| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Ne siyaset istiyor canim ne bir muhabbet,askimdan arta kalan,bana kalan hüznüme sigindim yine,yine bir soru olustu bu anlamsiz askta!Öyle bir anlam ariyorum ki,anlasilmaz olsun,icinde bir ondan, birde benden bir keder olsun.Sonra yakalim gemileri istiyorum,üstadin dedigi gibi acalim sarabi,"önce gelisine,sisenin dibini bulunca,gelmisine gecmisine"diyelim diyorum,ama cadi beni duymuyor ki?
|
|
|||
|
|||
![]() Dimyet'e pilav yemeye giderken, evde ki bulgurdan olmayalim. Musul'u ve Kerkük'ü elbette bende misak-i milli sinirlarimiz dahilinde görmek isterim. Ama bu gidisle Diyarbakir'dan, Urfa'dan vs. olmayalim.
NOT: Ben Kürt halkini kendi halkim kadar seviyorum! Kürt halkina gereksiz yapilan hakaretleri, yalan yanlis iftiralari siddetle kiniyorum! Ben Kürtlerle Türkleri et ile tirnak gibi hatta damar ile kan gibi ici ice görüyorum ve ayrimciliga karsi tavrimi ortaya koyuyorum! |
|
|||
|
|||
![]() ...hätte ich nur einen Wunsch frei, mehr würde ich nicht brauchen.
|
|
|||
|
|||
![]() Vermutlich würdest du dir dann wünschen, dass du unendlich viele Wünsche frei hättest, nicht wahr?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Nein... ich brauche nur einen. |
|
|||
|
|||
![]() Und der wäre? Falls die Antwort unter die Kategorie "zu persönlich" fällt, musst du auf meine Frage nicht antworten!
Wir sind immer noch zum Vergnügen hier! Vaybee soll alles in allem immer noch Lust bleiben und nicht Last! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Trotzdem, nett von dir, dass du dazuschreibst, dass ich die Wahl habe. |
|
|||
|
|||
![]() Sus pus olmus gece gibiyim,ne incin top yonuyor,nede bir yaprak sallaniyor.Kayitsiz bir geceyim iste,caresiz bekliyorum sabahimi.Yine dünya dönecek,yine sabah olacak ve ben umarsiz bakicam günese,sensizlige dogan bir gün oldugunu söylicem ürkek ve cekingen sesimleSonra yutkunucam,bogazimda dügümlü o essiz kelimeyi cikarmamak icin...Sensizlik bela degil kerbela olacak gönlümde.Bir yudum su gibi ariyorum,öyle bir sahradayim ki sensizlik yakip kavuruyor yine,bir yudum suyum olurmusun bilmem,ama bir yudum icmeden asla ölmem.....Cenk
|
|
||||
|
||||
![]() Eskiden, ilk generasyon derdi: aman türk olsunda camurdan olsun. Bu gün türk pazarina gittim. Kisa Bir tatil Gibi geldi
![]() |
|
||||
|
||||
![]() hallo vaybee
![]() |