAZANAMAZ !! ha dedigin gibi ne hali varsa görsün : NASIL KI ISLAMIN AVUKATA VEYA YARGIYA IHTIYACI YOKSA, SANIRIM IMONUN DA , BURDAKI SAVUNMANA OKADAR IHTIYACI VARDIR DIYORUM! PS: SU SORUMA DA CEVAP VERIRSEN SEVINIRIM: adamin biri karsina gececek senin namusuna serefine bel alti girip cikacak , sende BEN MÜSLÜMANIM, de get basimdan " diye adami karsilik vereceksin , bu senin islam ve müslüman anlayisin mi ?? SELAM VE SELAMETLE SALIH Zitat:
Geändert von 1978salih (15.09.2014 um 17:06 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() PS: SU SORUMA DA CEVAP VERIRSEN SEVINIRIM: adamin biri karsina gececek senin namusuna serefine bel alti girip cikacak , sende BEN MÜSLÜMANIM, de get basimdan " diye adami karsilik vereceksin , bu senin islam ve müslüman anlayisin ??
HALLO SALIH EFENDI, DAS IST NICHT VON MIR, WIE KOMMST DU DAZU DAS ALS VON MIR GESCHRIEBEN ZU ZITIEREN ??? Das ist Urkundenfälschung! ............................................ |
|
|||
|
|||
![]() Vergisst doch mal Imogdi, er war nie das Thema ansich,
ich spreche von Euch und wie Ihr drauf seid, das meine ich und das ist verbesserungswürdig. Wo ist das Problem ?! Seid doch mal einfach so wie es der Islam vorgibt, mehr will ich doch gar nicht sagen. Ich schäme mich echt fremd für Euch. Ich muss nicht größer, bunter und dicker schreiben, wer was laut sagt hat auch grundsätzlich nie RECHT !! ![]() ![]() ![]() Tut was Ihr nicht lassen könnt............ Danke und BYEEEE |
|
||||
|
||||
![]() 1. senin kesinlikle anlama kabiliyetin zayif veya türkce yi pek anlamiyorsun?
- eger türkcen kötü ise , beni devamli yanlis anlayisinin nedeni , budur! - eger algilama ve anlama da bir eksigin varsa buda kesinlikle yasin itibari veya baska bir diger neden sonucudur,; bu durumda senin le fazla dialoga girmeme gerek kalmadi ! ....... urkundenfelschung : zeig mir wo??, bitte ?? senin asagidaki genellemenede anlam veremiyorum. Zitat CAN : "ich spreche von Euch und wie Ihr drauf seid, das meine ich und das ist verbesserungswürdig." wer sind EUCH ? neden sana büyük yazdigimi bir anlasan , sana cok faydasi dokunacaktir. Biz türklerde bir tabir vardir : BAKAR KÖR !! bilgisayar ortaminda , büyük yazinca bagirmak anlamina geliyormus !! ben büyük yazinca , bagirdigimi lansa etmiyorum, insanlarin okumalarinda,ve anlamalarinda yardimci olmaya calisiyorum !++ cünki bazan kücük yazinca , insanlarin , yanlis anladigini düsünüyorum ! + , sana bile büyük yazdim , yanlis okuyorsun ! + büyük yazmamin nedeni : iyi oku , dogru anla, yanlis okuma !!! umarim bu defa kelimeleri yanlis yorumlamazsin ! ---------------------------------------------------------------------------------- Vergisst doch mal Imogdi, er war nie das Thema ansich, sen unutsanda , seni unutmayanlar olacaktir , bari bunu unutma ich spreche von Euch und wie Ihr drauf seid, das meine ich und das ist verbesserungswürdig. Wo ist das Problem ?! sorun yok , ich denke du bist sehr selbstsicher bzw dünkelhaft , was ich gut finde oder nicht , ;aber lerne erst deine Wahrnehmung kennen, um uns zu verbessern ! Seid doch mal einfach so wie es der Islam vorgibt, mehr will ich doch gar nicht sagen. dann erzähl mal was islam vorgibt !! Ich schäme mich echt fremd für Euch. Musst du nicht , denn ich möchte ungern dich kennenlernen ! Ich muss nicht größer, bunter und dicker schreiben, wer was laut sagt hat auch grundsätzlich nie RECHT !! ![]() ![]() ![]() ich schreibe es bunt und groß , damit du es besser verstehen kannst ! ich versuche hier niemals meine eigene meinung zu äußern. IMO, sogar er würde mich eher verstehen, als du lesen kannst !!! Tut was Ihr nicht lassen könnt............ sen caylaksin, bu bir tesbitti Dua da edeyim sana : Allah yardimcin olsun !! Geändert von 1978salih (16.09.2014 um 16:46 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Hallo Can !!!! diger yorumuda oku tam olsun ok ? |
|
||||
|
||||
![]() ich habe nachgefragt ...ab 30 ist nix zu machen ...
die wollten mich zur Feuerwehr durchschleifen ... sorry ,da bleib ich IT ler ... oder Edelmetallhändler ... |
|
||||
|
||||
![]() ama bosphorus gibi amcik kalmam ahhahhhh pust oglu ... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Imogdi gibi kufurbaz, duzenbaz, namussuz, Islam'a ve muslumanlara her yerde kufur eden birine insan diyeni de ben Allah'a hakaret ediyorum, tum insanliga hakarettir bu. Insan olsun insan diyelim. Birak da zanli kendini savunsun kapasitesi varsa. Sen degil. Saygilar.... Prdn, kufurbaz birini savunana 'Saygilar' da olmamali. Geri aliyorum. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Imogdi'nin ailesi varsa bu adama karsi koruma altina alinmalidir.
|