| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Beni tanimiyorsun hanfendi. Benim neyi anlamadigimi veya kac kez tekrar okumam gerektigini sen bilemezsin. Yani insanlar hakkinda böyle yorumlar yapman cok hos degil. Dogru ben yeniyim. Yaklasik 1 bircuk aydir aranizdayim. Bu sürre sarfinda seninle hic yazisma imkani olmadi. Beni iki yazimi okuyarak benim hakkimda böyle kafana hos sözler yazma. Senin bu yaptigin modluga yakismaz.
Sen görevini dost dogru yap ondan sonra burada kisiler hakkinda yorum yapmaya kalk !! Senin asil görevin bu forumda ahlaksiz ve edepsiz yazarlari ikaz etmen ! Ama bunu yapmiyorsun. Neyse sana iyi bir Nasihat. Tanimadigin kisiler hakkinda yorum yapma okis |
|
|||
|
|||
![]() benim yüzümden heyecana gelip hepinizi hedef aldi bu kez
![]() her ne zaman yazdigi rezilligi ortaya döksem,asiri bilgisizligini ve küfüre yatkinligini ispatlasam savunmasini hakaretlerde yalan yanlis saptirmalarda buluyor konuyu dagitmak icin. ben hala cevabimi bekliyorum mesela..wie war das nochmal mit AL Ilah *gg* und wo sind nochmal frauenfeindliche aussagen in meinem thread? *wartet* *fg* |
|
|||
|
|||
![]() "Benden Kur"an disinda hicbir sey yazmayin. Kim benden Kur"an disinda birsey yazmissa onu imha etsin" (Muslim, Zuhd- 72, Ahmed b. Hanbel 3/12, 21, 39)
"Resul"un vefati yaklastiginda, odada iclerinde Omer"inde bulundugu bir kac kisi vardi. Bir ara resul soyle dedi:"Geliniz, sizin icin bir daha asla sapmayacaginiz bir yazi yazayim." Bunun uzerine Omer: "Resul acilarina yenik dustu, Kur"an yaninizda Allah"in kitabi bize yeter" dedi." ( ULTRA SAHIH -Buhari, Cihad -176, Cizye-6, ilim 49, Merza-17, Magazi 83, Muslim, vassiye-20) "Size sadece Kuran"ý býrakýyorum; onu izlemelisiniz." (Müslim 15/19 Nu, 1218; Ýbn Mace 25/84 Nu, 3074; Ebu Davud 11/56, Nu 1905). ultra mega sahih hadith from hutba -i veda... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() cuma namazi kadinlara farz oldugu halde neden yüzyillardir kadinlari cuma namazina almiyorlar..bunu düsün..
bir terslik var degilmi.. ac bakalim kurani cuma namaziyla ilgili ayetleri oku... ayakta uyuyorusnuz siz... eger anlamiyorsan biraz muzik dinle beyin hücrelerin biraz paslikdan kurtulsun..hard rock felan ![]() |
|
|||
|
|||
![]() kardesim siz hastamisniz isinize gelen seyleri lop diye lafzi rafazi anliyorsunuz..4 ayette acikca domuz eti diyor bunu mecazmi anliyayim..hastamisniz siz..
allah et ile yagi ayirt edemiyecek kadar kabiliyetsizmi ? domuz deseydi tamam diyecektim bütün domuzlari iblis ilan edelim öldürelim..hala halla ne kadar kiviriyorsunuz kardesim insanda biraz utanma olur.. neyini arastircam tas gibi ayet iste..domuz eti yemiceksin kan yemiceksin les yemiceksin diyor..bitti.. bu kadar acik sey.. sacmalamayin kendinize gelin edebiyati birakin..yani bilmedigimiz bir hayvanin etini deseydi anliyacaktim ama bu bildigimiz domuz et de bildigimiz et..yag magda yok ...hadis getirin aglamayin ![]() |
|
|||
|
|||
![]() masallah columboo gibi adamsin ..acaib seyler cikarmissin..ben diyorum senin ictigin su yedigin ekmekden acaib zekisin..yani kimin aklina gelirdi su yandan yemis burusmus kari orginalo burda moderwatorluk yapan cidam
... tebrik ederim.. yemin ediyorum su an schoktayim... kendimi kandirilmis hissediyorum.. bu sirri nasil cikardin..???wow demek limutte oo haaaaa wooow..... birak su hadisleri gec benim tarafima seni general yapicam ordummun basinda.. senin gibi zeki cevik akilli mantikli insanlara ihtiyacim var bu teblig savasinda ![]() |
|
||||
|
||||
![]() seninle konusanmi oldu? iyce giciklastin elazi sen sus
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() danke für die links die habe ich mir ausdrucken lassen und werde sie mir später durchlesen, mal schauen was darüber erzählt wird???
|
|
|||
|
|||
![]() ilginc..evde kalir tabi..gülerin yedigini üstüste toplasan eyfel kulesi der...yok yok pardon...
everest tepesi... cidam orjinalgüler ise cok garib seyler oluyor demektir... en iyisi bizim kiroya soralim...o buranin muhtari zaten,,, senin icinde virtualrealtyle cyber sex yapiyormussun dogrumu... biliyorsun dinimizde cyber sex yasak ...sex ile olan hersey yasak...cyber bir nikah kiymaniz lazim cyber sex yapmadan önce... ne zevk aliyorsunuz anlamiyorum... ![]() |