| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() adami rezil ettin valla bakalim ne diyecek bu yorumuna..kuran antalyaya gitmeyin ddemiyorki muhahahahah
|
|
|||
|
|||
![]() yani öküzünkuzunun kaninida yemiyoruz..
tamam iste soruyorumki ögrenelim..atmasyon yapma.. domuzun yagi neden haram olsunki ? bir hadisin varmi...ayet yok...allah domuzu lanetlemiyorki..oda gariban bir hayvan..allahin yarattigi bir heyvan.. yani domuzun etini yasakliyor..bunuda imtahan sebebiyle yasakliyor..yani domuzun pis olmasiyla alakasi yok...yani cok harika parfümlerle dolu gayet temiz sekilde domuz besliyebilirsin yagida tertemiz olur... grille gittiginde hindi etinin arasina biraz helal kesilmis domuz yagi koyarsin daha lezzetli olur ..biliyorsun hindi yagsiz olur ![]() |
|
|||
|
|||
![]() o zaten apaydin biri..
ynö hocasi var maillesiyorlar len kiro bak senin bir hocan bile yok bari elazizli aczimendiye bir mail at kiroooooooo ![]() |
|
|||
|
|||
![]() iki haftadir maazeretliydim, karisamadim araniza. Gördügüm kadariyla konu yaglanmis. Yani simdi Domuzun yagi, özelikle bellirtilmedigi icin yasak degil, dogru mu anladim acaba? Hani bazi irk koyunlarda kuyruk yagi diye bir olay var....acaba domuzun kuyruklusunu mu arasak simdi ???
|
|
||||
|
||||
![]() hani nerde kan yiyilmez diye Ayetin :O)))
hep hani Ayetlerlen yola cikiyordun... yag neden olusuyor fazla etten ve kandaki maddelerden deyilmi Siskocugum... |
|
|||
|
|||
![]() gecmis olsun..
kuranda acikca domuzun etinden bahseder.. ama domuzun yagindan bahsetmez..anlamiycak ne var bunda....yani domuzu kaynatin kizartin eritip yagini kullanmayin diye bir hadisiniz varmi `? umarim ince mesajlarimi algiladiniz ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Maide Suresi 3. Ayet Size şunlar haram kılındı: Ölü, kan, domuz eti, Allah"tan başkası adına kesilen, boğulmuş, vurulmuş, yuvarlanmış, süsülmüş, yırtıcı hayvanlar tarafından yenmiş olup da henüz canlı iken kesmedikleriniz, dikili taşlar üzerinde boğazlananlar ve zararla kısmet paylaşmanız. Bunlar, birer yoldan çıkıştır. Bugün kafirler dininizi söndürebilmekten ümitlerini kestiler; onlardan korkmayın, yalnız benden korkun! İşte bugün dininizi kemale erdirdim, üzerinizdeki nimetimi tamamladım ve size din olarak müslümanlığa razı oldum. Her kim aşırı açlık durumunda çaresiz kalır da günaha eğilim maksadı olmaksızın, onlardan yemek zorunda olursa, elbette Allah, bağışlayandır, merhamet sahibidir.
simdi allah adina bir domuz kesip grill yapmaya giderken grillin arasina biraz domuz yagi koysak kurana ne aykiri olur ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Cünkü sizin gurubtan deyil o kendi kafasina göre yorumluyor sizlerse baska.
Oda sizin gurubtan olsaydi kim bilir burda onun kicini öperdin.... |
|
|||
|
|||
![]() töbe töbe
![]() benim grubum yok...eniside seviyorum..gayet akilli cocuk...yanliz biraz müsriklik ve inatcilik ve kivirmacilik var..ama hic degilse bir ümit var..ya sen...allahin kirosu yillardir benim fikirlerimi anlasaydin SIH olmustun simdi ..ama dangalag dangalagdir degistiremezsin ![]() |
|
||||
|
||||
![]() buraya naklettigin Ayette bile domuzun haram kilindirini yaziyor...
domuz yagida domuza ait oldugundan oda yeyilmez Kuran yobazi seni kuranda yemeyin yazmiyor yiyinde yazmiyor :=))) kan lan ilgili aktardigina birsey demiyorum... bakalim nasil kivirtacaksin simdi.... |