| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() wie dumm du bist.
jeder der für die demokratie ist ist auch gleichzeitig ein akp arbeiter ![]() Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir ![]() bunu yüce atatürkünüz dedi. söz dinleyin biraz!!!! |
|
||||
|
||||
![]() tatsache das dir türkei mal richtig umgekrempelt werden muss.
du kannst dich ja weiter ärgern das andere blind und taub wären ![]() |
|
||||
|
||||
![]() bin ich allemale
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Show Anahaber"de seçim anketi yapan Ali Kırca, noter huzurunda sonuçların açıklanmasıyla şaşkınlığını gizleyemedi. AK Parti"ye yüzde 70 oranında oy çıktı!!!!!
Anket Ali Kırca"yı şaşkına çevirdi!!!!!!!!!!! Eyüp 4. Noteri 1. Başkatibi gözetiminde yapılan ve 264 bin 840 kişinin katıldığı ankette AK Parti yüzde 70, CHP yüzde 18, MHP yüzde 6 ve DTP yüzde 4 oy aldı. |
|
||||
|
||||
![]() AKP hakkında kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya"nın siyasi partileri ne kadar yakından takip ettiğini gösteren bir örnek ocak ayında yaşandı.
Sosyal Demokrat Halk Partisi’ni (SHP) internet sitesindeki başarısından dolayı kutlayan Başsavcı Yalçınkaya, partiye resmi bir yazıyla teşekkür etti |
|
||||
|
||||
![]() für die Partei, das hat er doch öffentlich angedeutet
-Seriat propagandasi -"ben tekkeye degil dergaha gittim" _"istanbulu Medine yapacagiz" _Bütün okullar imam hatip okullari yapacagiz und viele viele andere klick dich doch mal in youtube um, dann weiß Du was ich meine |
|
||||
|
||||
![]() Ispat mi istiyorsun, aylarca mahkeme kararlarini izlemiyormusun Jetpanin Yimpas´in Kombassin? Hep dincilerin adi geciyor
aglayan kim kocum, aglayan sizsiniz, ay Bosörtüsü ay Basörtüsü diye, sona gülen iyi güler unutma Satin alma olayina gelince, Türkiyenin hazinelerini satiyor, Cin´e yatirim yapan firmalarin Cin ortaklari olmasi lazim, Cin ortagin olmadan hic bir is yapamiyorsun ve ortagin en az %51 hakki olacak, Tayyip salagin cevaplarini burada piskin piskin bana satamazsin. Türkiyenin gelir kaynaklarini nasil satabilir bu köpek??? Bu arap ülkelerindede böyle... Suudi arabistanda bir yer alamiyorsun, bir yabanci olarak hic bir hakkin yok. Oraya ancak para harcamaya gidebilirsin! Ama Tayyip´in yüregi yanmazki cünkü kendisi Türk degil, onun atalari Türkiye icin savasmamis |
|
||||
|
||||
![]() wenn Du das beshauptest, bitte, ben boy ölcümü yapmiyorum, demokratik düsünürüm yani.
Ama mal sürüsünden birisisin, numarasiz, sorgu sormayan körce inanlardansin, ama benden akilli oldugunu zanneden birisisin. coooook akilli oldugun belliiiiiii, mehhh mehhh mehhhh mehhhh hadi kocum git sürüne gec kalma... mal gelmissin mal gidecesin kurbanliga anca gidersin! |
|
||||
|
||||
![]() und das von Nichttürken???
Ja das stimmt Türkei muss umgekrämpelt werden, und von solchen Parasiten befreit werden, die Zeit wird kommen ob Du willst oder nicht, glaub ja nicht, nur weil er 47% hat auch 47 Prozent in wirklich lieben, Stimmen kann jeder erkaufen aber die Geister nieeeeeeeeee Punkt Ayrice kötü söz sahibinindir, kendini akilli zanneden cooooklari var, sende onlarin kervanina katilmissin. tebrikler akilli kardesim benim, akil akiyor yoo yoo akil fiskiriyor senden. masallah ananlar ne akillilar doguruyormus peh peh peh ![]() |
|
||||
|
||||
![]() der ort wo ich mich rumtreibe kollega.
ein paar bildschnipsel die zusammengeschnitten sind. wenn es dich doch so brennend interessiert solltest du dir immer den ganzen text betrachten. |