Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 15.06.2004, 12:42
Benutzerbild von denizkizi82
denizkizi82 denizkizi82 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Cok komiksiniz

Domuz üzerine yaptiginiz muhabbet cok komik. Elazizspor kuranda yazilanlari isine geldigi gibi yorumluyor. Allah akil fikir versin diyorum sadece. Senin takip ettigin hoca kesin Yasar Nuri Öztürk"dür. Öyle ya, sen tesettürsüz kuran okamada sakinca olmadigina inanirsin :-)
DINLE BU KADAR COK OYNAMAYIN!
Alt 15.06.2004, 12:46
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard ich habe 1 Frage

Ist es wahr das die Kuffar (Die Ungläubigen) früher einen Turm zum Himmel bauen wollten, (Turmbau von Babel), und Allah (ta"ala) ihren Plan Mißlingen lassen wollte, gab er einem Teil von ihnen verschiedene Sprachen, so das sie sich nicht mehr verständigen konnten, und die ganz Schlimmen unter ihnen verwandelte er in Affen und Schweine?

Man sagt auch das die beiden Tiere dem Menschen am meisten ähneln.
Beim Schwein ist es die Haut ohne Fell, und die innereien wie Leber usw. die dem Menschen ähneln, und bei dem Affen die Form.

Sollte das falsch sein, möge Allah (ta"ala) mir verzeihen, ist sie richtig, dann sei der Dank Allah (ta"ala) für das zukommende Wissen.
, Allah Ma3akon

Habt ihr davon was gehört? Hat jemand unter euch Quellenangaben wo ich nachschlagen könnte?

danke
Alt 15.06.2004, 12:49
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

ich überlege ob dieser ayat das sein könnte?

60. Sprich: «Soll ich euch über die belehren, deren Lohn bei Allah noch schlimmer ist als das? die Allah verflucht hat und denen Er zürnt und aus denen Er Affen und Schweine gemacht hat und die den Bösen anbeten. Diese sind in einer noch schlimmeren Lage und noch weiter irregegangen vom rechten Weg.»
Alt 15.06.2004, 12:59
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard domuz eti yiyen insanlar

kiskanmayan hayvan domuztur derler, allahu alim benim tahminim, kafirler domuz eti yiye yiye domuzlara benzediklerinden dolayi eslerini kiskanmiyorlar!?!?!
Alt 15.06.2004, 13:43
Benutzerbild von donvonramses
donvonramses donvonramses ist offline
Neuer Benutzer

Standard Moderatorin erteilt ein Zwischenzeugnis

seni buranin akli basinda ve yüregi dogru yerde carpan nadir insanlardan bilirdik..
ama kendini bosuna yormussun gibi,kendini fazla kaptirma, degmez...:-))
Alt 15.06.2004, 14:44
Benutzerbild von abizettin
abizettin abizettin ist offline
Neuer Benutzer

Standard hem anladik hem anlamadik;

burda dinin mantikli bir yorumunu uckurorientiert bir üslupla yapan elaziz bir kac kusbeyinli ile kedi fare oyunu oynar gibi oynuyor..eee ne de olsa mantik islam aleminde coktandir tatile cikinca asgari de olsa mantikli bir dindar bulunca ragbet görüyor.. mantikli ve cinsel vurgulu muhabbeti hemen cekiyor kurbanlari ve sado-mazosist bir iliski yasaniyor...fujitsu türünden beyinsizler ve haydut türünden saftirik dingolar oldugu sürece de elaziz kurbanlik problemi yasamaz...

Ama müsaade et de anlamayip izaha muhtac gördügüm bir hususu takdirine sunayim: hani su 45Magnum a sempati duymus olman:-))
bula bula o hala 17.ve 18. yüzyillarda akinci osmanli döneminde yasayan,ve hala malazgirt sakarya savasinin muharebe taktikleriyle mesgul milliyetci dinazor kafali herifi mi buldun sempati duyacak:-))

Dinler ötesi otorite
Abuzittin Killifirca
Alt 15.06.2004, 16:10
Benutzerbild von fujitsu
fujitsu fujitsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard derdine bizde bir yag sürelim.....

Ilk baslarda seni desteklemistim su suratsiz zindik kiyakin yazilarini sildin.....

Ama sonra o sapigin fantazilerine orktak oldun ahh zaza ohh zaza gibi kivirmalarinlan kisisel ayrimcilik yaptin.....

Dini TC düzenindeki gibi kafana göre yorumladin....

Bize cahil desende ama sunu hic kabullenmedin....

Her zaman kendini hakli gördün..

Buraya Tugra yüzlerce metre kopi aktardi sesin cikmadi biz kopi ekledikmi sana birseyler oldu hemen sildin????????

Bir insan iki yüzlü olmamali kizim...

Ben bazi yaptiklarimin dogru oldugunu söylemiyorum yanlislarimda var yüzde yüz bir Islam cizgisi cizdigimide burda söylemedim.

Ama buda bazi serefsizlere benim yöntemli karsiligim az bile bunu iyi bil....

Hakaretler sadece bana mahsus deyildir burda bazi nicklerlen efendi görünenler nick deyistirib yapmadiklari hakaretler olmadi deyil...

Herseyi gördük burda Tarafsiz oldugunu göstermek istedin ama hic olmadin bazi kafirlere göz bile yumdun....

Bilemiycem ama sende cok alingansin ve herseyi üzerine aliyorsun bana buda sabah saksam küfür eden oldu ve takildigin camaatlere yapmadiklari hakaretler kalmadi bunun arkasinda kalamazdim...

Bakalim forumu suan izlemeklen yetinecegim gördügüm hatalarida burada herkesin fikirlerinin altina yazacagim....
Alt 15.06.2004, 16:12
Benutzerbild von fujitsu
Neuer Benutzer

Standard Senin Sayende...

Hic birsey bende deyismedi senin sacmaliklarinin hep karsisinda oldum....

Bunu sende iyi biliyorsun putperest.....
Alt 15.06.2004, 16:21
Benutzerbild von fujitsu
Neuer Benutzer

Standard yazdiginin icinde sende varsin????

Burda bazi sapiklarin yanliz Kuran yanliz Kuran cigriklarina kapilib kitab okumadan hemen evet bende artik yanliz Kuran diyorum.

Diyen biz deyildik herhalde.....
Alt 15.06.2004, 16:31
Benutzerbild von haydut007
haydut007 haydut007 ist offline
Neuer Benutzer

Standard kocum was soll das ???

Beni taniyormusun da böyle seyler yaziyorsun ??? Önyargili laflar atiyorsun ??? Nicin??? Sebebi ne ??? yoksa yazdiklarimdan alindin mi??? Benim ne tür kitablar okudugumu nerden bileceksin ??? kac tane kitab okudugumu nerden bileceksin ??? hört doch auf bitte...

Vallah yoruldum yaaa... ciddi söylüyorum yoruldum böyle abuk subuk seyleri yazmakdan... El Insaf ya !!!

Ben ne, ben sadece Kurani okuyorum dedim ve de sadece Kurani okuyun dedim!!!

Biraz dikkatli okursan, görürsün Fujitsu-Siemens kardes... lütfen beni yorma!!!

Eyvallah

Fatih
Antwort