| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() robot gibi insan herzaman asik suratli olub sohbet edemez deyilmi birazda sakaci sekilde edilir...
hem her insani dört dörtlük yapamayizki.... |
|
|||
|
|||
![]() Bir anlatabilirmisin.....
Benim dediklerime bir tek sen karsi cikiyorsun.... bütün konularda kivirtanda sensin.... yok Alevilere kiz vermiyorsunuz, yok gusl alinmaya gerek yokmusta..... Persönlich olmayi ne zaman birakacaksin..... merak etme... senin sistemine inmeyecek kadar akilliyim........ Sen yinede benim görüslerimi almaya devam et... sana faydasi olur ve belki günün birinde Ideolojiyi birakip kendine sadece müslüman diyebilirsin.... Bir dahada Dipl.-Ing falan filanla gelme..... Ünoversiteler orada git sende al, sana alma diyenmi var???? Persönlich olmadan baska bir sey yok aklinda.......... herkes Müsrikte bir tek sensin dünyanin akillisi... |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() sanirim karistirdin.bu konu hakkinda bilmislik taslayan ama aslinda bir mok bile bilmeyen tek bir kisi var
![]() üzüldügüm tek nokta bu foruma katilan onca insandan derinlere inebilen ve böyle büyük hatalari yakaliyan birilerinin cikmamasi.. Allah cahillige ve hurafeye katkida bulunanlarin kökünü tamamen kurutsun artik!dayanilir gibi degil yahu! |
|
||||
|
||||
![]() da senin su 19,cu halifen kafasindan cikarmis neyse her nasil inaniyorsan inan senin dinin sana benimkisi bana....
|
|
||||
|
||||
![]() gercek ismi guler Elazizsporun nisanlisi :=)))
yakinda her iki tas beyinliye nikah kilacagim yaninda lokum ve vischne suyu ikram edecegim sende davetlisin..... |
|
|||
|
|||
![]() ama baskalirin haklarina sagyi göster.....
Bir düsün herkes senin gibi veya Elaziz gibi ikide bir isin icinden cikamadinmi, gicik gicik laflar yazarsa ne olur.... Aklinda bulunsun, bir insanin yüzüne söyleyemiyecegin lafi arkasindanda söyleme ve birisin söyledigi lafi heryerdede anlatmayada cekinme.... inkar edecekse söylemeseydi...... hayat bu kadar basittir...... Burda birau Anonym oldugi icin veryansin ediyorsun, eger karsisinda olsan, on defa daha düsünürsün ne diyecegini.... |
|
|||
|
|||
![]() kolayca kandiririm seni
![]() Bugün seytanin Hillelerini okuyordum Interessant bir kitab. hem bakmak istemiyorsan bakma - kandirilmak istemiyorsan kanma, bence sen bakmak istiyorsun ve kanmak istiyorsun ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() hemde cok derine inerek uygulamali örnekler vererek... |
|
|||
|
|||
![]() horizontumu genisletirim
![]() |