| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() 6sary artik 950 seyircinin önünde oynuyor muaaaah reziller kepazeler baksana konya macinda 150 bilet satiliyor ve kapilar aciliyor. daha hala imparatorice fatos terim ve onun baskani beyanat verip konusuyor pes yani ulan 6saryi rezil ettiniz lan avrupa fatihi yerlerde sürünüyor simdi de fenere gelecek ve cok fena olacak cok. icleri kan agliyor 6saraylilarin sinirlerinde ölecekler fatos terim geldi ve 6saray batirdi daha beter olular insallah baksana herifler 10 puan arkamizdalar b sene inter gazoz kupasinda ynarar 100 yildarinda aman daha beter olsunlatr insallah derim o zaman.
|
|
|||
|
|||
![]() 6sarayli bi ezik bizim yönetici nihat özdemire sunu sormazmi "bize neden 1800 bilet veriyorsunuz". bunu üzerine aslanim fenerli kocm özdemir demezmi "gecen hafta olimpiyat tadinda sadece 150 bilet satilmis. biz ise 1800 verdik. insallah onlar gelir. " muuuuaaaaaahhhh lan ezikler lan ne zaman fenerle dans edilmeyecegine ögreneceksiniz. fener gecen sezon ortalama 35000 seyirc önünde oynadi her maci ve gecen sezon cok kötü gecdi fener ici. iste fark burda fener hic bir takim dans edemez hele hel türkiye hepsi birlesce bile dans edemezler fenerle. bosuna cumhuriyet demedilr fenerbahce ici. bu sene sayi fenerbahceli basbakanimiz sayin recep tayyip erdogan icin fenerbahc cifte kupayi alacak. biz 6saray gibi 140 molyon dolar borc yapmadik bizim stadi yapdigimiz parayla siz ancak maket yaptiniz lan ezik 6saraylilar sizi. lan iciniz kan agliyor lan siz bittiniz fatos sizi batirdi . betr olun mi.
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() baglantiya gecsin ki beraberce kadiköy futbol arenasinda görelim bakalim su avrupa fatihini merak ettim yani nasil bi fatihmis. sakin ola ki yine 6 yemesin bu ezikler ama bu´nlar yine konusur 6 da atsan 10da atsan. ne avrupa fatihi peh peh peh. az kaldi dedigim gibi. aslan yine yeniden terbiye edilecek. ta ki örenene kadar. fenerle dans edilmez. zaten türkiyede aslan terbiyesinden bizden daha iyi tecrübeler olan baska bi takim yok. hep terbiye tam terbiye.
|
|
|||
|
|||
![]() kendinle konusuyorsun??
|
|
|||
|
|||
![]() gelin maci teknik yonden inceleyelim...
Bu macta Daum"un hucum taktigini kurarken uzerinde duracagi ya da sizce durmasi gereken konular nelerdir?? Bence GS"in en buyuk zaafi defansi... Ozellikle yan toplarda veya duran toplara aksiyorlar... Bu bizim icin iyi haber, Luciano ozellikle cok etkili olabilir bu macta... Bir diger zaaflari ise sol kanatlari... Sag kanatlarinda Prates ve Sabri gibi iki etkili oyunculari varken, sol kantlarinda bir tek Ergun var, o da savunma yonu aksayan bir oyuncu... Serhat olmaz ise Mehmet Bolukbasi mutlaka hazirlanmali bu mac icin... Ayrica bir diger sorunlari orta sahadan top cikaracak guvenilir ayaklarinin olmamasi, sanirim bu isi en iyi yapabilecek Volkan affedilmedi henuz, bu acidan orta sahada yapilacak anlik agresif presler topu kazanmamiza ve zaten dengesiz ve kendine guvensiz olan savunmalarini daha cok zorlamamiza yol acar... Artilari ise bence sunlar... Frikik vermemeye dikkat etmek lazim, Prates etkili... Ayrica sag kanatlari kuvvetli ve hizli oyunculardan kurulu oldugu icin solda Mahmut ozel olarak hazirlanmali bu mac icin, ayrica Tuncay"a da defansif gorevlerini unutmamasi tembihlenmeli... Sabri supriz cikislar yapan bir adam, Umit Ozat cok dikkatli olmali... Hakan Sukur"un oynamasi Bratu"ya gore bir avantajdir, cunku Hakan"in oynadigi maclarda GS anlamsiz bir sekilde Hakan"a top kaldirarak oynamaya calisiyor... Ilk macta bu taktik ile oynayinca hayatlarinin en etkisiz ve silik Fenerbahce maclarindan birini oynadilar... Bratu oynarsa bu taktigi uygulamiyorlar ve Bratu hizli bir adam... Bu macta orta sahayi kalabalik tutup, prese pres ile karsilik vermek isteyeceklerini tahmin ediyorum, orta saha telaslanip, ileri top sisirirse basarili olamayiz... Mumkun oldugunca topu yere indirip, ozellikle sag kanattan yuklenmeye calismakta fayda var... Gorusleriniz?? |
|
|||
|
|||
![]() Sana olan aşkım; topun ağlarla buluşması kadar aşikardır.
Seni o kadar çok seviyorum ki her sene 2 kez seninle olmaktan çok büyük zevk alıyorum. Kah sizin evde kah bizim evde seninle beraber olmak beni mutlu ediyor. Benimle olursan sana , her sene aşkımızın meyvesi gollerden altıdan aşağı atmayacağıma söz veriyorum. Seninle tanıştığımız ilk günden beri sana aşık oldum. Giymiş olduğun kırmızı bluz ve sarı eteğinle ilk gün vurulmuştum. Gerçi son zamanlarda gardrobunu yenileyip mavi, siyah ve kaz boku sarısı renkte elbiselerinle farklı olmaya çalışıyorsun. Ezelden beridir sana olan aşkımı hiçbir şey değiştirmedi. Benimle olursan ezelden beri olan aşkım ebedi aşka dönüşecek. Yıllarca nice yabancılarla oldum. İngiliz , İtalyan , Fransız , Rus , Romen..... İnan hiçbirini senin kadar sevmedim. Senin bana verdiğin zevki hiçbir şeyde tatmadım. Hele o 6 Kasım 2002 ‘deki aşkımızın dillere destan olan gecesini asla unutmayacağım. Hatırlar mısın, 55 bin kişinin huzurunda sen bana “tostunu ye geleceğim...” demiştin. Ben de “ tostlar iptal,sosisli ısmarlayacağım sen gel...” demiştim.Ne güzel geceydi değil mi?.. Altı kez sana: “Seni seviyorum...” demiştim. Sen bana karşılık vermemiştin. O gün çok üzgündün.Ama baban o gün babamı epey tebrik etmiş.Beni çok beğenmiş.Sürekli bababım elini sıkıyormuş. Ama seni bana vermemek için çok uğraşanlar varmış diye duydum. ULUS ‘ taki amcan benim için olumlu OY vermemiş.Bizim kızımız daha iyilerine layık deyip seni yurt dışındakilere vermek istiyormuş. “Kızımız Avrupa ‘ da okudu, onu bu halk adamına vermeyelim..” diyormuş. Hatta peruklu dayın da yavuz hırsızlık yapıp beni sürekli senin gözünde küçük düşürmek için her türlü entrikayı çeviriyormuş. Geçmiş yıllarda ve bu yıl benden çaldıkları nedeniyle Avrupa ‘ ya gidememiştim. Ama bu sene hepsini yenip sana kavuşacağım. Seni kimselerle paylaşmak istemiyorum. Benimle olursan sana 55 bin kişilik sitede ev alacağım. Sarı - Lacivert panjurlu bir evimiz bahçesinde oynayan 6 çocuğumuz olacak. Sana ALTInlar alacağım. Sinema, tiyatro ve konserlere götürüp 6.His, 6. Senfoni gibi eserleri seyrettireceğim. Hatta sizinkilerin Eski açık ALTI desene filmini bile DVD ‘ miz de izleriz. Seni seviyor ve 2004 yılının 6.haftasını büyük bir heyecanla bekliyorum. Bu sefer 7’ den aşağı olmayacak söz veriyorum. Hatta arkadaşlar şimdiden sırtıma vurmaya başladılar bile.... ”Yedi geliyor yedi....Yalele yalele......” şeklinde tezahüratlar yapıyorlar. Ne olur o gün geldiğinde o ilk günkü sarı etek ve kırmızı bluzunu giy. Seni heyecanla bekleyeceğim. Mektubuma son verirken Fatoş Teyzemin ellerinden öperim... Sepet sepet YUMURTA. Hasan bizi unutma. Unutursanız küseriz. Bu sefer YEDİleriz. |
|
|||
|
|||
![]() warum regst du dich so unnötig auf. oder sind es die 11 punkte vorsprung die eure mannschaft eingebußt hat was dich so zornig macht mein lieber? ich verrete dir mal was es wird noch besser kommen. verlass dich darauf und stell dich langsam auf nen netten 2 platz ein. ach ja fast vergessen den pokal holen wir auch wenn wir schon mal dabei sind.
|
|
||||
|
||||
![]() der war echt gut ya muhahahaha...
en iyi cevap veren sen oldun hahahah A.D. |
|
|||
|
|||
![]() Bizden sorumlu bir forumda aciz arkadaslarimiz var ise, onlara yardimci olmak isteriz.
O maksat ile sordum ![]() Ben nedem sinirli olayim ki?! Takimimin en kötü döneminde hala ligin lideriysek, diger takimlarin bizden cok daha kötü durumda oldugunu gösteriyor. Kupayi almanizi zaten tavsiye ederim. Bakarsin aniden sizin icin normale gelmis bir hale düsersenizde Uefa"ya kupa sayesinde katilirsiniz. Ama cok calismaniz lazim daha, yoksa o hayallerinizde suya düsebilir. Ayaklarinizi denk almanizi tavsiye ederim ![]() |