| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() back by dope demand
|
|
||||
|
||||
![]() das scheint der digitale Himmel zu sein ,
wo man fiktive Geschichten ,zu erzählen scheint .. |
|
||||
|
||||
![]() bu sahis sokakta gezen bir kaptikacticimi ??
bu sahis eger TÜRKIYE NIN basbakani ise , saygi göstermek gerekmez ama Küfr edilmez ! Bir Insan bir ULUSU TEMSIL ediyorsa , TÜRK üm diyorsa sizen tabirlerinizden hic bir Küfrü hak etmez. ELESTIRI ile KÜFÜR arasinda ki inceligi sanirim biliyorsundur ! Fikir özgürlügü TR de yok DIYEN YALAN DER !! Fikir ile (KÜFÜR, IFTIRA, YALAN ) ayni sayilmaz ! Fikir yürütmek sana iftira yalan ve küfür yapma yetkisi vermez ! Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() CHP'liler vergileri yemeye alismisti, karsiliginda ortada hic proje olmadi Simdi AKP vergilerle bu projeleri gerceklestirince CHP'liler aglayip ''bizim vergilerimizle yapildi'' diyorlar. Erdogan kendi cebinden mi yapacakti. Verginizin carcur edilmedigine karsiliginda hizmet getirildigine sukredeceginize.
Bu projeyi kiyasiya elestirenlerin catir catir cilginlar gibi Marmaray'i kullanacaklarindan o kadar eminim ki, utanmadan hem de. Memnun degilseniz yuzerek gecin amk. Tovbe.. |
|
||||
|
||||
![]() halaaaa CHP diye
arguman ediyorsunuz .... olucak gibi degil ...sikiiiim CHP yi !! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
o kimsenin umrunda degil ... |
|
||||
|
||||
![]() arkadasim ...
eger sen turk Cumhuriyetine ayit bir vatanda$ san ... al belge 100%100 dogru dur ... ![]() parasini Japon ödemis , onay da eski bi sosyal demokratan gelmi$ ... |
|
||||
|
||||
![]() 3000 sene evel eski misirli lar
Pyramide yapmislar ... okadar ses getirmemistir .. |
|
||||
|
||||
![]() Medeniyet eger yüzbinlerce agac kesmek se eger ..
(das galt vor 50 Jahren als Fortschritt) ben almayim .. denn ich brauche LUFT zum Atmen .. |
|
||||
|
||||
![]() Dikkat ettiysen benim kisel olarak bireyleri kollamadigimi farketmisindir.
Benim icin önce vatan gelir sonra idealler ! he yapilmis hatalarindan dolayi hükümet kesinlikle elestirilebilir. lakin bir ülkenin basbakani , bu kadar capli boyutta kötülenemez ! Hele cümlelerin icerisinde TÜRKIYE CUMHURIYETI geciyor ise ben bunu, erdoganin sahsina yapilmis bir , söylenim yorum olarak algilamam, ben bu cümlenin icindeki kücük adam kücük devleti olarak anlarim !! onun icin Türkiye benim vatanim illaki bütün diger ülkelerde de yasamayi becerebiliyorum. dolayisiyla milliyetcilik yapmiyorum, sadece dogdugum topraklara ihanet etmekten , geri kaliyorum. Benim felsefemde yedigin tabaga pislemek olmaz eyvallah salih |